Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (13 votos )

Minicamping de Appelboom

Ottersweg 2
7136 KR, Zieuwent
Países Baixos

Minicamping de Appelboom é um parque de campismo localizado em Zieuwent, Países Baixos.Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Dori
Holandês
Het is een leuke minicamping. Super vriendelijke eigenaren. Prachtig toiletgebouw en super netjes onderhouden, wordt meerdere per dag schoongemaakt. Lekkere douches. Op de aankomstdag krijg je een stuk lekkere appeltaart en als verrassing stond er ook een potje met appelsmaak snoepjes. Mmm. Erg leuk welkom
7 meses ás

Fam. Reitsma
Holandês
Heel behulpzame en vriendelijke eigenaren. Superschoon sanitair. Uitgebreide informatiemap. Appeltaart bij aankomst. Prachtige omgeving! Wij hebben een maand lang genoten!!!
8 meses ás

Dirk Hulsman
Holandês
we hebben wederom genoten ; de rust en super schoon sanitair en de verdere voorzieningen
10 meses ás

Fam. Huurman
Holandês
Genoten van de gastvrijheid, de welkomst-appeltaart met koffie, de prachtige plek bij de vijver en de vele, mooie fietsroutes.
1 ano ás

Ans klomp
Holandês
Mooie omgeving waar je heerlijk kunt fietsen. We komen zeker een keer terug.
2 anos ás

Hans en Ina
Holandês
Een geweldige plek voor mensen die landschappelijke schoonheid, natuur en stilte in een bijzonder gastvrije ambiance op waarde weten te schatten en te waarderen. Een locatie om zuinig mee om te gaan zodat nog velen na ons van dit alles mogen genieten
2 anos ás

Auke en José
Holandês
Opladen op deze heerlijke camping van Hilbert en Tineke gaat vanzelf.
2 anos ás

Fam. Hormann
Holandês
Wat hebben wij van onze midweek genoten! Gastvrije ontvangst, mooie plaats en niet te vergeten super schoon en mooi sanitair. De fiets- en wandelpaden in de omgeving zijn adembenemend! Mochten zelf eitjes pakken van de kippen en de vijver is super mooi!
2 anos ás

Frans en Rita
Holandês
Niet geschikt voor kleine kinderen
2 anos ás

Wilma
Holandês
Een super leuke nieuwe minicamping! Het is er heerlijk stil, je hoort de koekkoek en de kikkers. Een fijne plek om tot rust te komen. Hele leuke, aardige beheerders. Een prachtignieuw toiletgebouw. Tineke zorgt elke dag voor mooie verse bloemen! Mooie plekken in een prachtige omgeving. Fijn om te wandelen ( het klompenpad)en te fietsen op mooie fietspaden. De sfeer is prima en de appeltaart is heerlijk!
2 anos ás

Nico en Conny Bos
Holandês
Heerlijke week gehad op camping De Appelboom. Wat een stilte en rust. Prachtig gebied waar je prachtig kan wandelen en fietsen. Mooie plaatsen en dorpen waar je doorheen komt. Ook Duitsland is op fietsafstand. Wij kozen voor de stad Bocholt een stad met een groot winkelgebied. Verder zijn de beheerders van de camping super vriendelijk en altijd klaar voor een praatje. Alle faciliteiten super net en super schoon. Samen met de beheerders lekker voetbal Ajax -Hapoel zitten kijken op een zeer groot (beamer) scherm. In Zieuwent (loopafstand)een nette Spar winkel waar je alle Kunt krijgen en vrijdags de visboer op het plein. Komen zeker nog eens terug.
2 anos ás

Trees Stens
Holandês
Prachtige camping met nieuw sanitair, zeer schoon, hartelijke ontvangst met koffie met huisgemaakte appeltaart! Als je van rust houdt of heerlijke fiets- of wandeltochten wilt maken in de prachtige Achterhoek, dan zit je bij de Appelboom uitstekend, centraal in de Achterhoek!
2 anos ás

Theo Aerts
Holandês
Prima 65+ camping terwijl het mooie toiletgebouw tekort komt voor deze groep. Geen invalide ruimte , geen aparte wasruimte. Geen planchettes bij de twee wastafels. Wel licht en Super schoon...…….. Ondanks dat komen wij Zeker terug , er werd mij een stoeltje aangeboden voor in de doucheruimte en dat was voor mij DE oplossing , dus zeer tevreden !!
2 anos ás