Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
4.5 / 5 (7 votos )

Huis in 't Veld

Oosterdallaan 2
8378 GG, Paasloo
Países Baixos

Huis in 't Veld é um parque de campismo de 30 em Paasloo, Países Baixos. Os cães são permitidos.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Koop en Anneke Bosscha
Holandês
Wij zijn de maanden mei en juni weer tot grote tevredenheid op deze heerlijke rustige camping geweest. We komen hier al jaren om te genieten van de schitterende omgeving en om te wandelen te fietsen en om de natuur te fotograferen. Hele prettige eigenaren die altijd bereid zijn om te helpen wanneer het nodig is. Het sanitair wordt keurig schoon gehouden! De wifi is prima!
1 ano ás

Joke Scholten
Holandês
Mooie verzorgde, beschutte camping. Prachtig gelegen omringd door houtwallen. Ruime plaatsen. 's Avonds heerlijk rondom het kampvuur zitten. Mooie fietsroutes vanaf de camping. De omgeving is er prachtig. Vriendelijke behulpzame eigenaren. Als je van rust en natuur houdt, zeker aan te bevelen!
2 anos ás

Gerard
Holandês
We komen hier vaker. En nu met dit mooie voorjaarsweer is het helemaal super. Alles ligt er weer prima bij. De nieuwe overkapping van het toiletgebouw completeert het plaatje. Wat een ruimte en wat een rust. We komen hier vaker.
2 anos ás

Gerard
Holandês
Prachtig gelegen tussen de houtwallen. Wat een rust! We houden van natuur, en die is hier genoeg. Veel vogels! Lekker fietsen en wandelen vanaf de camping. Aanrader.
2 anos ás

Joop Witte
Holandês
Kamperen zoals kamperen bedoeld is. Ruime plekken. Niet allemaal in een rij, maar leuk verspreid over het veld. De camping ligt beschut tussen boswallen. Aardige mensen. Lekker fietsen en wandeling in de directe omgeving. Prima verblijf gehad. Komen zeker terug.
2 anos ás

Fam. Smit
Holandês
Een mooi gelegen camping, met een rustieke, landelijke uitstraling. Vriendelijke eigenaar, sanitair is beperkt, maar heel schoon. Helaas hadden wij nogal last van verkeerslawaai (andere gasten hadden daar geen probleem mee). Ook het dorpsfeest van Oldemarkt zorgde drie avonden lang voor muziek. Daar moet je van houden ....
2 anos ás

Jan
Holandês
Mini-camping met maxi plaatsen: door de ruime opzet heb je veel privacy in een zeer rustige omgeving. Het sanitair is ook "mini" in die zin dat 2 toiletten (en enkele urinoirs) en 2 douches voor een camping met 15 plaatsen wel erg weinig is. Het sanitair is schoon en verder erg basic. Voor fietsen is er een overkapte schuur maar die stond steeds vrij vol. Een minpunt vonden wij het stookgedrag van één gast. Wij snappen dat mensen willen barbecueën maar eigenlijk niet dat ze van 's middags tot 's avonds aan het stoken zijn, ook al was het wel droog en schoon hout, dat weer wel. Wij stonden er redelijk ver vandaan maar er hing constant een walm van rook in de buurt en om die reden was ik beslist vertrokken als ik dichterbij had gestaan. Vanuit deze camping kun je prachtige fietstochten maken. Het was wel fijn om midden in het hoogseizoen nog een rustige plek te vinden.
2 anos ás