Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
5 / 5 (13 votos )

Jan Klaassen Dromenland

Braamweg 2
7047CB, Braamt
Países Baixos

Jan Klaassen Dromenland é um parque de campismo de 30 em Braamt, Países Baixos. Jan Klaassen Dromenland O wi-fi, a tenda de campismo y a restaurante. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Brigitta da Costa
Holandês
Kindvriendelijk en vooral kind veilig omgeving. Kinderen blij, grootouders ook blij.
4 meses ás

Hetty
Holandês
Erg leuk en kindvriendelijk opgezet . Onze kleinkinderen vonden het geweldig in combinatie met entree voor het kinderpretpark Het Land van Jan Klaassen. Veilig afgesloten met een hek en autovrij zodat de kinderen lekker hun gang kunnen gaan. Elke avond marshmallows roosteren en daarna mochten ze helpen het vuur te blussen. Verkleedkleren genoeg om uit te kiezen. Erg gastvrij personeel met speciale aandacht voor de kinderen . Wij waren met eigen caravan maar ook erg leuke accomodaties te huur bv een brandweerauto, helikopter of vliegtuig. Er is geen zwembad maar er wordt een kinderbadje opgezet en er is een buikschuifbaan met watersproeier
8 meses ás

Thomas
Holandês
Gastvrij en kindvriendelijk. Door de eenvoud en relaxte sfeer komen kinderen en (groot)ouders aan hun trekken. Opzet van de overnachtingsvoorzieningen is zeer creatief. Kinderen ervaren in combinatie met Jan Klaassenland dat niet alleen spetterende attractieparken leuk kunnen zijn. Twee negatieve punten: 1. Geluidsoverlast van het naastgelegen outdoorcentrum. Tijdens de twee keer dat we in Dromenland verbleven, was er tot diep in de nacht sprake van harde muziek en dreunende basgeluiden. Niet bepaald een goede match met kleine kinderen in Dromenland. 2.De buitensporige hoge prijzen voor bepaalde dranken. Bv wijn 5 euro en fles bier 4.50 euro. Dit is niet in verhouding met opzet en niveau van de camping en de eetgelegenheid.
10 meses ás

Wendy Frans
Holandês
Hier begrijpen ze want klantvriendelijkheid betekend. Geweldige ervaring! Gisteren voor de 2e keer een nachtje gelogeerd en wederom fantastisch! Dochter heeft de tijd van haar leven, back to basic, lekker spelen!
1 ano ás

Emmely
Holandês
We hebben 5 nachten geslapen in een safaritent met onze 3 kinderen (3, 5 en 6 jaar). We hebben ontzettend genoten! De kinderen spelen de hoofdrol. Het terrein is veilig en overzichtelijk voor kleine kinderen, met leuke speeltuintjes en skelters, 's avonds kampvuur, marshmallows en brand blussen, vonden de kids fantastisch. De sfeer is ontspannen, alles gaat op basis van vertrouwen, ontzettend vriendelijk personeel en schoon sanitair. Onbeperkt toegang tot het land van Jan Klaassen, en andere leuke dingen in de omgeving te doen. Wij als ouders hebben ook een heel fijne en ontspannen vakantie gehad. Bedankt voor de goede zorgen!
2 anos ás

Dam
Holandês
Het was echt super! Kinderen hebben enorm genoten en wij als.ouders ook. Goeie accommodatie, enorm klantvriendelijk en persoonlijk personeel (vooral Geert). Brandje blussen was een hoogtepunt voor de kinderen maar ook de ruimte, zoekmogelijkheden binnen en buiten en het ontbijt waren top. Leuk 2 dagen in het park gespeeld. Theater vonden ze echt heel Leuk, wij stiekem ook, wat kunnen ze poppen spelen!!! Dag 2 was slecht weer, vond het binnen wel heel erg druk maar voor de klandizie goed natuurlijk;-) Geen klachten wat ons betreft! Wel een dag daarna nog een oververmoeid huilend jongetje van 4 die weer terug wilde haha
2 anos ás

