Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
4.5 / 5 (9 votos )

In 't Oldambt

Nieuweweg 5
9686 TX, Beerta
Países Baixos

In 't Oldambt é um parque de campismo de 30 em Beerta, Países Baixos. Os cães são permitidos.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Miep
Holandês
Nieuwe eigenaren, die zich alleen lieten zien als er moest worden betaald (bij aankomst). Toiletgebouw oud, krap en ontoereikend. Door plaatsing van beugels in de zeer krappe toiletten, zou het sanitair bereikbaar zijn voor invaliden? Douchecabines hadden een opstap van 15 cm! De meeste mensen die een rondleiding kregen van een kampeerder met seizoensplek, haakten af of bleven 1 nacht.
2 anos ás

Marja
Holandês
Caravan gehuurd voor weinig geld. Dus oud ja, gammel: logisch. Maar de ramen waren nog nooit schoon gemaakt (10tallen dode insecten en vuil verwijderd) en ook onder het rooster vh kookstel plakte maanden vuil. wifi viel steeds uit, omdat de eigenaren van zakelijk internet waren afgestapt. Toiletgebouw is oud, zeer klein en de cabine zonder douche stonk erg. Het doucheputje was gesitueerd tussen de 2 kleine douchecabines in. Niet praktisch. Ook hadden ze een opstap van 15 cm.
2 anos ás

Wim en Ria
Holandês
Prachtige ligging in agrarische omgeving, leuke indeling plaatsen. Fiets - en wandelmogelijkheden direct vanaf de camping. Geschikt voor rustzoekers maar ook gezinnen met kleine kinderen, die op de camping, maar ook in de directe omgeving (3km), leuke speelmogelijkheden aantreffen. De sanitaire voorzieningen zijn schoon maar eenvoudig; een vernieuwing/uitbreiding staat op het programma, werd ons gemeld. Tot slot onze waardering voor de vriendelijke ontvangst en bruikbare informatie. We komen hier zeker terug!
2 anos ás

S Kamst
Holandês
Bij aankomst zeer goed ontvangen en het is zeker gezellig. De eigenaar is een klantvriendelijke man en geeft duidelijke informatie. Pluspunten zijn het goede en snelle wifi en goedkope prijzen en gratis gebruik van het schone sanitair. De camping is bezig met uitbreiding van voorzieningen en dat is een goede eigenschap. Het was al met al een aanrader om er heen te gaan. Ik kom zeker dit jaar 2016 een seizoen staan.
2 anos ás

Robert Bloem
Holandês
Camping In 't Oldambt is een mooie camping in een rustige omgeving. Het sanitair is goed en schoon. Op de boerderij zijn meerdere paarden. De omgeving kent vele bezienswaardigheden voor jong en oud. Goede fiets mogelijkheden.
2 anos ás

Yole Missoorten
Holandês
Rustige en kleinschalige camping waar tot grote vreugde van onze tieners ook paarden gehouden werden en waar ze naar hartenlust konden paardrijden, paarden kammen,... We huurden een caravan op deze camping. Die was zeker in orde, alles wat men nodig heeft was aanwezig en alles was netjes en rein. Ook het sanitair was zeer schoon maar de indeling met de gordijntjes is niet zo praktisch. Het geeft geen gevoel van voldoende privacy. Vanaf de camping kon men mooie wandelingen maken. In de omgeving zijn veel dorpjes te bezichtigen. Alles tezamen zeker een aanrader!
2 anos ás

Gerda van Beek
Holandês
Een prettige, heel gemoedelijke camping met ruimte, vrije plaatsen op een goed onderhouden grasveld. Pony's voor kinderen. Veel, fietsroutes, waaronder de Internationale Dollardroute die langs de camping loopt. Het is leuk fietsen naar bijvoorbeeld Nieuw Statenzijl, de Blauwe Stad en door de kleine natuurgebiedjes in de omgeving. Kamperen op deze camping betekent hier ontspannen een paar dagen doorbrengen om Oost Groningen te verkennen.
2 anos ás

Geert van der Heide
Holandês
We zijn net terug van een kort weekendje op deze camping. Leuk gelegen in het weidse Groninger land. Onze dochter en zoon hebben zich prima vermaakt in de stal bij de paarden en hebben er zelfs op gereden Eigenaren zijn zeer vriendelijk en gastvrij. Sanitair is vrij basic, maar voldoet. Wifi op de camping werkte bij ons perfect. We komen zeker nog eens aanwaaien
2 anos ás

toviloro
Holandês
, vriendelijke ontvangst, mooie grote plek wel met stroom, zonder water ter plekke , waterafwaswater was niet warm . slechte wifi, geen chemische toilet reinigingsplaats , geen wc papier op toilet, en er zijn paarden dus ook wel last van vliegen. maar gezien de prijs van 15 euro is de verhouding kwaliteit/prijs wel redelijk.
2 anos ás