Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

Minicamping De Brabander

Kibbelveen 2
7848 TA, Schoonoord
Países Baixos

Minicamping De Brabander é um parque de campismo localizado em Schoonoord, Países Baixos.Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jairo & Jose
Holandês
Mensen het is een zere aanrader voor een heerlijke rustige en warme vakantie. Mijn vriendin en ik zijn hier geweest voor onze eerste vakantie samen, in een klein tentje van 2 bij 2, voornemen een weekend, resultaat 2,5 a 3 weken....... Is alles mee gezegd lijkt me, ontvangst was warm vriendelijk en oprecht. Top verblijf met erg toffe en aardige gastheer/vrouw, erg jammer dat ze er mee stoppen, maar zeker verdiend naar jaren zo,n knus, warm en heerlijke camping te runnen....... Bij deze nog heeel veel succes en geluk bij jullie nieuwe fase van jullie reis.... M.v.g. Jairo & Jose 10+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++,
2 anos ás

Truus Knol van Swieten
Holandês
Eerst kijken of er nog plaats is
2 anos ás

Bert en Marga Munneke
Holandês
We hebben op de camping gestaan en we hadden er een familiereünie met 32 personen(2 waren er ziek) maar wat een beleving zowel binnen als buiten en de eigenaren was niets teveel! voor iedereen een aanrader om daar een feest te gaan houden en dan gelijk een bezoek aan de camping,Kibbelkoele naast de camping en veel fiets en wandelroute,s wij komen zeker terug!
2 anos ás

Lia vd Ven
Holandês
Bij camping de Brabander voel je door het warme persoonlijke welkom meteen thuis. Ruime plekken, fiets en wandel mogelijkheden zijn er volop, dinsdagavond koffieavond erg gezellig. Gewoon een fijne rustige camping. Dichtbij een zwemwater.
2 anos ás

MaJoDex
Holandês
De campingeigenaren zullen hun stinkende best doen om het je naar de zin te maken en dat lukt ze ook altijd! Op de camping en ook in de Bistro Bij Ons. We zijn al meerdere keren geweest en zijn vanaf het begin zeer te spreken over deze camping, de ligging en mogelijkheden tot wandelen, fietsen, bezienswaardigheden, en zeker ook de eigenaren en wat zij van de camping hebben gemaakt! Top, wij blijven teruggaan!
2 anos ás

Agnes
Holandês
Wij waren een weekend op deze mini camping. Het is een mooie locatie, met ruime plaatsen. Sanitair is netjes en schoon. Eigenaar is zeer vriendelijk, gastvrij en behulpzaam. Prima gelegenheid om te eten van een kleine kaart in de overdekte bistro of buiten op het gezellige terras. Wij komen zeker nog eens terug!!
2 anos ás

Bart en Erna Bouwmeester
Holandês
Minicamping de Brabander is een gemoedelijke, gastvrije en gezellige camping. Niet super luxueus maar alles wat je nodig hebt is aanwezig en schóón.Prima basis om vanaf deze camping Drenthe (verder) te verkennen. Met ruime goed onderhouden plekken. De camping ligt wel dicht bij een provinciale weg, maar daar heb je weinig tot geen geluidsoverlast van. Wij gaan er dit jaar voor de 4e keer een volle week naar toe (de week waarin Hemelvaart valt) en combineren deze kampeerweek met deelname aan de Drentse wandel4daagse. Bart en Erna, Doetinchem
2 anos ás

Ellen en John Grobben
Holandês
Prachtige ruime plekken op deze camping. Toiletten zijn goed onderhouden en schoon. Je kunt lekker eten en zelfs wordt het eten tot de camping plek bezorgt. De omgeving is formidabel. Wandelen, fietsen en zwemmen. Zienswaardigheid is Westenbork en Orvelte en dierenpark in Emmen.
2 anos ás

jgrobben
Holandês
Zeer mooie, rustige en natuurlijk gelegen mini camping met 25 plaatsen. Dicht bij een recreatieplas op ong. 100 meter lopen. Heel schoon toiletgebouw. We hebben ons hier prima vermaakt en komen zeer zeker nog eens terug.
2 anos ás

F de Wit
Holandês
een dikke 10 van ons heel goed bevallen vriendelijk schoon en mooie lokatie Fam de Wit
2 anos ás