Maaike Dirks
Holandês
Ryan en ik hebben de afgelopen 8 dagen op het trekkersveldje gestaan met onze eigen tent. We hebben het FANTASTISCH gehad! Wat een geweldige kindercamping. Alles is 100% ingericht voor kinderen. Omdat de camping overzichtelijk en gesloten is kunnen kinderen de gang gaan. Ik ben daardoor heerlijk tot rust gekomen met mn boek. Ook het avond vermaak met Geert bij het kampvuur heeft Ryan fantastisch gevonden! De douche is geweldig voor vakantiehuisje en campingbegrippen. Een goede harde straal. Zelf temperatuur kunnen instellen. de douche en toiletten zijn brandschoon. Het ontbijt was SUPER. Iedere ochtend worden op vraag verse eieren en pannenkoeken gebakken. Er is voldoende te eten. Ook voor mensen die iets later aanschuiven. Beauu BEDANKT voor het heerlijke en luxe ontbijt iedere ochtend! Je enthousiasme en vrolijkheid waren aanstekelijk! Dromenland is een paradijsje voor kinderen en krijgt daarom van ons een dikke 10+! Tot volgend jaar!
2 anos ás

Marja
Holandês
Geweldig. Alles echt perfect geregeld. Heel vriendelijk personeel, alles schoon en netjes. Veel te zien en te doen voor de kinderen. Superleuke accomodaties en een gemoedelijke sfeer.
2 anos ás

Willeke
Holandês
Een jongensdroom is uitgekomen, slapen in een brandweerauto, een echte brand blussen. Ze vonden het fantastisch. Op deze camping is aan alles gedacht voor de kids en ouders. Het park is ook erg leuk met de poppenkast. We komen zeker nog eens terug.
2 anos ás

fam. van Oss
Holandês
Wij waren hier negen nachten samen met onze twee kleindochters Anette en Emily van negen en van zes. We logeerden in een Safariboomhut. Voor zes personen. De bedden sliepen heerlijk. Wat ons wel tegenviel is dat er helemaal geen kookmogelijkheid in de tent aanwezig is. Negen dagen friet eten vinden de kleinkinderen wel fijn, wij echter qua gezondheid en onze portemonnee echter niet. Dat hadden we liever van tevoren geweten. Dan hadden we zelf kookspullen kunnen meebrengen. Dat mocht verder de pret van ons verblijf niet drukken. We zijn bijna elke dag naar het speelpark toegelopen en verbleven. Vooral het theater bleef ons trekken. Ook drie keer per dag! Buiten is er buiten de grote glijbaan niet zoveel te beleven. De binnenspeeltuin vonden onze kleindochters echter wel heel leuk. Onze kleinzoon van 1 kwam nog op bezoek en daarmee gingen ze gezellig in het treintje buiten mee rondrijden. Hij hoefde gelukkig geen entree te betalen.
2 anos ás

Miran
Holandês
Geweldig,wat een heerlijke dagen hebben we gehad. 2 nachten geslapen in brandweerauto. Ruime bedden, ruime toilet en douche. Ontzettend kindvriendelijk. Onze zoon mocht sochtends geen pannenkoeken ivm melk intolerantie, de volgende ochtend stonden ze hem op te wachten met melk vrije pannenkoeken!! Helemaal geweldig. Savonds brandje blussen viel helemaal in de smaak! Wij komen zeker terug.
2 anos ás

Teuus
Holandês
Wij zijn een nachtje met ons kleinkinderen en hebben in de schoolbus geslapen Voor de kinderen ( en voor ons) een geweldige ervaring. De bus is ruim, mooie slaapplekken en fijn een eigen douche/toilet. Het ontvangst was super. Alles gericht op de kinderen, met een grapje en positieve aandacht. Heerlijk ontbijt, leuk kampvuur en 2 leuke dagen in het park van Jan Klaassen. Mederwerkers ( en vooral Geert) jullie zijn top!
2 anos ás

Fam met kinderen
Holandês
Slapen in een brandweerauto was voor ons zoontje van 4 een geweldige ervaring. Mooie accomodatie, zeer vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Geen minpunten te ontdekken
2 anos ás