Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
3.5 / 5 (7 votos )

Het Leenderbos

Strijperpad 5
5595 XR, Leende
Países Baixos

Het Leenderbos é um parque de campismo localizado em Leende, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Van den Herik
Holandês
Net een weekend Leenderbos achter de rug. Aan de camping heeft het niet gelegen, en aan de boswachter al helemaal niet. Na vele jaren ervaring met natuurkampeerterreinen zijn wij vrijdag avond voor het eerst terecht gekomen in de grootste nachtmerrie van de natuurkampeerders. Krijsende Baby's, schreeuwende ouders, die tot half 1 snachts zaten te borrelen, spelletjes te doen en irritant giechelen in wat een doodstil bos hoort te zijn om 10 uur. Hoe respectloos ben je om de regels van een natuurkampeerterrein zo te overschrijden. Mensen boeken geen uitje om in andermans herrie te zitten. Hoe halen mensen het in hun hoofd om met zijn vieren een heel terrein op stelten te zetten, hier heb je familie campings voor. Zelfs na waarschuwing van de boswachter gewoon lekker door blijven gaan. Een klein advies; wees eens wat minder egoïstisch, want wat jullie doen is respectloos en egoïstisch. Het is niet leuk wat je aan het doen bent, het i
6 meses ás

Van den Herik
Holandês
Net een weekend Leenderbos achter de rug.Aan de camping heeft het niet gelegen, en aan de boswachter al helemaal niet. Na vele jaren ervaring met natuurkampeerterreinen zijn wij vrijdag avond voor het eerst terecht gekomen in de grootste nachtmerrie van de natuurkampeerders. Krijsende Baby's, schreeuwende ouders, die tot half 1 snachts zaten te borrelen, spelletjes te doen en irritant giechelen in wat een doodstil bos hoort te zijn om 10 uur. Hoe respectloos ben je om de regels van een natuurkampeerterrein zo te overschrijden. Mensen boeken geen uitje om in andermans herrie te zitten. Hoe halen mensen het in hun hoofd om met zijn vieren een heel terrein op stelten te zetten, hier heb je familie campings voor. Zelfs na waarschuwing van de boswachter gewoon lekker door blijven gaan. Een klein advies; wees eens wat minder egoïstisch, want wat jullie doen is respectloos en egoïstisch.
1 ano ás

Willeke
Holandês
Er staan veel eiken bomen op het terrein waar ondanks behandeling nog steeds veel eiken processierupsen in zaten. Staatsbosbeheer waarschuwt op geen enkele wijze voor de overlast van deze rupsen. Heel veel mensen op de camping zaten vol uitslag en vertrokken eerder dan gepland. De boswachter/ beheerder van de camping heeft zich niet eenmaal laten zien op de camping. Het toiletgebouw was prima maar op sommige dagen waren de toiletten erg vuil. Camping grenst aan een groot honden losloopgebied wat wij als hondeneigenaar erg prettig vonden maar grenst ook aan provinciale weg wat weer veel geluidsoverlast geeft. Daarbij ligt ook de snelweg op gehoorsafstand. Het is er dus nooit stil.
2 anos ás

Sammie
Holandês
Prima camping, goed sanitair, mooi hondenlosloop gebied. Echter een groot minpunt voor ons was het lawaai van de nabij gelegen N396.
2 anos ás

Manja de Vette
Holandês
Ondanks het feit, dat je altijd het verkeer een beetje hoort, blijft dit de camping waar we ons helemaal thuis voelen. Heerlijke ontspannen sfeer en een schitterende omgeving om uren te wandelen en te fietsen.
2 anos ás

Pieter
Holandês
Let op! Wij werden met onze nieuwe vouwwagen geplaatst onder een boom met nesten vol processierupsen. Gevolg: honderden jeukende bultjes en een flinke materiële schadepost. Geen enkele waarschuwing vooraf! De beheerder van camping Leenderbos kwam niet eens even kijken, klantenservice zei: ‘U had het in de krant kunnen lezen’, en de jurist van Staatbosbeheer zei: ‘Artikel 11 van onze voorwaarden, u kunt ons niks maken’. Je zou toch verwachten dat vooral een boswachter zijn kampeerders hier niet aan bloodstelt. En het ergste: nadat wij hen hadden gewezen op de nesten, zijn die niet weggehaald en werden er gewoon weer nieuwe gasten op dezelfde plek geplaatst. Waar zijn ze hier mee bezig! Ik krijg weer jeuk als ik eraan denk...
2 anos ás

spruitjesmama
Holandês
Deze plek krijgt een dikke voldoende. Middenin het Leenderbos gelegen. Mooi, overzichtelijk terrein. Ideale plek om te wandelen, fietsen of tot rust te komen. Heel bijzonder is ook de aanwezigheid van een speciale vlindersoort: het melkdrupje of phegeavlinder.
2 anos ás