Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
3 / 5 (11 votos )

Le Ferte Gaucher

Route de Saint-Martin des Champs
77230, Le Ferte Gaucher
França

Le Ferte Gaucher é um parque de campismo de 100 em Le Ferte Gaucher, França, localizado na região da Ilha de França. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

wisse
Holandês
Goede prijs/kwaliteid verhouding en een prima uitvalsbasis voor Disneyland en Parijs. Erg rustig gelegen en pas vernieuwde sanitair.
3 anos ás

laurawillekes
Holandês
Wij zijn de eerste week van juli naar deze camping geweest. Bij aankomst zagen we het bord met 3 sterren. Nicola of hoe die meneer ook heet was niet aanwezig. We moesten 15 min. wachten bij de receptie. Eindelijk was hij er en sprak gebrekkig Engels. We hoefden géén borg te betalen, wat wel omschreven stond! Vonden we wel vreemd, maar ook wel weer fijn. We werden naar onze bungalow gebracht. Erg klein, maar wel compact. Het viel ons meteen op dat de vorige gasten direct vertrokken waren en er dus niet schoongemaakt was. Ik heb dit aangegeven en Nicola gaf aan dat we geen schoonmaakkosten hoefden te betalen en het ook zo achter mochten laten. Dus we hebben het zelf maar eerst schoongemaakt. Het plein zag er niet uit en alles was kapot. Geen één speeltoestel voor kinderen was nog heel. Niks in de buurt voor kinderen. Eten in de buurt is te pruimen. Voor ons nooit weer!! We hebben een boeket met verontschuldiging van touroperator ontvangen. Zeer netjes! We gingen 3 dagen eerder weg.
3 anos ás

crocmitaine
Francês
camping flower a l’abandon, parcelle en friche, robinet qui fuient , herbe non tondu ....
3 anos ás

katrein
Holandês
We verbleven 4 nachten in een 6-8 persoons mobil-home. Hoewel ik een week voor aankomst nog per mail geinformeerd had of alles voor onze komst in orde was, troffen we bij aankomst de receptie gesloten! Uiteindelijk bleek dat we niet verwacht werden en dat onze stacaravan door een personeelslid een paar dagen eerder aan een andere klant was gegeven. Dit zorgde voor veel stress bij de dame van de receptie (eigenaresse?). De ligging van de camping en de stacaravans is prima voor een kort verblijf, bijvoorbeeld voor bezoek aan Parijs. Op het kampeergedeelte stond het gras erg hoog, speeltoestellen waren kapot. Ook in de stacaravan was er sprake van achterstallig onderhoud, kapotte afvoer, kapotte lampen, gebrekkige inventaris en niet schoon. De receptie was nauwelijks open.
3 anos ás

Snels
Holandês
Wij zijn met twee volwassenen en twee kleine kinderen op deze camping geweest. Het personeel is vriendelijk en de campingbeheerder is van nederlandse afkomst. Wij zijn vriendelijk ontvangen en hebben een korte rondleiding en toelichting gehad bij onze mobile home. De mobile home was netjes en compleet. Alles wat we nodig hadden was in het huisje aanwezig. Wij hadden de grootste en meest schaduwrijke plek, maar ook de andere plaatsen waren ruim genoeg en hebben voldoende privacy. Het park is groen en netjes. De rivier door het park scheidt de mobile homes van de staanplaatsen. De eerste dagen hadden wij slecht weer en dan is er niets te doen op de camping. In de huisjes is bijvoorbeeld geen tv aanwezig of een mogelijkheid in het park voor de kinderen om overdekt iets te ondernemen. In de omgeving zijn allerlei bezienswaardigheiden. De afstand naar parijs is goed te doen, maar ook provins en het kattenpark in Nesles zijn echte aanraders. Het verblijf is ons prima bevallen.
3 anos ás

jelmer.jellema
Holandês
Op de site van het boekingsbedrijf zag het er nog wel aardig uit, maar in het echt was deze accommodatie echt een ramp. De beheerder was wel heel sjofel. De stacaravan stond aan een asfaltplein, was vies en stonk. De tafel was kapot en het warm water deed het niet. De beloofde speeltuin was op een ander deel van de camping. Omdat de politie wat "bewoners" weggehaald had wilden we onze kinderen niet vrij laten rondlopen. Toen ik zelf ging kijken bleek de speeltuin te bestaan uit een kapotte wipwap, een kapot bankje en een erg vies klimhuisje. De brandblussers hadden begin 2011 gecontroleerd moeten worden. Alles was kapot. Zelfs de vlag bij de ingang. In het plaatsje voor de caravan lag afval, stokbroden en dergelijke. Je eigen vuilnis moest je in een hoge perscontainer gooien. Hiertoe had men met oude palets een soort trap gemaakt. De container (van toch minstens 2,5 meter hoog) zat vol en werd blijkbaar niet geleegd. Na 1 nacht zijn we in overleg met het bureau overgeplaatst.
3 anos ás

Magda
Holandês
Camping Le Ferte Gaucher is een prima camping. Aardige medewerkers die je graag helpen. Parijs is vanaf de camping goed te bereiken.
3 anos ás

Royomaka
Holandês
Vriendelijke ontvangst door Nederlandse medewerker. Ongeveer een uur met de trein om in Parijs te komen; goed te doen. Tevens prima locatie om te overnachten op doorreis naar het zuiden i.p.v motel aan de snelweg. Keurige mobil-homes, erg schoon en complete inrichting. Kortom: aanrader!
3 anos ás

Fam Van den Broeck
Holandês
Vergane glorie waar al een paar jaar geen onderhoud is gebeurd, slecht 1 normaal werkend toilet voor een hele camping en een paar hurktoiletten, geen deftige schoonmaak, gras word niet gemaaid, geen winkel of restaurant op de camping, kortom het zou een mooie camping kunnen zijn moesten er de nodige werken worden uitgevoerd, nu kom je er middeleeuwse toestanden tegen.
3 anos ás

Fam. Doedens
Holandês
Een week geweest, we hadden een andere caravan gekregen dan gereserveerd bij het reisbureau. We hadden een grotere stacaravan gekregen maar in de schaduw en direct aan het plein. De dame bij de receptie was erg vriendelijk en behulpzaam en na een paar dagen van stacaravan gewisseld naar een rustige plek met gras en zon. De stacaravan zijn redelijk nieuw maar slecht onderhouden en niet schoon. Ook de camping is slecht onderhouden, geen restaurant, fietsverhuur of kanoverhuur gezien. De speeltoestellen voor de kinderen zijn kapot. Omdat ons hoofdreden om te komen Eurodisney was, was een week blijven wel te doen.
3 anos ás

Robbie
Holandês
Met 5 volwassenen in een Mobile Home voor 6 personen verbleven. Het huisje was redelijk nieuw, schoon en ruim genoeg. Tevens is er een tuinset aanwezig waardoor je ook buiten kan genieten van mooi weer. De camping is erg klein en daarom is er weinig te doen voor kinderen. De camping heeft geen winkel, maar er zijn meerdere supermarkten in de buurt. De reisafstand naar Disneyland is ongeveer 40 minuten (let op flitspalen!) enkele reis. Aanrader voor het avondeten is pizzeria Davilou bij het station, we hebben hier een fantastische familie pizza afgehaald.
3 anos ás