Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4.5 / 5 (11 votos )

Landschapscamping 't Lentinck

Windheuvelstraat 7
6971 JV, Voorstonden
Países Baixos

Landschapscamping 't Lentinck é um parque de campismo localizado em Voorstonden, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Ilse
Holandês
Prachtige camping met uitzicht op het coulisse landschap. Sanitair is schoon, ruim en gezellig gemaakt met planten en verse bloemen. Vlakbij Zutphen en Brummen en Bronkhorst. Zeer de moeite waard om te bezoeken en met de fiets in de omgeving te toeren. Aardige campinghouders. Ruime standplaatsen met hier en daar mooie bloemen en planten.
7 meses ás

Roel Prins
Holandês
Als je van rust en ruimte houd is deze camping een fijne plek om te zijn. Wij zijn er 10 dagen geweest en hebben genoten van de veelzijdige omgeving. Zutphen is een leuk stadje op 10 min fietsen en verder zijn er veel fietsmogelijkheden in de regio. De IJsselvalei, de Veluwezoom en de Achterhoek, het ligt allemaal in buurt. De camping ligt in een prachtige landelijke, wijdse omgeving . Vanaf de ruime plekken heb je meestal schitterend uitzicht. De ontvangst is vriendelijk, je krijgt een persoonlijke rondleiding naar je plaats. Wij waren er in Corona tijd maar alles was keurig geregeld. Het sanitaire gebouw is nog in een renovatie fase. Daardoor zijn de voorzieningen aangepast maar alles was keurig schoon en leuk aangekleed met potten, bloemen, schilderijen en gezellige zitjes. Het gaf al met al een leuke Franse sfeer! Wij zijn enthousiast over camping 't,Lentinck en komen zeker nog een keer terug. Misschien is de renovatie dan klaar!
2 anos ás

bert
Holandês
Mooie camping wij komen hier al een paar jaar het beval ons prima we komen in 2020 graag terug
2 anos ás

André
Holandês
Wij hebben twaalf dagen in juli op deze camping verbleven. Wat een heerlijke en rustige camping. Ruime plaatsen met een fantastisch uitzicht. Het sanitair wordt zeer goed schoongehouden door de zus van de eigenaar. Zowel de eigenaar als de meeste gasten waren erg vriendelijk naar ons. Wij hadden uitzicht op de torens van Zutphen. Aan deze kant heb je minder snel last van de wind. Aanrader!
2 anos ás

Adrie
Holandês
Het is geen Natuurcamping maar een gewone Vekabo camping..bouwtechnisch is het verzamelgebouw een zooitje, niets is af, elektrische leidingen zijn niet afgewerkt ( ook op het terrein is dit gevaarlijk opgelost ) enz..we komen uit Twente, en daar zeggen we wat tegen elkaar, hier niet,veel mensen uit midden van Nederland en westerlingen..ze fietsen je bijna van het wandelpad zonder hun nek open te trekken..volgende keer maar weer naar Drente of de Veluwe..omdat het zo'n zooitje is is de prijs van € 19 per nacht ver over de top
2 anos ás

Anneke
Holandês
we hebben hier 3 dagen gestaan. Wat een mooie camping, en wat een rust. Vriendelijke eigenaren, sanitair wordt goed schoon gehouden. Wat ook leuk was, is dat je broodjes uit vriezer kan kopen. En het bakoventje staat ernaast. We komen hier zeker een keer terug (maar dan langer)
2 anos ás

Sigrid
Holandês
Wat een onnodige en kwetsende negativiteit van de 3 heren hieronder!! Dit gezelschap is door hun eigen onbeschofte en respectloze gedrag weggestuurd van de camping. Zij hebben de moestuin vernield, geen rekening gehouden met de andere gasten, de zelfgekweekte pompoenen als voetbal gebruikt en zeer weinig respect getoond voor de bezittingen van de eigenaar. Heel goed dat er werd opgetreden tegen dit onaangename gezelschap! Wij hebben een heerlijke vakantie gehad bij Wim en komen zeker nog een keertje terug! Het toiletgebouw wordt elke dag schoongemaakt, de ontvangst is zeer hartelijk en het uitzicht is geweldig. Deze mooie landschapscamping is echt een aanrader als je even helemaal tot rust wilt komen in een prachtige omgeving!!
2 anos ás

Fam. Huisman
Holandês
Een heerlijk verblijf gehad op deze camping. Er verbleef vorig weekend op een nabijgelegen veld van de camping ook een grote groep mannen (Zatudaaran oid) met kinderen. Wij hebben er eerlijkgezegd geen last van gehad, maar hun kinderen hebben blijkbaar groente uit de moestuin gehaald en naar horen zeggen zelfs de kippenren geplunderd voor hun BBQ. De camping eigenaar Wim heeft ze daar uiteindelijk laat op de avond op aangesproken en gevraagd nooit meer terug te komen. Ik vind het heel goed dat er mannen zijn zoals Wim die gewoon de confrontatie aan durven gaan en zich niet laten intimideren. Wij hebben inmiddels weer geboekt voor volgend jaar. Dank je wel Wim!
2 anos ás

Kevin
Holandês
Bijzonder. Bijzonder treurig. Verdrietig voor onze kinderen. Ben je heerlijk op t platteland, moet je nog opletten. Niet te veel geluid maken jongens, ren niet te hard, maak vooral geen plezier. Op een camping waar je je echt niet welkom voelt, heerlijk. Die ouwe gebouwen, die volgens de oudere revieuws naar ik nu begrijp al jaren in “aanbouw” zijn, zijn niet zo erg als iedereen het naar zijn zin heeft. Maar goed, dat is door een overspannen campingmeneer vakkundig om zeep geholpen. Dus als je in de psychiatrie zit en je werk niet los wil laten ga dan heerlijk even tot rust komen in dit zuuroord. Als je echt fijn even weg wil, zoek dan een echte fijne camping met een normale eigenaar en faciliteiten.
2 anos ás

Kees Buter
Holandês
Topcamping op toplocatie met prima sanitaire voorzieningen en waar alle mogelijke moeite wordt gedaan om het de gast zo plezierig mogelijk te maken. De plekken zijn ruim en met beeldschoon uitzicht en de rust is hoorbaar en voelbaar... Heerlijke dagen gehad en een aanrader voor de wat oudere medemens...
2 anos ás

Frank en Angelo
Holandês
Wij komen al jaren op deze camping en wij kennen de camping en Wim al zo'n bijna 20 jaar. Wat betreft de drie zeer negatieve beoordelingen die geschreven zijn kennen wij Wim zo goed dat hij nooit zomaar tot zo'n besluit komt. Sterker nog wij komen bij Het Lentinck na al die jaren nog steeds met heel veel plezier! En wat betreft kinderen zie de website, het terrein is minder geschikt voor kinderen en er zijn geen speeltoestellen aanwezig. Kinderen die dus veel herrie maken moeten het elders zoeken op een andere camping. Het is een echte camping voor rustzoekers en gezelligheid. Wim wij komen gauw weer!
2 anos ás