Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Le Fief d'Anduze

195, Chemin du Plan d'eau
F-30140, Attuech (Gard)
França

Le Fief d'Anduze é um parque de campismo de 100 em Attuech (Gard), França, localizado na região da Languedoque-Rossilhão. Le Fief d'Anduze O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jovanka
Holandês
Mooie grote schaduwrijke plaatsen. Veel tieners en kinderen. Onze dochter van 13 had genoeg vriendinnen. Super fijn. Zwembad eenvoudig, maar prima voor de kinderen. Wij zaten lekker aan de rivier. De herrie 's avonds is wel een nadeel, maar gelukkig is het niet iedere avond. Sanitair is oud, maar wel schoon.
2 anos ás

Molenberghs-stevens
Holandês
Zeer goede ontvangst,heel behulpzaam, iedereen is even vriendelijk. Ruime camping met alle benodigdheden bij de de hand, een Heel mooi en verzorgd zwembad. Wij hadden een supper rustige camperplaats,toch zonnig,en vooral zeer ruim 👍 1 kleine tip, het zou aangenaam zijn als men de temperatuur van de douches zelf kon regelen, ik vond het persoonlijk te warm met de hete dagen, een frisse douche was op die momenten aangenamer geweest. We zijn al op vele campings geweest in frankrijk, maar op deze komen we zeker terug! Het was een onvergetelijke vakantie die veel te snel voorbij was. Doe zo verder Silvain en Nathalie, ons zie je zeker terug
3 anos ás

Babs K
Holandês
Heerlijke, rustige camping, mits je hier in het voor- of naseizoen naar toe kan. Onze eerste avond, een zaterdagavond eind augustus was even wennen, er bleek op een andere camping, een paar kilometer verderop een feestje te zijn. Dit duurde tot ongeveer half 2 's nachts met veel lawaai en slechte muziek. Op de vrijdag en zaterdag daarop werd dit nog even herhaald (campingfeestje op andere camping en een festival in Lezan). Alle overige dagen heerlijk rustige camping, super vriendelijke eigenaren en net (gedateerd) sanitair. De mevrouw van de schoonmaak was echt de hele dag bezig met het schoonmaken van beide gebouwen. Klein campingwinkeltje met brood, maar wij zijn regelmatig naar Lezan gereden voor echt goed brood. Dat van de camping voelde af en toe een beetje oud. Dat was het niet trouwens, brood van de dag werd in de avond regelmatig uitgedeeld. Plek in laantje B is aan te raden, wat verder weg van zwembad en restaurant. Omgeving is top. Veel te doen en te zien!
3 anos ás

Marian speek
Holandês
Eigenlijk een hele eenvoudige camping maar heel gastvrij en schoon, wat wil je nog meer, voor ons geen minpunten
3 anos ás

Carla
Holandês
Prima camping met ruime plaatsen. Sanitair is verouderd maar wel schoon. Heerlijk zwembad. Vriendelijke eigenaren. Navigatie geeft aan dat je door het dorpje moet rijden, maar dat lukt niet met een caravan. Ga dus niet vanaf de rotonde het dorp in, maar vanaf de D982 de zijweg naar de camping/plan d'eau in.
3 anos ás

Yvonne
Holandês
Overwegend Franse camping, eigenaren en personeel spreken amper Engels en dat maakt het soms lastig. De plaatjes zijn behoorlijk groot en de meeste hebben veel schaduw. Sanitair is wat oud maar voldoet, al moet je even zoeken naar een douche die langer dan 5 sec. water geeft. Zwembad met apart volwassenenbad is heerlijk! In de rivier ernaast mogelijkheden tot zwemmen. Bijna iedere avond muziek vanaf het zwembad/terras, dus laantje H zal weinig nachtrust gehad hebben (laantje D was prima!) Leuke bezienswaardigheden in de buurt: Pont du Gard, Mont Aiguoal, bamboebos, Grotte de Trabuc en leuk centrum in Anduze met veel eetgelegenheden en winkeltjes. Supermarkt op 5 minuten rijden én.. nooit in de file met alle toeristen!
3 anos ás

Marcel Buijs
Holandês
Weer heerlijk vertoeven op camping "Le Fief " bij Attuech. De eigenaar Sylvain en de jonge dame bij de receptie zijn heel vriendelijk en hulpvaardig. de jonge dames spreekt zelfs Nederlands en Frans. De plaatsen zijn nergens zo groot als op "Le Fief ", vandaar dat wij hier al meer dan dertig jaar komen. Onze kinderen en klein kinderen komen ook nog regelmatig die kant op, hetgeen toch wel aangeeft dat het een camping is voor jong en oud. Het klopt inderdaad dat het 's avonds wat luidruchtig kan zijn rond het restaurant en het zwembad, maar het is vaker geven en nemen in het leven. Het sanitair is niet heel lux maar heel proper hetgeen voor ons veel belangrijker is dan luxe. Wij hopen nog lang onze zomervakanties, met kinderen/klein kinderen, of zonder door te brengen op "Le Fief". De mengeling tussen Fransen, Nederlanders en Belgen geeft een heel gezellige sfeer, die wij niet graag zullen moeten missen.
3 anos ás

Luuk
Holandês
Eén of twee keer per week is er een activiteit op het terras zoals karaoke of discoavond, maar rond middernacht wordt het weer stil. Wij vonden dit niet storend.
3 anos ás

Fam. van Dijk
Holandês
Deze camping ligt op een gunstige plek om vele leuke uitstapjes te kunnen maken. De eigenaar en het personeel zijn bijzonder aardig, gastvrij, en klantgericht en handelen zeer snel bij een klacht of probleem. De sfeer is er familiaal echt heel goed. Onze kinderen, 16 jaar, hadden alleen liever wat meer tiener-landgenoten willen ontmoeten, want in onze periode waren er bijna alleen maar Franse jongeren. De wifi is er prima en er waren nauwelijks muggen, ondanks het nabij gelegen meer, waardoor in de mobilhome gelukkig met alle ramen open kon worden geslapen! Zoals de website vermeldt, wordt er veel gedaan en georganiseerd op deze camping, van sport/spel tot gezellige (muziek/dans/karaoke enz.) avonden bij het restaurant en de bar, waar de prijzen redelijk zijn en wij ook een paar keer goed hebben gegeten. Wij hebben dus een hele fijne vakantie hier beleefd, ondanks dat de keukenuitrusting van de mobilhome iets te beperkt was!
3 anos ás

Anoniem
Holandês
Deze camping viel ontzettend tegen. De douches en afwaswater was gewoon koud. Bij navraag bleek dat elke dag zo te zijn. De camping deed rommelig aan. Vooral aan de rand van de camping. De rivier was een heel eind lopen. 'S avonds enorm veel lawaai van de avondanimatie. Wij zijn na een nacht vertrokken naar een camping wat verderop. Zelfs daar was de herrie van Le Fief te horen. 'S morgens in decrij staan om naar de wc te kunnen. Wij begrijpen niet dat mensen dit een fijne camping vinden. Voor ons nooit meer!
3 anos ás