Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4 / 5 (4 votos )

La Hèche

Route d'Azun
F-65400, Arrens Marsous
França

La Hèche é um parque de campismo localizado em Arrens Marsous , França, localizado na região da Sul-Pirenéus.

Fotos

Críticas

lex
Holandês
Wij hebben hier prima gestaan. Sanitair wordt goed schoongehouden, ruime plaatsen, mooie ligging in prachtige omgeving en een zeer goede prijs. Tegen gereduceerd terief kunnen op de camping kaartjes gekocht voor het zwembad in het dorp (zeer mooi verwarmd buiten zwembad). Op de camping is een winkeltje waarin basis artikelen gekocht kunnen worden tegen een schappelijkeprijs.
3 anos ás

Nienke
Holandês
Deze camping ligt op een prima plek om diverse uitstapjes te maken, bijv. naar de Col d'Aubisque of naar de Cirque de Gavernie. Maak ook een rondrit via de Col d'Aubisque, Laruns, Louvie Juzon en dan via Arthez d'Asson weer terug naar Arrens, werkelijk schitterend! Let ook goed op gieren, want die zul je waarschijnlijk kunnen zien. Het is een vrij basis camping zonder toeters en bellen, maar alles is prima in orde. Bij de receptie kun je pizza's bestellen, maar dat zijn dan diepvriespizza's die ze zelf in de magnetron opwarmen. Vlak bij zit een goed voorziene supermarkt, daar kun je zelfs heen lopen.
3 anos ás

gr
Holandês
wij hebben hier in 2008 gestaan met drie kleine kinderen, 5,6,8 jaar deze hebben zich perfect vermaakt, er is voldoende veilige speelgelegenheid, leuke voetbal veld, en een zwembad vlakbij, maar deze hebben ze niet eens gemist de camping organiseerd veel, en ook al spreken ze de taal niet, ze doen er alles aan, om alle kinderen mee te laten doen, en met plezier, e;ke morgen heerlijk vers brood, vriendelijke personeel, keurige sanitair, en een prachtige omgeving, ouders en kinderen kunnen zich hier prima vermaken, wij teminste wel
3 anos ás

A. Joosen
Holandês
Zeer rustig gelegen camping in prachtige omgeving! Weinig vertier voor kinderen, maar op 10 minuten loopafstand ligt er een prima zwembad, via de camping kan je kortingskaartjes krijgen. Een camping voor mensen die rust zoeken, graag wandelen en fietsen. Voor mensen zonder kinderen of met kinderen tot 12 jaar. Wij hebben er een heerlijke week gehad.
3 anos ás