Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

Minicamping De Klompen

nummer 19
8775 XD, Workum
Países Baixos

Minicamping De Klompen é um parque de campismo de 30 em Workum, Países Baixos. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Herman
Holandês
Heerlijke camping voor rustzoekers. Ruime plaatsen, goed en schoon sanitair. Zeer vriendelijke eigenaren. Kortom, TOP!
1 ano ás

Evelien
Holandês
Mooie rustige camping met ruime plaatsen en uitzicht over de weilanden richting het meer. Er zijn mooie fietsroutes door natuurgebieden en kleine dorpjes.
1 ano ás

dick norde
Holandês
wij kwamen vooral voor het weidse landschap en de weidevogels, vanaf de camping al goed te horen en te zien. verder mooie fietstochten gemaakt en heerlijk gegeten in o.a. Oudega. camping is prima verzorgd evenals het sanitair. eigenaren erg prettig in de omgang ! minpuntje: geen broodjesservice.
1 ano ás

Woudsma
Holandês
Heerlijke camping! Rust, ruimte, gastvrij, schoon en fantastische (fiets)omgeving.
2 anos ás

Tjits Keuning
Holandês
Het is een kleine boerencamping. Heerlijk rustig en ruime plaatsen. Alles is super schoon. Auke en Janke Jeltsje zijn de eigenaren, ze laten zien wat vakantie vieren is. Nijhuizum ligt dicht bij Workum dus op de fiets is dat gemakkelijk te bereiken.
2 anos ás

Ron
Holandês
Sinds 4 jaar gebruiken wij deze mini-camping als uitvalsbasis voor de fiets-elfstedentocht. Het eerste jaar puur als overnachting vooraf, maar de jaren erna maken we van het pinksterweekend een LANG weekend Friesland, waarin we ook nog aan de fiets-elfsteden meedoen. Zodra we het terrein oprijden worden we al opgevangen door Janke-Jeltsje, die haar taak als gastvrouw voortreffelijk vervult. De gastvrijheid druipt er vanaf, en we komen hier graag jaarlijks terug.
2 anos ás

Bart en Annemieke
Holandês
Aan het einde van Nijhuzum ligt dit heerlijke plekje. Dit is de eerste camping die ons verleid om vaker naar toe te gaan; inmiddels al 8 jaar. Geen verkeersdrukte, lekker varen en fietsen. Niks moet veel kan, gastvrijheid is ongeëvenaard. In de omgeving natuurlijk de meren om heerlijk te zeilen, maar ook fietsen, geocachen, diverse uitjes die door Janke-Jeltsje worden aangekondigd op het mededelingenbord, bezoek van steden als Workum, Hindeloopen, Bolsward is allemaal op de fiets te doen. Gaasterland met zijn bossen en kliffen is op fietsafstand. Op de camping een superschoon toiletgebouw, bibliotheek en toeristen info. Elke week wordt de kunst van het fierljeppen beoefend. Fietsenstalling in de boerderij. Mogelijkheid tot wassen en gratis warm water voor de afwas. Workum dichtbij voor de boodschappen en lekker eten in Oudega.
2 anos ás

rina vd meulen
Holandês
Morgen weer richting "de Klompen". Voor de 10e keer dit jaar. Ken geen betere, schonere, vriendelijker, rustiger camping dan deze. Had nooit gedacht dat we hier zo vaak naar toe zouden gaan. Alle superlatieven zijn van toepassing. Het blijft een feestje hier je vakantie door te mogen brengen!
2 anos ás

J. Swager
Holandês
Ontzettend aardige eigenaren, staan altijd voor je klaar. Rustige camping, mooie omgeving om te lopen of te fietsen. Het was voor ons de uitvalsbasis voor een paar trajecten lopen van het Friese kustpad.
2 anos ás

G.Gorter
Holandês
Een prima camping voor veel rust en natuur, super vriendelijke eigenaar. Echt top.
2 anos ás