Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
4.5 / 5 (13 votos )

Minicamping Bats Jan

Binnenveldsweg 37
7651 KR, Tubbergen
Países Baixos

Minicamping Bats Jan é um parque de campismo de 30 em Tubbergen, Países Baixos. Os cães são permitidos.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Ab Wisselink
Holandês
Begin oktober twee dagen op SVR camping Batsjan geweest. Vriendelijke beheerders, prima sanitair, mooie ruime plekken, goed georganiseerd. Prachtige fietsomgeving, Ootmarsum op fietsafstand.
5 meses ás

Richard en Ingrid
Holandês
Rustige plekken, ter plekke uit te zoeken. Gedateerd maar schoon. Oude camping maar gastvrij. Goede uitvalsbasis voor fietsen of wandelen in Twente, ligt tussen Tubbergen en Vasse. Niet aan drukke weg, geen druk verkeer of lawaai in de omgeving. Geen speeltuin of dieren, voor kinderen minder geschikt. Je bent hier erg welkom en de eigenaresse en beheerders zijn erg behulpzaam.
6 meses ás

Corrie en Floris Groen
Holandês
Leuke camping met superschoon sanitair, wij stonden op plaats 19, lekker rustig met uitzicht op de pony’s. Prachtig fietsgebied met leuke plaatsen, zoals Ootmarsum. Tubbergen is dichtbij met leuke winkels.
6 meses ás

Gijs & Marian Geerlings
Holandês
Hele vriendelijke en behulpzame nieuwe eigenaren. Geinvesteerd in nieuw sanitair en gezellige huiskamer. Twentse gastvrijheid. Je voelt je zo thuis. Dicht bij Tubbergen en Ootmarsum.
7 meses ás

Henk Westerbeek
Holandês
Een camping met bijzonder mooi en uitgebreid sanitair wat super schoon word gehouden. Een camping met veel mogelijkheden midden in de natuur. Prachtig wandel en super fiets gebied
10 meses ás

B.Janssen
Holandês
Het is gezellige en rustige camping met een hartelijk ontvangst van zowel de eigenaren als de beheerders. Het sanitair gebouw ziet er mooi uit en is nieuw! Prachtige omgeving om te fietsen en wandelen. Leuke uitstapjes maken in de buurt. Honden zijn welkom😊
10 meses ás

John
Holandês
Een prachtige camping midden in de natuur. Mooie ruime plaatsen en een nieuw sanitairgebouw. Veel mogelijkheden voor wandelaars en fietsers, zowel de eigenaren als de beheerders zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
10 meses ás

Helène
Holandês
We superplek Mooi uitzicht 👀 Niets was te veel; goed voor elkaar daar op BatsJan in Tubbergen 🍀
10 meses ás

Richard en Ingrid
Holandês
Rustige plekken, ter plekke uit te zoeken. Gedateerd maar schoon. Oude camping maar gastvrij.Goede uitvalsbasis voor fietsen of wandelen in Twente, ligt tussen Tubbergen en Vasse. Niet aan drukke weg, geen druk verkeer of lawaai in de omgeving. Geen speeltuin of dieren, voor kinderen minder geschikt. Je bent hier erg welkom en de eigenaresse en beheerders zijn erg behulpzaam.
1 ano ás

Will en corrie
Holandês
Een geweldige ontvangst en en heel schoon sanitair, Heerlijk rustig en mooi plekje met vergezicht. visite is welkom zonder bij betaling. Zeker de moeite waard om terug te keren.
2 anos ás

Lian en arie van tilburg
Holandês
Op korte afstand van tubbergen. Plaatsen hebben een tegel plateau. Sanitair wel verouderd maar keurig schoon. Inmiddels 2 × met hemelvaart hier gestaan en komem hier zeker nog eens terug
2 anos ás

Arie en Lian van Tilburg
Holandês
Mini camping Bats Jan in Tubbergen is een keurig nette, goed onderhouden minicamping voor mensen die van rust en de natuur houden. En voor de prijs hoef je het niet te laten ! Met Hemelvaart hebben we hier 4 nachtjes gestaan. Het sanitair is eenvoudig, maar heel erg schoon. Toiletpapier is aanwezig, dus geen geloop met een rol onder je arm. Het water voor douche en afwas is gloeiend heet . De afwasruimte is binnen, wat zeer plezierig is bij minder goed weer. Ook de fietsen kunnen binnen staan. De beheerders zijn gastvrij en vriendelijk.Alle plaatsen hebben een tegelplateau als ondergrond. Het is zichtbaar dat aan alles zorg wordt besteed. Twijfel niet, maar boek deze fijne locatie.
2 anos ás

marjolein mulder
Holandês
Zeer geschikt voor rustzoekers en mensen die van de natuur houden. De ligging is Top en het beheerdersechtpaar heel aardig en behulpzaam. Wie van fietsen en /of wandelen houdt is hier aan het goede adres. Ook is deze camping zeer betaalbaar. Wij hebben het hier heerlijk gehad! Voor kinderen is deze camping minder geschikt. er zijn geen dieren ,zwembad en of speeltoestellen.
2 anos ás