Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3 / 5 (14 votos )

Koawa Vivacamp Le Lac Bleu

Quartier la Touche
F-26410, Chatillon en Diois (Drome)
França

Koawa Vivacamp Le Lac Bleu é um parque de campismo localizado em Chatillon en Diois (Drome), França, localizado na região da Ródano-Alpes. Koawa Vivacamp Le Lac Bleu O wi-fi, a tenda de campismo, a restaurante y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Remi
Holandês
Dit was onze tweede keer dat we deze plek bezochten. Ons eerste bezoek in 2019 was fantastisch, maar deze tweede keer was minder bevredigend. De ligging is ideaal, niet ver van Die en dichtbij wandelroutes. We kozen voornamelijk voor deze locatie vanwege het mooie zwemmeer en de koele rivier die erlangs stroomt. Onze kinderen genoten enorm van het zwembad, en ze hadden veel plezier met het opblaasbare vlot op het meer. Helaas kregen ze aan het eind van de week oorontsteking door het water in het zwembad. Wat ons altijd aantrok aan Franse campings was de strikte regelgeving rondom honden. Deze keer echter, liepen honden los rond en namen ze zelfs een duik in het zwemmeer. We kwamen regelmatig hondenpoep tegen. De huisjes zijn schoon, maar de bedden zijn te kort voor ons, wat resulteerde in een slechte nachtrust. Dit was de laatste keer dat we deze camping bezochten. Voornamelijk vanwege de honden zullen we hier niet meer terugkeren.
9 meses ás

Yf
Holandês
Dit was reeds onze tweede bezoek aan deze plek. Ons eerste bezoek in 2019 was fantastisch, maar de tweede keer viel tegen. De plek is ideaal gelegen, niet te ver van Die en dichtbij wandelroutes. We kwamen voornamelijk voor het schitterende zwemmeer en de heerlijk koude rivier die erlangs loopt. Onze kinderen genoten enorm van het zwembad en waren dol op het opblaasbare vlot op het zwemmeer. Helaas kregen ze aan het einde van de week beide een oorontsteking van het zwembadwater. Wat we altijd zo fijn vonden aan Franse campings waren de strikte regels rondom honden. Deze keer echter, liepen er honden los rond en zwommen ze zelfs in het zwemmeer. We kwamen regelmatig hondenuitwerpselen tegen. De huisjes zijn schoon, maar de bedden zijn te kort voor ons, waardoor we niet goed sliepen. Dit was ons laatste bezoek aan deze camping. Vanwege de honden zullen we hier niet meer terugkomen.
9 meses ás

fam vd brand
Holandês
voor ons nooit meer deze camping. omgeving is prachtig, heel veel te doen en te zien. de camping ligt er niet echt goed bij. veel achterstallig onderhoud en alles maar half half geregeld. wij hadden de pech een verkeerde stacaravan te hebben 173. bedden waren slecht lattenbodem waren van 3 bedden kapot. en schoonmaak was met de franse slag gedaan. slagbomen waren in 2018 al kapot en nu nog steeds. franstalige krijgen overal voorang op. nooit meer deze camping. foto`s maken er een leuke camping van maar deze zijn van jaren geleden. voor tieners is er helemaal niks te doen.
2 anos ás

Oscar van Leeuwen
Holandês
Slechte hygiëne, mooi ligging, teveel geluid van disco. We hadden wel een mooie ruime plek voor tent onder walnotenboom
2 anos ás

Erik
Holandês
Geweldige camping vooral het meer was heerlijk om lekker in af te koelen. Geen moment onveilig gevoeld voor de virus. Alleen jammer van de marktjes. Die hebben we bewust niet bezocht. Leuke camping met aardig en vriendelijk personeel.
3 anos ás

Olav van Schie
Holandês
Heel leuke camping in de bergen aan een heerlijk meer. Manager doet niet erg zijn best voor mensen die niet Frans zijn, erg jammer. Spreekt wel goed Engels, maar doet niet erg zijn best je te helpen. Ik wilde een BBQ huren, "kom morgen maar terug", volgende dag, "weet nog niet, kom straks maar terug" even later, "nee, ze zijn allemaal verhuurd, zucht!
3 anos ás

Wim
Holandês
Mooie, schone, goed georganiseerde camping direct aan het meer. Prachtig blauw meer, schitterende omgeving. Annecy is een bijzonder mooi stadje - moet u zeker bezoeken.
3 anos ás

