Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (12 votos )

La Rivière Lacave

Vallée de la Dordogne
46200, Lacave (Lot)
França

La Rivière Lacave é um parque de campismo localizado em Lacave (Lot), França, localizado na região da Sul-Pirenéus. La Rivière Lacave O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Sven
Holandês
De ligging van de camping is mooi voornamelijk dankzij directe toegang tot de rivier. Het zwembad zag er netjes en verzorgd evenals het restaurant. In de buurt zijn voldoende activiteiten te doen voor ieder wat wils! Het sanitair daarin tegen is zwaar verouderd, te klein, te weinig en niet schoon! Ook is het tot laat onrustig op de camping wat mogelijk hinder kan veroorzaken.
3 anos ás

Renate
Holandês
Super fijne camping voor pubers, vroeger als klein kind al geweest toen ik zo´n 7 jaar oud was. Toen was er voor mij nog niet veel te beleven op de camping. Nu ga ik voor het 3de jaar achtereen al weer terug naar camping. Ik ben inmiddels 18 en voor de pubers is deze camping ideaal. Elke avond rond 6 uur standaard volleyballen met zowel Fransen, als Engelsen als Duitsers en ook Nederlanders, altijd super gezellig! Op de camping heb ik veel vrienden gemaakt, Nederlandse vrienden, Franse vrienden en ook Duitse vrienden. En we spreken met zijn allen gewoon lekker Engels. De Franse jeugd is inmiddels ook meer bereidt om Engels te spreken en sommigen kunnen dat ook echt wel goed. Een nadeel aan de camping is dat er wel een paar groepen jeugd veel herrie maken en dat de wc´s een beetje klein zijn. Maar voor de rest heb ik er als 18 jarige veel plezier en veel van mijn campingvrienden zie ik elk jaar weer.
3 anos ás

Carla
Holandês
Hele gemoedelijke sfeer, leuke activiteiten ook voor pubers, overwegend Franse gasten toen wij er waren, rivier is breed en daardoor zowel visjes vangen, zwemmen als met de stroming mee op een band. Overwegend ruime plekken.
3 anos ás

Alexandre
Francês
Nous cherchions un camping calme pour passer des vacances avec un bébé. Alors qu'on nous avait garanti par téléphone que les animations n'étaient pas trop bruyantes, et adaptées au familles, le volume sonore des soirées était très élevé et nous a empêché de dormir jusqu'à plus de minuit. A notre demande de baisser le son, le propriétaire (d'ailleurs moitié bourré) nous rétorque que le site du camping indique que des soirées sont organisées. C'est à la foi irrespectueux et de mauvaise foi (ou alors les informations données au téléphone n'ont pas de valeur ?). Je déconseille donc ce camping, non seulement pour des familles, mais aussi pour quiconque souhaite être bien accueilli s'il ne fait pas partie de la clique d'habitués.
3 anos ás

josien
Inglês
We were outside the season, so there was more than enough place. The places at the riverside are beautiful, weaking up with a beautiful peacuful river. You have to pay a little extra for this place. There is enough shadow and some sun, although that is less. The place is cared for, the showers and toilets are clean. Toilets where very small, though, with the knees against the door. We stayed here for 2 night, on our way to Spain and wanted a stop to kanoe over the river. The campingowners, know where to go and can give advice, they speak little english (the women more than the man). They are friendly and willing to help. For shops and the kanoe, you have to leave with the car. Nothing in the neigborhoud, although that have a bar, little shop en fine bread in de morning (not the best for what you expect from La France, but good). I would go here again!
3 anos ás

Mirte van Geenen
Holandês
Wij verbleven hier buiten het seizoen, dus het was erg rustig. We stonden direct aan de rivier, echt een prachtige plek. De eigenaren, een getrouwd stel, was heel vriendelijk en warm. Leuke mensen en die sfeer vond je terug op de hele camping. Ons zoontje van 4 kon zich prima vermaken aan de rivier (werd alleen wel door een bij gestoken in zijn voet, dus aan te raden om waterschoentjes te dragen) of in het zwembad. Je kunt er elke dag brood bestellen en er is een klein winkeltje. Wij zaten nooit aan de bar, maar die mogelijkheid is er ook. Al met al een hele fijne ervaring en wat mij betreft echt een aanrader.
3 anos ás

