€17.5
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 25 March até 22 October
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (10 votos )

Le Pesquie

Route du Mas d'Aubergue no 710
13810, Eygalières
Provence-Alpes-Cote d'Azur, França

Le Pesquie é um parque de campismo de 20 em Eygalières, França, localizado na região da Provença-Alpes-Costa Azul. Le Pesquie O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Lydia Van Ostaeyen
Holandês
Zalig rustige camping en omgeving
2 anos ás

Judith
Holandês
Vlakbij prachtig dorp, maar de geest is er uit. Terrein matig onderhouden, verhuurunits op instorten, toiletgebouw oud en vervallen. Jammer, zou mooi kunnen zijn.
2 anos ás

Familie van Soest
Holandês
Deze camping voldoet niet aan onze verwachtingen na het lezen van de recensies. Het lijkt vervallen en heeft veel achterstallig onderhoud. Het sanitair hoop je niet veel nodig te hebben. Het is vies en oubollig. Verder heeft de camping geen sfeer. Ooit was dit vast wel een mooie plek, de ligging is heel gunstig.
3 anos ás

Hilje en Maarten
Holandês
Prachtige, rustig gelegen camping in de Provence. Goed 5 km van St Remy de Provence. Kleine camping van anderhalve hectare, verdeeld over twee velden, vol met bomen en struiken. sanitair voor bij de receptie, waterpunt op het tweede veld. In de avond stikdonker want geen verlichting Goede WIFI ontvangst voor bij de receptie, op het achterste veld niet. Vriendelijke eigenaresse en verder personeel. Brood is te bestellen en kan elke ochtend afgehaald worden - gebruik van wasmachine en koelkast tegen betaling. Hele informele sfeer. Prachtige, schaduwrijke plekken en in het midden van het achterste veld een groter veld waar ook in de zon gekampeerd kan worden. sanitair was prima; schoon, handdoekjes, wc brillen ! toiletpapier allemaal aanwezig. Een PRIMA uitvalsbasis om naar steden als Arles - Nimes en Avignon te gaan. Ideale camping voor stellen (zonder kinderen)
3 anos ás

Joep
Holandês
Rustige kleine camping. Geen speelmogelijkheden voor kinderen anders dan hoe ze Ichzelf vermaken. Relatief veel Nederlanders, maar gezellige sfeer. Iedereen redelijk op zichzelf maar even een praatje is altijd leuk. Vriendelijke eigenaresse. Schone toiletten. Goed en lekker brood te bestellen. Toen wij er waren was het heel heet. Naar ons idee stonden wij op de beste plek van de camping: bijna de hele dag schaduw (achterste veld, plek links achterin de hoek). Daarmee was het goed te doen.
3 anos ás

N van Damme
Holandês
Wij stonden hier 4 dagen begin juli 2012. Rustig gelegen aan weggetje 2 km buiten Egalieres, een typisch frans dorpje met leuke eetgelegenheden. Vriendelijke ontvangst door eigenaren (echtpaar) die beiden goed engels spreken. Ruime standplaatsen, waarvan vele onder schaduwrijke bomen. Op veld minder schaduw. Daar ook 2 houten bungalows en een soort lodge safaritent met uitkijkpost voor verhuur. Sanitair heel schoon. Wc papier altijd aanwezig. Bij receptie ijsjes, drankjes verkrijgbaar en 's ochtends vers brood op bestelling. Wifi bij receptie. Voor wie wil (wij dus) gemeenschappelijke koelkast te gebruiken. Erg geschikte uitvalsbasis voor st Remy (van Gogh), Avignon, Arles. Strand in plm 1,5 uur te bereiken. Eigenaren wel kindvriendelijk maar er is geen zwembad, waardoor er toen wij er waren vooral stellen (jong en oud) waren. Niet duur, vonden wij: voor 4 nachten met karstentent, auto, 2 personen, gebruik koelkast en wifi 66 euro. Een aanrader.
3 anos ás

Marije
Holandês
Gezellige camping met zeer gemêleerd publiek (diverse nationaliteiten, leeftijden en sportief). Redelijke doorstroming. Aardige, flexibele, Franse eigenaren. Ruime, rustige plaatsen met zowel schaduw als zon. Geen zwembad en daardoor minder kinderen, voor ons prettig. Goede uitvalsbasis voor ruime omgeving. Lieftallig dorpje, niet op loopafstand. Sanitair lijkt op het eerste gezicht matig, maar is prima, schoon en ruim voorzien van warm water. Goede douches. Handdoeken bij het toilet zijn goedbedoeld maar lijken mij een bron van bacteriën. Altijd toiletpapier aanwezig! We komen hier zeker een keer terug.
3 anos ás

H de Vreden
Holandês
Heb dit jaar (2010)in de tweede week juni een week op deze camping gestaan ,lekker rustig en mooie ruime plekken .Het dorpje Eygalieres ligt op ongeveer 2km afstand ,maar met de fiets imoet je behoorlijk tegen de bult op fietsen ,terug gaat super snel ! Al mer al een fijne week hier verbracht
3 anos ás

Hans Van Bossuyt
Holandês
Zalig genieten van la douce France kan op deze camping ten volle. Uren zijn van geen tel op deze charmante camping waar de tijd blijft stilstaan. Rust en gezelligheid zijn er troef, weg van alle drukte. Verwacht geen luxe, wel authenticiteit. Via een kleine landweg kan je gemakkelijk naar het dorp, wel even stappen.
3 anos ás

Elisabeth
Holandês
Fijne rustige camping. Net iets buiten Eygalieres Mooie omgeving om te fietsen.
3 anos ás