Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (11 votos )

Kampeerhoeve Bussloo

Grotenhuisweg 50
7384 CT, Bussloo
Países Baixos

Genieten op het platteland bij Kampeerhoeve Bussloo nabij Wilp met boerderijdieren en een tuin vol vers fruit en kruiden. Als gast mag je hier gebruik van maken. De eigenaren zijn gastvrij en het sanitair is altijd keurig schoon. Voor de kinderen is er ook een speeltuin. Vlakbij het centrum van Bussloo (2,8 kilometer) en Apeldoorn (12 kilometer).

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Hans de Vlieger
Holandês
De camping ligt tussen Twello en het recreatiegebied Bussloo (met aan de rand de gelijknamige sauna). Wij waren in de voorseizoen met de camper en hadden een plek voor de wei waarin de koeien liepen. Geweldige plek ook om te zien wat de koeien de hele dag deden (we zijn nu eenmaal stadsmensen). Het recreatiegebied met ligweides en restaurant is een fijne plek om te vertoeven en te zwemmen. Vanaf de camping zijn fraaie fietstochten te maken langs de IJssel , bijvoorbeeld naar Deventer, Gorssel en Zutphen. De camping is van alle gemakken voorzien: prima en schoon sanitair, een overdekte fietsenstalling, een zitkamertje. Ontvangst zonder meer uitstekend. De foodtruck van Silvia kwam regelmatig langs met wisselende menu’s. De eigenaren hadden dan tafels en stoelen neergezet zodat we gezamenlijk met de andere campinggasten konden eten. Wij hebben ook gebruik gemaakt van de Molukse catering, geweldig!
1 ano ás

Bob Gerritsen
Holandês
TIjdens een bijzonder natte periode van 24 juni tot en met 29 juni een toch aangenaam verblijf gehad op de camping. De eigenaar heeft alles gedaan om het ons naar de zin te maken. De gastvrijheid van de campingeigenaren is erg hoogDe regio is bijzonder mooi om te fietsen en te genieten.
1 ano ás

Richard
Holandês
Met verbazing de vele recensies bekeken. Absoluut hele vriendelijke beheerders en een keurig toilet gebouw. Maar die snelweg is echt een drama , 24 uur per dag gewoon lawaai !! Er is hier één recensie aanwezig die daar over schrijft ? ? Dus begon helemaal aan het gehoor van de enthousiaste mensen te twijfelen 🤔 Met een app op de telefoon een meting gedaan en die kwam op een constante 65 DB .
1 ano ás

Peter
Holandês
Gastvrijheid van Piet en Ingrid is top, het sanitair is netjes en schoon en de grote schuur is ideaal voor het parkeren van de fietsen. Plaats 28 is een mega plaats, wat een ruimte.
1 ano ás

Thea Rob Coumans
Holandês
Prachtige kampeergelegenheid, zeer vriendelijke ontvangst met uitgebreide rondleiding en uitleg over de faciliteiten. Sanitair schoon en uitstekende wifi verbinding.
1 ano ás

Leemreize
Holandês
We komen er al diverse jaren, door de corona sinds lange tijd niet met hemelvaart geweest. In augustus hebben we het dubbel en dwars ingehaald. De ligging is super Deventer, Zutphen en Apeldoorn zijn op fiets afstand.
2 anos ás

Kees Weijer
Holandês
Zeer gastvrij echtpaar, niets is te veel. De faciliteiten zijn uitstekend. Er is een schuur Corona proef ingericht als restaurant voorziening. Heel sfeervol, woensdag staat er een foodtruck buiten en de maaltijden kan je nuttigen in het “deel” . Je betaalt alleen je maaltijd bij de truck en wel je eigen drank meebrengen, helemaal top. Komen hier zeker terug. Echt geweldig, veel te fietsen en te wandelen in de directe omgeving.
2 anos ás

Fam Heitzer
Holandês
Hele fijne gezellige camping met vriendelijke behulpzame eigenaren. De ligging is ook perfect wbt uitvalsbasis voor fijne fietstochten en steden in de buurt
2 anos ás

Helma van der Klei
Holandês
We zijn twee keer op de camping geweest met een groep (september 2019 en 2020) en twee keer op de camperplaats, zonder gebruik van sanitair ! Met de groep was het een fantastisch weekend! Op de CP telkens voor één nacht op doorreis. We hopen in 2021 weer met de groep ( familie) te gaan!
2 anos ás

Kees
Holandês
Prima verblijf, met goede corona regels / voorzieningen. Daardoor veilig gevoel.
2 anos ás

Sape de Haan
Holandês
Een warm welkom en samen de mogelijkheden voor een prettig verblijf bespreken geeft direct het goede gevoel. De camping is zeer netjes. Alles klopt gewoonweg. Mooie fietsroutes door de natuur of naar prachtige steden als Deventer, Zutphen en Apeldoorn. Ook mooie dorpen en buurtschappen zijn in ruime mate aanwezig. Terug op de camping hoef je geen contacten te leggen, maar de veldjes zijn een soort van natuurlijke uitnodiging om eens een praatje te maken of een drankje te doen. Kortom een plek waar je jezelf kunt zijn en tot rust kunt komen.
2 anos ás