Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3.5 / 5 (10 votos )

Ile de la Comtesse

Route des Abrets
01300, Murs-et-Gélignieux
França

Camping Ile de la Comtesse in Murs-et-Gélignieux is een kleine camping direct aan de Rhône. Van ‘s avonds karaoke tot aan aquayoga en schuimparty’s: er is van alles te doen. Met de vele Nederlanders op deze camping maken de kids snel vriendjes. Het zwembad is in het hoogseizoen wel wat te klein voor de bezetting. Gelegen in de Haute-Savoie.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças
Piscina Exterior

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Gezin met 2 kinderen
Holandês
De camping is aan een rivier. We hadden gedacht hier aan te suppen en vissen. Deze rivier/meer heeft zo'n sterke stroming dat je in Geneve beland als je op de sup gaat staan. Toiletgebouw is netjes en schoon. Er waren alleen maar Franse gezinnen. Plekjes zijn niet heel ruim. Helaas hebben we na één nacht onze vakantie moeten annuleren, omdat één van ons in contact was geweest met een corona positief getest persoon. Dit netjes gemeld bij de receptie. Ze gaven aan dat we kosten bij onze (door de camping geadviseerde verzekering) konden verhalen. Na ruim 3 maanden zeuren om een reactie van de camping en de verzekeraar krijgen we helemaal niks terug, omdat dit niet in de voorwaarde staat.... Als je besluit om hier heen te gaan sluit dan ajb geen extra verzekering af, want je betaald voor NIKS! Daarnaast is mijn advies om deze camping over te slaan, aangezien je heeeeel veel andere leuke campings voorbijrijdt.
2 anos ás

Tim
Holandês
De animatie gaat tot 23.00 uur door met het pompen van muziek. De hele camping mag meegenieten. Het nabij gelegen meer is niet om in te zwemmen. Overdag gaat het personeel gerust met bladblazers en grasmaaiers in de weer. De openbare weg die grenst aan de camping is druk en maakt veel lawaai. Motoren en vrachtwagens houden je dikwijls uit je nachtrust. De toiletten en douches worden goed bijgehouden. Het eten is goed verzorgd. Zonder kinderen is dit geen aanrader.
2 anos ás

Joost Baijens
Holandês
Prima, gastvriendelijke camping waar je je echt thuis voelt. Mooie plekken aan de Rhone. Er is veel te doen in de omgeving, wel een eindje rijden. Er wordt veel georganiseerd en met vragen word je prima geholpen. Een mooie uitvalsbasis voor een fijne vakantie.
2 anos ás

Tom Bolks
Holandês
Super mooie ligging en een ontzettende gezellige camping/team!!!
3 anos ás

Van de vaart
Holandês
Leuke jonge behulpzame beheerders Staan voor iedereen klaar. Enthousiaste animatie, ze spreken meerdere talen. Accommodatie was perfect, heel netjes en schoon. De schuimparty was echt een hoogte punt voor de kinderen. De omgeving is erg mooi en er is veel te doen. Niet al te grootte camping daardoor erg leuk voor kinderen tot 11 jaar. Ze kunnen de hele dag met elkaar overal rond lopen. Het zwembad en de glijbanen waren erg leuk en ook daar weer alles heel schoon en fris.
3 anos ás

Van Linden
Holandês
Leuke kleine camping in mooie omgeving, direct aan de Rhone. Aardige behulpzame medewerkers die goed Engels spreken. Lekker rustig 's ochtends, pas vanaf 8 uur kwam alles een beetje op gang en vanaf 23 uur was het echt stil op de camping. Mooie standplaats, is het zeker waard om wat meer te betalen voor plaats aan het water. Er zit een hek tussen maar de plaatsen zijn groter en meer bomen voor schaduw.
3 anos ás

Tom
Holandês
De Haute Savoie is een fantastisch gebied. Maar deze camping was echt slecht. We stonden op een plek helemaal vooraan. Deze had om te beginnen zo'n krankzinnige verhoging om op te komen, dat de caravan er nauwelijks op te duwen was met 4 man. Manoeuvreren met de auto was onmogelijk door het smalle paadje. De plek had nauwelijks schaduw. De karaoke etc elke avond was zo idioot hard tot 23u dat een gesprek in de voortent onmogelijk was en kinderen niet konden slapen. Het zwembad is lauw en troebel en die glijbanen eindigen in een bodem water. Het meer is niet te bereiken vanaf de camping en nodigt sws niet uit tot zwemmen. De staat van het voetbalveld is ook drama. Het 'kuntgrasmatje' ligt er met kreukels in en het hek rond het veld hoor je op 15km afstand als er een bal tegenaan komt. Als je zit te wachten op schuimparty's en de hele dag aanbiedingen voor aquayoga en massages in je tent, is dit wel je plek trouwens!
3 anos ás

Ivonne
Holandês
Zeer behulpzame medewerkers. Onze kinderen van 8 en 10 jaar hebben een supertijd gehad, met name door de Nederlandse vrienden. Maar ook de karaoke, bingo en schuimparty vielen erg in de smaak. Er was een goede mix van NL/FR/BE campinggasten. Het zwembad was wel echt te klein voor het aantal gasten en ook erg troebel en te warm water. In de buurt is Cascade de Glandieu (waterval) leuk om te bezoeken. Hier kun je ook in zwemmen. De markt op zondag in Morestel is ook een aanrader, er rijdt een gratis treintje. Leuke attractie voor kleine kinderen. Walibi ligt op 10 minuten van de camping, leuk park! Als je een moterboot wilt huren op Lac du Bourget is het aan te raden om van tevoren te reserveren. De stad Annecy en het meer zijn ook de moeite waard! De Rhône-Alpes is een prachtig gebied om te bezoeken!
3 anos ás

fam. de Beus
Holandês
Gezellige camping bestaande uit huisjes, verhuurtenten en campingplaatsen. Goede receptie (Frans/Engels). Zwembad keurig schoon, op warme dagen te klein voor de camping maar voldoende alternatieven in de omgeving. Voor de kleinere kinderen ook speeltuin en diverse springkussens. Meeste plaatsen zijn kleiner dan wordt voorgespiegeld. Wij stonden op 52, als je een rondje loopt kom je al gauw tot slotsom dat onze plek verreweg het grootst en mooist is. Niet veel in directe omgeving te doen.
3 anos ás

Daan
Holandês
Wij verbleven in een nieuwe chalet uit 2018. Ook daar ontbraken bepaalde dingen zoals een snijplank, waterkoker. Verder een prachtige chalet. De plek was niet ruim, buiten het ruime terras was er geen grasveldje voor de deur. De camping is kleinschalig waardoor kinderen snel contact maken en heerlijk vrij rond kunnen rond scharrelen. Animatie was matig, elke week hetzelfde. Het zwembad was vies, troebel en met kapotte bedjes langs de kant. Het meer van cuchet is vies verlaten en gevaarlijk. De omgeving is mooi maar erg rustig met geen leuke dorpjes in de buurt. Waterval is prachtig en heerlijk om ff in te zwemmen wat eigenlijk niet mag. De meren zijn ruim een half uur rijden bij het meer van Aiguebelette moet je betalen voor de strandjes. Bij het meer van Bourget niet ( camping eigenaren hadden nog nooit gehoord vd parasiet, dus wij hebben er heerlijk genoten). De wijnproeverij waar een folder van ligt bij de receptie is top.
3 anos ás