Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (15 votos )

La Grisière et Europe Vacances

Chemin Langard BP 19
39130, Clairvaux-les-Lacs (Jura)
França

La Grisière et Europe Vacances é um parque de campismo de 200 em Clairvaux-les-Lacs (Jura), França, localizado na região da Franco-Condado. La Grisière et Europe Vacances O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y cacifos. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Marion de Haas
Holandês
Heerlijke camping, Helaas niet meer toegankelijk voor kampeerders sinds voorjaar 2021 Overgenomen door Capfun er worden alleen mobilhomes verhuurd
1 ano ás

MR
Holandês
Heerlijke camping waar wij een aantal jaren met plezier naartoe zijn gegaan. Helaas heeft de oude eigenaar het (grote) geld van Capfun niet kunnen weerstaan. Deze heerlijke vrije camping wordt nu volgegooid met accommodaties (stacaravan, chalets, tenten, etc) en wordt het een hutje mutje camping met uitzicht op de achterkant van de stacaravan voor je. Zo jammer en zonde.
2 anos ás

Fam. van Dord
Holandês
Prachtig gelegen camping aan meer. Camping overgenomen door Capfun, waardoor er geen kampeerders meer zijn en het uitzicht vanaf de 'hoofdweg' naar het water grotendeels onbelemmerd. Zaten in een heel nieuw en compleet huisje met uitzicht op het meer, waarbij wij de afstand tussen de huisjes prima acceptabel vinden. Nieuw zwembad prima (baby/peuterbadje was nog niet geopend). Links en rechts zag je dat er nog nieuwe faciliteiten in aanbouw waren (geen overlast v bouw). In de avond van 20-23:30/00:00 uur luide muziek van naastgelegen camping Fayolan, maar hebben wij niet als heel storend ervaren. Aantal supermarkten in de buurt op zo'n 5-10 min. rijden. Snack op de camping was niet bijzonder, maar grote kans dat dit volgend seizoen onder de vlag van Capfun meer zal bieden (geldt ook voor het speeltuintje). Waterfiets en kano te huur op de camping voor zeer schappelijke prijzen. Cijfers obv huidige staat, maar camping is in ontwikkeling.
2 anos ás

Roos
Holandês
Wat stonden we hier prachtig, pal aan het meer. Een camping waar je niet hoefde te reserveren en zelf een plek kon uitzoeken. Ontzettend veel zin om hier in 2021 weer een aantal dagen te staan. Groot was dan ook onze teleurstelling bij het zien van de bouwput die het nu is. Het wordt volgezet met mobile homes , er wordt hard gewerkt om van het pareltje een Capfun camping te maken. Wat ontzettend zonde! (Daarom een 9 voor de ligging, over de rest kan ik niet meer beoordelen)
2 anos ás

Marion de Haas
Holandês
Heerlijke camping,Helaas niet meer toegankelijk voor kampeerders sinds voorjaar 2021Overgenomen door Capfun er worden alleen mobilhomes verhuurd
2 anos ás

Vos
Holandês
Dit WAS voor ons jaren-aan-een-stuk een fanatische camping. Nu is het overgenomen door CAPFUN en zijn kampeerders helemaal niet meer welkom aangezien het voor de volle 100% 'n trailer park is geworden :-(De kampeerder is hier niet meer welkom vandaar voor alle beoordelingen n 1 gegeven !
2 anos ás

Mb
Holandês
Heerlijke camping. Je mag zelf je plaats uitzoeken. Ruim! Camping is aan het meer. Camping zit tussen 2 hutjemutje campings in. Reserveren doen ze niet aan. In de omgeving is veel te doen. Als je je wilt laten entertainen door een animatie team moet je hier niet zijn. Wij hebben genoten!
3 anos ás

fam v/d Berg
Holandês
Een camping waar reserveren niet nodig is, je zelf een ruim plekje uit kan zoeken en aan een heerlijk meer. Het is wel een basic camping, sanitair is wat verouderd maar wordt goed schoon gehouden. Camping heeft geen uitgebreide winkel maar je kan er wel de basics krijgen. Geen animatie of zwembad maar dat heb je ook niet nodig met een meer voor de deur. Er is een bar / snackbar op de camping maar geen uitgebreid restaurant. Loop afstand van het dorpje. Zeer mooi gebied! Het is zeker niet luxe maar daar betaal je ook naar, een basic prijs voor een basic camping!
3 anos ás

Olivier LeGrosj
Francês
Camping La Grisière et Europe Vacances, au bord du grand lac de Clairvaux au coeur du Jura, région des lacs et de la petite Montagne. Ce camping 3 étoiles familial calme, ombragé, en bordure du grand lac naturel de Clairvaux-les-lacs, accueillant et très sympa, trop d’la bombe ?? On y retournera, c'est certain...
3 anos ás

Anja Liefhebber
Holandês
Een vriendelijke, ruime en gezellige camping aan het meer van Clairvaux-les-Lacs in de Franse Jura. Met bar, foodtruck en camping winkeltje. Al meer dan 30 jaar heerlijke vakanties gehad en nog steeds verliefd op de schitterende omgeving. Lekkere ontspannende vakanties!!
3 anos ás

Saskia
Holandês
Op zich een prima camping. Sanitair wat verouderd, maar wel schoon. Plaatsen zijn zeer ongelijk, maar je mag zelf een plaats uitzoeken dus kun je daar rekening meehouden. Clairvaux les lacs wel aardig, niet bijzonder. Leuke camping voor een paar dagen.
3 anos ás

NDB
Holandês
We zouden hier 5 nachtjes blijven maar na 1 nachtje vertrokken naar een camping verderop in de straat. Het is een beetje een vrijheid, blijheid camping en het sanitair viel enorm tegen. Was niet schoon (ontlasting in de wasbakken en ook na de schoonmaak waren de vloeren nog steeds erg vies)en rook ook zeker niet fris. Op de plekken ( die bijna allemaal enorm scheef lopen) heb je niet echt privacy want mensen staat een beetje zelf waar ze willen staan. Je kan ook niet reserveren en gewoon wat uitzoeken waar je wilt staan. De ligging aan het meer is wel erg mooi en wij hadden een plekje uitgekozen met een prachtig uitzicht hierop. De mensen zijn wel erg vriendelijk, ook bij de receptie werd je goed geholpen, maar voor ons 1x en nooit weer. Dit gaf ons geen echt camping en vakantie gevoel.
3 anos ás