Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
4 / 5 (12 votos )

Klein Begin

Abbestederweg 31
1759 NA, Callantsoog
Países Baixos

Klein Begin é um parque de campismo localizado em Callantsoog, Países Baixos.Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Cães

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Fam van Esch en djek
Holandês
Wij zijn deze camping per toeval tegen gekomen. Een zeer vriendelijke eigenaar. Wij mochten zelf een plekje uitzoeken. Prachtige ligging tegen de duinen. Klein stukje lopen naar het strand. Sanitair werdt elke dag goed schoon gemaakt. Wij gaan zeker terug !!
2 anos ás

Barbara de Witt
Alemão
Nach fast 25 Jahren mußten wir unseren Jahresplatz aus gesundheitlichen Gründen aufgeben. Es ist sehr schade, haben uns immer sehr wohl und aufgehoben gefühlt. Als unsere Kinder noch mitgekommen sind war auch alles optimal: die Nähe zum Wunderschönen Strand, die gut ausgebauten Radwege, die Nähe zum Dorf, einfach alles hat gestimmt. Es war eine schöne Zeit...
2 anos ás

Gerri van der Wal
Holandês
Camping Klein Begin...ruimte plaatsen, de auto mag ook bij de caravan/tent staan. Op loopafstand van Callantsoog. Als je normaal en vriendelijk doet krijg je dat ook terug van de eigenaren. En ja verouderd sanitair. Maar de granieten vloeren zijn erg mooi. Het sanitair kan met niet veel middelen opgeknapt worden. Nieuwe wc brillen en missch de vloer wat bewerken. Rare gaten dichtstoppen. Nieuwe wastafels en nieuwe planken erboven. Er is best wat van te maken. En grotere afvalemmers! Maar....ik kom er al 16 jaar en hoop er nog vaak te komen!
2 anos ás

Grolsch Twente Henny
Holandês
mensen moeten er zelf achter komen!! luister niet naar anderen , de prijs is er toch ook naar wat zeuren jullie toch !!maar er zijn altijd zeur pieten bij voor geen leuke reactie ach ja zielige mensen !!Camping klein begin is okej !! we gaan er dit jaar 2016 er weer heen!! omdat het voor de kleine beurs een goede camping is !! dicht bij strand en leuke dorpjes en steden!!leuke marktjes en dergelijke!!en niet te vergeten een leuke kantine er bij ! en het dorpje Callantsoog!!op kleine afstand.
2 anos ás

s.zuur
Holandês
De mensen die kleinbegin met een 4 of 5 afschilderen.......zijn gewoon van die zeikerts die naar de overburen moeten gaan camperen(tempelhof) waar je het dubbele betaald voor een nacht.Wij komen er al jaren en zijn zeer tevreden over de camping waar niet veel voorzieningen zijn,maar wel alles aanwezig is wat je nodig bent.Maar daar is de prijs ook naar,,,,,!!! Wij hebben er in iedergeval altijd goede zin.
2 anos ás

Schick, Hans Herbert
Alemão
Der Platz liegt auch für Familien mit Kindern in Centrum- und Strandnähe einfach toll, und die Herzlichkeit der Betreiberin waren einfach super.
2 anos ás

martin
Holandês
Een goeie ligging. de was/wc plaats zijn aan vervanging toe, lijkt net van een derde wereldland. De vrouw van de beheerder is een bekstuk .
2 anos ás

doerak2011
Holandês
Heerlijke basic Camping de kids kunnen lekker hun gang gaan.sanitair is idd wat verouderd, maar wel schoon. Kortom prima camping met aardige beheerders.
2 anos ás

Jansma
Holandês
Van de zomer hier gecampeerd. Eigenlijk gecrepeerd. Het is gewoon een armoedige camping met slechte sanitaire voorzieningen. Kleine plekken, onbetrouwbaar electra, geen boompje te vinden, een speeltuintje uit de jaren 60/70 afijn, een Boederijcamping is nog beter. Douches (eerst muntjes betalen, ik dacht 50 cent voor een paar minuten) zijn zeer onconfortabel. Ook de eigenaren zijn niet klantvriendelijk, de vrouw des campings is een chagrijn. Het spijt me zeer dat ik dit schrijf maar mensen moeten dit weten. Wij komen hier never nooit meer.
2 anos ás

Moniek
Holandês
Camping met perfecte ligging. Op loopafstand van dorp, winkels en de zee. Mooie grote plaatsen. En ontvangst was prima, gewoon aardige beheerders. Sanitair niet luxe maar wel schoon. Wij gaan zeker weer terug. Eetgelegenheid van het dorp en strandtenten beoordeeld. Camping heeft ook een mooie grote speeltuin. Geen zwembad of andere toeters en bellen.
2 anos ás

Karel
Holandês
We zijn afgelopen weekend voor de 2e keer op deze camping geweest. Het was weer reuze gezellig druk,niet te druk. Zijn naar de kofferbakmarkt geweest en heerlijk gewandeld op het strand en in het dorp. De campingbaas Simon is een supergezellige man net zoals zijn vrouw,als je maar normaal doet. Houd je van advocaat met slagroom bestel het bij Berta
2 anos ás

Els
Holandês
Prima camping, sanitair is wel erg verouderd maar wel functioneel. Voor een paar nachtjes is dit prima te doen. Op loopafstand van strand en dorp, ideaal.
2 anos ás