Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (14 votos )

Le Clos du Rhone

Route d'Aigues Mortes
F-13460, Saintes-Maries-de-la-Mer
França

Le Clos du Rhone é um parque de campismo de 100 em Saintes-Maries-de-la-Mer, França, localizado na região da Provença-Alpes-Costa Azul. Le Clos du Rhone O wi-fi, a tenda de campismo, a merendero, a piscina interior y cacifos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Tenda de campismo
Merendero

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Theodor
Holandês
Een prima locatie om te fietsen in de Camargue. Een prachtig natuurlandschap met diverse soorten watervogels, waaronder flamingo's. De ruimtes zijn niet overdreven groot, maar het sanitair is adequaat en schoon. Ik ontvang echter regelmatig ongewenste promotiemails van de camping, wat ik als hinderlijk ervaar.
8 meses ás

Filippo
Holandês
Uitstekende locatie om te fietsen in de Camargue. Prachtig natuurgebied vol met verschillende waterdieren, waaronder flamingo's. De ruimtes zijn niet al te groot, maar het sanitair is adequaat en netjes. Het is echter vervelend dat de camping ongevraagd reclame e-mails blijft sturen.
8 meses ás

Gerda
Holandês
Ben hier meermaals geweest. Camping loopt nu terug. Prima, schoon sanitair, maar er mag wel onderhoud gepleegd worden. Weinig onderhoud aan het terrein. Kale zanderige plekken zonder afscheiding. Personeel scheurt in golfkarretjes rond. Doen verder weinig. Met een ACSI-card is de begroeting niet altijd even vriendelijk. We weten niet of we nog teruggaan een volgende keer.
1 ano ás

ben
Holandês
pluspunten omgeving, minpunten huisje veel te klein , wc is te laag ,
2 anos ás

WK
Holandês
Heerlijke plek 161 op een nette camping. Wel mede door onze plek aan de rand, andere plekken hebben weinig afscheiding waardoor je geen privacy hebt. Kijk wanneer je boekt goed op de plattegrond (grootte plek) en Google Earth (bomen=schaduw). De ingerichte tenten en huisjes zagen er allemaal verzorgd uit. Het sanitair was netjes, werd meerdere malen p.d. schoon gemaakt. Geen smeerboel gezien terwijl de camping toch echt vol stond. Wij hebben geen overlast gehad van muggen en stekende vliegen. Door op tijd in te smeren met 50% DEET bleven ze bij ons weg. Heus wel eens gestoken(wanneer we te laat waren met smeren), maar geen overlast! Zwembad is wat kleiner dan lijkt op de foto's maar heerlijk! Altijd wel een ligbed kunnen krijgen. Het zandstrand is perfect ook voor kleinere kinderen, rustige baaitjes die langzaam aflopen. Mooi toeristisch dorp. Omgeving vonden wij niet interessant. Boottocht niet doen, flamingo park wel.
3 anos ás

Tessa
Holandês
Bij aankomst werd meteen gemeld dat er geen geld terug werd gegeven als we eerder wilden vertrekken (we hadden voor 11 nachten gereserveerd). En snel werd duidelijk waarom. Weinig gastvrijheid, sanitair was vaak vies, hondenpoep langs de weg en heel veel muggen. De plekken waren klein en onbeschut en overal autos. Nu was het extreem warm toen wij er waren dus daar kan de camping niets aan doen. Voor ouder kinderen misschien wel leuk maar niet met hele kleintjes. Het zwembad was prima en nabijheid strand leuk. Ook genoeg te doen in Saintes Maries de la Mer. Wij zijn na 4 dagen vertrokken (zonder geld terug)
3 anos ás

Corrie
Holandês
Aardige camping, maar wel heel groot. Zwembad is mooi en schoon. Leuk winkeltje met goede broodjes service. Plekken wel heel klein zonder enige privacy. Ligging camping valt tegen. Het ligt echt in de middle of nowhere. Mooi strand aan de Middellandse Zee. Sanitair redelijk. Drukke camping. WiFi is duur maar zeer waardeloos!
3 anos ás

ghislaine etcheberigaray
Francês
le+ la proximité de la plage et de la ville, l' accueil à la réception le - l' entretien du camping au niveau des espaces verts dommage pas entretenu un peu trop sauvage à mon gout au niveau de mobil home un peu vieux literie et oreiller à changer ainsi que le réfrigérateur rouillé
3 anos ás