E Jansen
Holandês
Mooie omgeving aan de voet van de Alpen. Camping rondom een meer. Winkels op een kwartier rijden in het stadje Die. Communicatie op camping lastig doordat ze geen engels spreken. Beheer van camping gaat met de franse slag. Onvriendelijk en niet gastvrij. Je wordt bij een opmerking of klacht als een zeurpiet gezien en behandeld. Geen aanrader.
3 anos ás

Anoniem.
Holandês
Leuke camping waar veel te doen is in de buurt en vooral de animatie voor de jongeren was leuk.
3 anos ás

Isa
Francês
J ai deteste les sanitaires vieillaix , sales et vetustes. Resto en perdition...attente tres longue et tables sales...piscine pourrie , baignade non securisee .attention aux employes qui partent avec votre carte bancaire et qui reviennent apres avoir fait un paiement dans une arriere salle....ce camping 3 etoiles est totalement a l abandon....
3 anos ás

Phenix
Holandês
Kampeerplaatsen zijn redelijk, over het algemeen met voldoende schaduw. Geweldig uitzicht. Het meer is mooi en je kan er goed in zwemmen. Grote vissen. Zwembad is klein en niet erg diep. Strand is prettig. De omgeving is prachtig en het weer was erg goed. Wij zaten in een nieuwe stacaravan type New Loggia. Mooie stacaravan met een erg prettig half overdekt terras + extra parasol. Openslaande deuren zijn erg prettig, maar even wennen aan het afstapje. Opstelling van de nieuwe stacaravans is niet erg logisch en sommige staan erg dicht op elkaar. 2 jaar geleden zijn we hier ook in juni geweest. Blijkbaar een nieuwe eigenaar, prettige kordate beheerder. Voor kinderen wordt een lange water glijbaan gebouwd. Grote klacht van de afvalcontainer is opgelost, nu nog de gaten in de weg dichtmaken. Wifi is nog altijd matig tot slecht, idem mobiel internet via 3G.
3 anos ás

Virginie
Francês
Gros problème de gestion des réservations et des emplacements. Emplacement non séparer les uns des autres d’où une promiscuité gênante avec tous le monde. Soirée musicale tous les soir au bar bruyante. Sanitaire surchargé. Pas d'aire de vidange-remplissage camping-car!!!
3 anos ás

Rick
Holandês
Het aanwezige personeel is vriendelijk, en de camping heeft een fantastisch meer in een prachtige omgeving. Helaas heeft de camping geen (zichtbaar) beheer , waardoor er veel rare situaties zijn en irritaties ontstaan. Hieronder een opsomming; - Vissers zorgen voor veel overlast; er wordt in de nacht gevist wat veel geluids- en licht overlast geeft. Ook stinken de visresten en visvoer aan de waterkant - Er is voor de kinderen weinig te doen op de camping. De faciliteiten die er zijn (bv. tafeltennis) zijn in slechte staat en niet verlicht zodat er in de avond geen gebruik van gemaakt kan worden. - Toiletgebouw is sterk verouderd, stinkt, lekkende kranen etc. - Gebrek aan personeel op het terras en restaurant zorgt ervoor dat mensen lang op het eten en drinken moeten wachten. Wij zijn om die reden meerdere keren buiten de camping gaan eten. De bediening moet alles doen; drankjes inschenken, glazen afwassen, bedienen, etc. Veel gasten zijn geirriteerd omdat het lang duurt. - Er staat op verschillende rare plekken trucks geparkeerd waar mensen aan het camperen zijn. Het zijn geen officiele plaatsen. Mijn idee is dat er wordt wild gecampeerd op het terrein. Je krijgt het idee; 'waarom zou ik wel betalen?'. Ik heb gasten gezien die meerdere dagen op de camping verbleven, maar iedere keer op een andere plaats. Dat klopt niet. Een actieve beheerder zou dit moeten opvallen en weten dat het niet klopt. Er zijn geen slagbomen; je voelt je als campeerder niet helemaal veilig. Genoeg verbeterpunten denk ik!!
3 anos ás

Jochem
Holandês
Wij hebben een week met onze twee dochters in een touroperator tent verbleven op le Lac Bleu. Relaxte sfeer , prettig dat het allemaal wat kleinschalig is. Geen grootse attracties en animatie dus, beviel ons heel goed. Liggend op het strandje tussen zwembad en meertje in de zon terwijl de kinderen lekker zwemmen. De tent was zeer ruim en luxe , al het personeel op de camping zeer vriendelijk. Een aanrader als je van klein en overzichtelijk houdt.
3 anos ás