Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (9 votos )

Minicamping De Kemminckhorst

Kemminckhorstweg 2
7722 VN, Dalfsen
Países Baixos

Minicamping De Kemminckhorst é um parque de campismo de 30 em Dalfsen, Países Baixos. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jos Bruins
Holandês
Bij reservering wordt niet verteld dat het sanitair niet open is. Dit was vergeten. Echter andere kampeerders was dit ook overkomen, bleek later. Bij vertrek op 22/6/2020 was nog steeds geen enkele actie zichtbaar die erop duidde dat ze de sanitaire voorzieningen in orde gingen maken.
2 anos ás

Monique
Holandês
Dit jaar 2 weken mogen genieten op deze camping. Genoten van de rust, prachtige natuur en mooi viswater
2 anos ás

sandra
Holandês
een heerlijk lang weekend met pasen gestaan. Heerlijke mini camping aan de vecht met mooi sanitair en lekker ruim. De sta plaatsen zijn ruim en hebben een verhard stuk voor droge voetjes. Plekje 20 c is speciaal voor tenten en daar sta je heerlijk op het zuid oosten te genieten van de vogels om je heen.
2 anos ás

Ronald van Erkel
Holandês
Hele fijne dagen gehad.Zeer vriendelijke- en bhulpzame eigenaar.Schoon sanitair.Mooie locatie aan de Vecht.Ook lieve campeerders.Onmiddelijk leuk contact met vaste campeerders.Was al meteen uitgenodigd om een actief spelletje mee te doen." De Burgemeester" van de camping ook Dick genaamd was ook een hele leuke - en komische man.Dank aan Ton aan Christa voor de gezellige babbel en spelletje.Voor mij is deze camping een aanrader zeker als je van vissen houdt.
2 anos ás

Morsink
Holandês
Een groot natuur gebied met zeer veel rust. Voor de vogelliefhebber een Eldorado. Ooievaars, ganzen, eenden, aalscholvers, uilen, kieviten , enz. Familie is zeer gastvrij. Prachtig fietsgebied.
2 anos ás

siejeabut
Holandês
Dit is een prachtige svr camping. Mooie ruime plaatsen en een ligging direct aan de vecht. Wij hadden plaats9. Super plek met uitzicht over de vecht. Het sanitair is schoon. De douches hadden iets groter gemogen, maar voldoen verder prima. Vanaf de camping kun je prachtig fietsen in de omgeving. Dick en yvonne zijn heel gast vrij. Kortom prima plek om je vakantie door te brengen.
2 anos ás

hans
Holandês
Wij hebben sinds kort een vaste plek in de 'boomgaard' direkt aan het water van de overijsselse Vecht. wij hoeven niet verder te zoeken. i.v.m. lichamelijke beperkingen, is dit voor ons de 'Costa del Dalfsen' geworden! Dick en Yvonne, bedankt voor deze mogelijkheid! Hans en Ineke.
2 anos ás

mike
Holandês
heerlijke boerencamping met mooie plaatsen in schitterende omgeving. Ongedwongen sfeer, schoon en net sanitair.
2 anos ás

wim en mandy
Holandês
gezellige boerencamping aan de Vecht. Schitterende plaatsen aan de bosrand, boomgaard en kalverland. Goede sanitaire voorzieningen, wasmachine, droger. Rust en ruimte. Wij hebben er diverse maanden gestaan. Dick en Yvonne bedankt voor de gezellige tijd die we op jullie camping hebben doorgebracht
2 anos ás