Bert
Holandês
Mooie omgeving de ligging van de camping is perfect , aan en mooi zand strand, de plekken zijn heel ruim en Je mag uit de beschikbare plekken kiezen met een lijst. Het enige wat niet klopt is de hygiene, douche , toilet slechte schoon maak, De service plaats voor campers en caravan is alles in 1 , chemisch toilet, vers water , en afval water Campers en caravans, LET daar geen vers water pakken omdat het chemisch toilet Regelmatig met de vers waterslang gereinigd wordt. Als je deze dingen inde gaten houd komt het allemaal goed. Al met al de hygiene klopt niet verder is het een rustige camping, op een mooie lokatie.
3 anos ás

Luinstra
Holandês
Bij aankomst werden we ontzettend gastvrij ontvangen, goed Engels spreekend receptiepersoneel. Een prachtige ruime plek kregen we toe gewezen. Aan de ene kant jammer dat we zelf geen plek mochten uitzoeken, want er was genoeg ruimte. Eigen strandopgang bij de camping, wat overigens ook goed beveiligd was. Omgeving, de camargue, is echt prachtig. Binnen 5 min ben je in stadje St Maries wat ontzettend gezellig is, zovel overdag als ‘s avonds. Sanitair wordt minimaal 5x per dag schoongemaakt, waardoor het er uitstekend uit ziet en schoon is. Eten op de camping is prima. Het enige wat we als minpuntje aan zouden kunnen geven is dat wij op de plek meerdere mierennesten hadden. Ideale leefomgeving voor die beesten. Weet niet of dat op elke plek was. Periode dat wij er waren, eigenlijk geen nederlanders.. een echt vakantiegevoel dus! Elke avond animatie, voor zowel jong als oud en een prachtig zwembad, met glijbanen. Herhaling waard!
3 anos ás

T. Janssen
Holandês
Wij waren er in een drukke periode, zigeunerfeesten, die overigens heel mooi waren om mee te maken. We vonden het sanitair regelmatig niet schoon. De winkel stelde niet veel voor, om half negen 's ochtends al geen croissantjes meer en dat iedere dag en het personeel van de winkel was onvriendelijk, een enkeling nagelaten. De omgeving is prachtig, aan het strand, mooi om te fietsen. Het personeel aan de receptie was wel erg vriendelijk en behulpzaam. En het klimaat is heerlijk. En het dorpje Saintes Maries de la mer is lieflijk en gezellig.
3 anos ás

NP
Holandês
Misschien een leuke camping voor het laagseizoen, maar voor ons is het in augustus heel slecht bevallen. Bij aankomst vragen ze je paspoort in te leveren voor het slagboompasje. Wij wilden dit niet en er werd niet akkoord gegaan met het betalen van de reissom vooraf en/of een borg voor het pasje. Bij volle bezetting van de camping waren er maar 2 van de 3 toiletgebouwen open, waardoor er continu wachtrijen waren voor de vieze toiletten en douchecabines. Vaak tot na middernacht nog lawaai op de camping. De plaatsen zijn over het algemeen mooi ruim. Plek met pergola was erg fijn.
3 anos ás

Toine Verstraete
Holandês
Gereserveerd voor 2 en halve week. Na 2 dagen al weg. Opgegeten door muggen en kleine vliegjes die hard prikken. Door je kleding. Geen beschutting. Dom personeel. Sanitair was goed. Stadje is zeer leuk. Maar het stikt van de kleine bijtvliegjes. Ze laten zich niet tegenhouden door DEET en dergelijke. Iedereen die daar was zat onder de bulten. En veel mensen zijn na 2 dagen op de vlucht.
3 anos ás

ULC
Holandês
+ zwembad + direct aan zee - staanplaatsen met bomen precies in het midden van de zanderige plek - ontvangst zeer klantonvriendelijk (paspoort inleveren, dit nummer is je plek en zoek het verder maar uit)
3 anos ás