Jessie
Holandês
Het is een camping op een prachtige locatie, ze laten echter veel kansen liggen. Er wordt alleen Frans gesproken ondanks dat er veel Nederlanders zijn.S’avonds veel lawaai van de jeugd. Met de hitte van 41 graden geen ijsje te verkrijgen . De eigenaren zouden meer moeite moeten doen om Engels te leren, om zo ook Nederlandse gasten te woord te kunnen staan. Een mooie uitvalsbasis voor uitstapjes maar niet nog een keertje!!! Een ons kent ons camping met veel vaste Franse gasten.
3 anos ás

Veen
Holandês
We hadden twee weken geboekt omdat het een rustige camping zou zijn. Dat viel ons erg tegen. Er is veel animatie met harde muziek van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. We stonden tussen Franse gezinnen die elkaar al jaren kennen en veel bij elkaar zitten met grote groepen. Voor hun heel gezellig maar voor ons als buren niet. Helaas is het niet onze camping, jammer. Want de camping ligt heel mooi en we hadden een prachtige plek aan de Dordogne. Misschien is het rustiger buiten het hoogseizoen De review dat het een rustige camping is, kan er beter afgehaald worden.
3 anos ás

Elly
Holandês
Het terrein is niet overal vlak. Muziek mag best iets minder en wat eerder stoppen b.v 24.00 uur. Verder lekker veel schaduw en erg schoon . Verder was het heerlijk rustig en vriendelijke campingeigenaars .Mooie rivier leuke stroomversnelling aan de overkant ook een mooie omgeving .
3 anos ás

Afina Knol
Holandês
De ligging van deze Franse camping is prachtig. De eigenaren zijn erg vriendelijk maar spreken weinig Engels. Hun zoon die wel Engels spreekt heeft ons geweldig geholpen. De camping is gemoedelijk en rustig, erg prettige sfeer. Mooi eenvoudig restaurant waar je heerlijk kunt zitten met een overheerlijke kop koffie en waar je heerlijk kunt eten met veel keuze voor zo"n kleine camping. En betaalbaar!! Veel Fransen wat een heel rustig sfeertje brengt. Wij hebben een stacaravan gehuurd (nr 6) aan de cote campangne. Schone ruime caravan, grote plek met schaduw en zon. Twee picknicktafels, ligstoelen en van alles voorzien De auto stond lekker in de schaduw aan de overkant onder de fruitbomen.Je kunt het niet beter krijgen. Er was animatie, maar niet overdadig of irritant. Onze zonen hadden wel graag wat meer Nederlanders gehad ivm onderling contact maken. De Franse jeugd kan gewoon geen Engels spreken !!?? Veel te bezichtigen in de omgeving, we hadden tijd te kort. De rivier was heerlijk om te zwemmen. Zwembad prachtig. Al met al een aanrader. Bij aankomst oogt het geheel wat rommelig maar alles is keurig voor elkaar.
3 anos ás

Caroline
Holandês
Gebrekkig aantal sanitair zeer weinig toilet vooral naar laatste stuk camping Onvolddoende toegankelijk toiletpapier zat steeds verstropt, onduidelijke kaart voor eten , kreeg niet Wat ik wou onvriendelijke onbeschofte uitleg van personeel Ijsjes 's avonds niet te koop Onderhoud zwembad kon ook wel beter Toiletten waren ook erg klein met knieën tegen de deur Gelukkig was er toch 1 gemotiveerde animator die zich wat bezig Hield met de kids maar animatie was meer gericht op 12 jaar en ouder Stokbrood was veelal tegen 9.30 uitverkocht, was ook niet lekker knapperig Plaatsen wel ruim met veel schaduw Toegang tot rivier was ok
3 anos ás

Hans van Meerkerk
Holandês
Wij komen nu 6 jaar op deze camping het is gewoon thuis komen onze caravan staat in de stalling wordt gehaald en gewassen leuke Franse vrienden, eigenaar en personeel vriendelijk, schoon sanitair elke dag een duik in de rivier 1 /2 avonden muziek ,s'avonds volleyballen geweldig en gemiddeld 35 graden
3 anos ás