Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

In den Hof

Musschenbroek 27
6414 AB, Heerlen
Países Baixos

In den Hof é um parque de campismo de 100 em Heerlen, Países Baixos. In den Hof O wi-fi, a restaurante y cacifos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Rva
Holandês
Prima locatie, leuke combinatie met camping en herberg, goed ontbijt en goed eten. Bbq aanrader, lieve leuke gastvrouw, vriendelijke bediening, groepkamer netjes en schoonBedden verschrikkelijk, dun schuim ding, weinig plek om spullen op te bergen, geen bedlampje. Houten stoel als nachtkast. Leek wel schoolreis 30 jr geleden. Geen eigen sanitair op de verdieping. Met 70 man douchen in 3 douches ( met kokend heet water) Toiletten zonder wc papier. Dat moet je van te voren van een rol afhalen. Dat is echt kamperen. Alleen urinoirs binnen in de bar.Bar ging om 10u dicht (coronaregels) maar om 2 uur nog gezelligheid op het terras. (Eigen drank)Prijs is stevig in vergelijking tot motorpensions in duitsland waar slapen en sanitair een stuk beter zijnMaar sfeer was goed. Aanrader voor een overnachting
1 ano ás

Paul van der Zanden
Holandês
Gezellig, schoon en gastvrij. Fantastisch weekend gehad met 4 vrienden. Het eten was al helemaal geweldig.
2 anos ás

Klaas snijder
Holandês
Ze moeten weten dat het een gezellige camping is met een leuke ontvanst van de eigenaars Ik ga zeker weer heen Priisis goed kortom een leuke camping en het sanitair is netjes en schoon voor mij een dikke 9
2 anos ás

W. Streutker
Holandês
Geweldige locatie! Aan alles is gedacht en niets is te veel. Limburgse gastvrijheid en super arrangementen. Perfect voor groepen!
2 anos ás

Greetje Postma
Holandês
Een fijne sfeervolle locatie met een gezellig terras, prima ontbijt en voldoende slaapaccommodaties, toiletten en douches. Met bovendien zeer vriendelijk en gastvrij personeel. Voor groepsverblijf een prima locatie!
2 anos ás

Ton Beemer
Holandês
Prettige sfeer en lekker eten en drinken.
2 anos ás

E.Bruggeman
Holandês
Was mijn portemonnee kwijtgeraakt, 1 van de personeelsleden heeft het schijnbaar gevonden en keurig bewaard
2 anos ás

Broer van der Wal
Holandês
Een hele goede locatie voor een mooie prijs. Ontvangst was fijn, we kregen een geweldig warm buffet voorgeschoteld. Ook voor de vegatarische mensen werd prima rekening gehouden. De verblijven zijn goed, bedden voldoende, wat mij betteft meer dan wat ik verwacht had vooraf. een fantastisch (overdekt) terras en een leuke bar maken de sfeer. Top weerlend grhad!
2 anos ás

Dirk
Holandês
We verbleven op de camping voor een festival in de buurt. Camping was schoon en hygienisch. Personeel heel vriendenlijk. Het eten was prima. Het zwembad was ook netjes en schoon. Wat ik wel apart vond is dat je muntjes moet kopen om eten te bestellen. De muntjes kun je alleen halen met contant geld wat je bij de kassa kunt pinnen...beetje omslachtig als je alleen een kopje koffie wil. Van mij mogen ze dit systeem wegdoen. Maar al met al een leuke en verzorgde camping.
2 anos ás

René
Holandês
Gasterij In den Hof is een zeer gastvrije motorvriendelijke camping in Heerlen met gemotiveerd personeel en een enthousiaste baas. BBQ is hier prima verzorgd, het bier natuurlijk ook, sanitair schoon en prima bedden. Dus allemaal hartelijk bedankt en Sander en Maurice het was super.
2 anos ás