Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (11 votos )

Minicamping de Knokkert

Vierhonderdpolderdijk 8
4506 HL, Cadzand
Países Baixos

Op Minicamping de Knokkert bij Cadzand verblijf je op ruime plekken en heerst er rust op de camping. Er zijn weinig faciliteiten op de camping. Wel zijn er verschillende speeltoestellen voor de kinderen. Bij het strand van Cadzand kun je verschillende watersporten beoefenen. Maak een mooie fietstocht door de duinen naar Breskens.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Hans L.
Holandês
Wij verbleven op Camping de Knokkert in Juli 2020. De camping van Tosca en Marc de Smidt is mooi gelegen in de weilanden van de Knokkert, waar sommige bunkers uit de 2e wereldoorlog nog te zien zijn. Het sanitair gebouw is uitmuntend netjes met een goed geregeld magneetbord waarop je magneethes kunt plakken voor als je naar de wc gaat, of douchen, of de wasmachine gebruikt. Wij komen hier zeker nog Weer terug !!!
2 anos ás

Rudy pauwelsen
Holandês
Echt een top camping we waren daar vorig jaar zomer voor het eerst na 3 dagen hebben we besloten zomer 2020 weer te komen en gelijk geboekt. Sanitaire is echt super schoon en fris Word goed schoon gemaakt en bij gehouden.kinderen spelen de hele dag door met speelgoed van de camping echt top
2 anos ás

Karin & Erhard + Hund Josh
Alemão
Sehr liebevoll angelegter Campingplatz in wunderschöner Natur. Ruhig gelegen aber trotzdem für Radtouren sehr zentral. Sehr sauberer Hygienebereich. Wir waren alle drei super zufrieden und werden Freunden diesen Platz empfehlen. Wir kommen wieder.
2 anos ás

Familie Haegeman - Vanpoucke
Holandês
Een fantastisch plekje, rondom in de prachtige natuur, rust, genieten... Twee geplande weekends werden er uiteindelijk 5...Je kan er wandelen, je kan er fietsen. Alles is zo ordelijk, het sanitair kraaknet en het zijn oprecht lieve mensen. Ons bezoek stond telkens versteld dat alles zo mooi ingedeeld en aangelegd was... Volgend jaar kunnen we er hopelijk genieten van het voorjaar. Bedankt voor de fijne tijd !
2 anos ás

Kees en Marion
Holandês
Mooie rustige camping met perfect sanitair. Weinig verlichting op het terrein, helaas geen broodjes service. Aardige mensen Marc en Tosca, maar laten zich (te) weinig zien tussen de gasten. Mooie (fiets)omgeving.
2 anos ás

Bart
Holandês
Wederom een super vakantie gehad op 'De Knokkert'. De kinderen hebben weer super kunnen spelen met de skelters en op onze vraag, volgend jaar weer, kregen we een volmondig 'JA!!!' Ondanks een paar flinke regenbuien bleef het veld in prima staat, geen plassen gezien op het veld. Camping is echt een aanrader voor gezinnen met jonge kinderen. Daarom al meteen geboekt voor volgend jaar.
2 anos ás

Alice Scholte
Holandês
Camping de Knokkert is een grote aanrader! Rust, ruimte, ruime plekken, zeer schoon sanitair en super vriendelijke gastvrouw en gastheer.
2 anos ás

H.W. Paulusse
Holandês
Je moet van rust en ruimte houden!
2 anos ás

Fam. Manders
Holandês
Gelegen aan fietsknooproute en natuurgebied. Niet ver van het strand en Cadzand-bad. Ruime plaatsen en geweldig goede sanitaire voorzieningen.
2 anos ás

Familie Bouwens/Ploum
Holandês
We komen hier (bijna) elke voorjaar. Prachtige camping, mooi sanitair, grote plekken en heel vriendelijke eigenaren. Complimenten!
2 anos ás

Hettie
Holandês
We vonden het niet duidelijk aangegegeven waar de camping zich bevond. Hebben het moeten vragen. We hoorden hierover meer mensen praten. Als je vanaf Cadzand de camping wilt bereiken is het wel aangegeven. Verder een fijne rustige camping. Ik denk wel dat als hij vol staat er wachtrijen staan bij de afwasbakken. Ik mistte zelf een plek waar je je groente kunt wassen of id.
2 anos ás