Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (16 votos )

Haflingerhof de Heksenketel Minicamping / Vakantiewoningen

Kraaienestweg 1
4351 RS, Veere
Países Baixos

Haflingerhof de Heksenketel Minicamping / Vakantiewoningen é um parque de campismo de 30 em Veere, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Annemarie
Holandês
Gezellige, vriendelijke & sociale camping. Genoten van de omgeving, alle dieren en de leuke paadjes. Camping geeft een gemoedelijke sfeer, kinderen kunnen veilig spelen. De “paardenmeisjes” van de camping maken het compleet. Het geeft een soort “Penny” gevoel met de stallen en de konijntjes. Het sanitair kan wat uitgebreider, maar ach het heeft ook wat om het wat minder luxe te hebben. Wij hebben genoten!
6 meses ás

Fam Blokland
Holandês
voor het derde jaar op rij twee weken op deze camping altijd vriendelijk en gezellig mooie ligging vlak bij het Veerse meer kinderen worden leuk bezig gehouden veel te doen in mooie omgeving
7 meses ás

Ab en Jopie Nieuwland
Holandês
we hadden een camperplaats gereserveerd maar vonden deze niet zo geweldig. De vriendelijke eigenaar bood ons toen een mooie plek aan op het kampeerveld. Een heerlijke ruime plaats met eigen water, stroom en tv aansluiting.
9 meses ás

Dinie Francke
Holandês
We hebben genoten van ons klein weekje najaarsvakantie. Hartelijke ontvangst. Vriendelijke eigenaren .Mooie ruime plaatsen , heerlijke douches ? De omgeving is prachtig ??Zeker voor herhaling vatbaar !
1 ano ás

Emile Pels
Holandês
Camping geselecteerd via internet, prachtige foto's op de site. Aangekomen op de camping wordt dit niet waargemaakt, het grote veld gaat nog, maar het andere veld voldoet niet. De plekken zijn veel te klein voor onze caravan van 7.30 meter, 6.00 meter totale lengte is echt de max. Eigenaar is uiterst vriendelijk en behulpzaam, maar de wifi voldoet niet en er is nauwelijks 3G/4G. Het sanitair is niet van deze tijd, maar wel schoon en samengevat is het de gevraagde prijs niet waard. De omgeving is geweldig, maar dan op een ander camping.
1 ano ás

Stephanie Tamminga
Holandês
Heerlijke knusse camping. Huisje was schoon. Ook het huisje is erg knus. Maar aangezien wij meer buiten hebben gezeten dan binnen vondt ik dat helemaal niet erg. Eigenaar zeer gastvrij, vriendelijk en behulpzaam. Een camping vol met diertjes waar erg goed voor wordt gezorgd. Paarden, ganzen, kalkoen, varkens, schaapjes. Heerlijk vertoeven in deze prachtige rustige omgeving. Als je even wilt ontsnappen aan het drukke leven dan moet is deze camping echt een aanrader.
1 ano ás

A. Van der Meulen
Holandês
Genoten van ons verblijf. Ruime plek . Minpuntje was de wateroverlast in de voortent . De eigenaar bood een waterpomp aan om het water weg te pompen, fijn dat het zo opgelost kon worden . We hebben heerlijk kunnen wandelen met onze hond in het Veerse bos waar je zo in liep. Sanitair is verouderd maar wel schoon. Kinderen konden genieten van de dieren en het speelgoed. Af en toe werd er iets georganiseerd.
1 ano ás

Franse
Holandês
Een heerlijk rondje lopen in het naast gelegen bos. Eén van de vele fiets routes fietsen . Bootje varen , katoen ,suppen en dan alles op loop afstand van de camping. Aan de andere kant van de camping ligt het veerse meer en de jachthaven van Veere. Op een paar kilometer het strand met leuke strandtenten. Maar op de camping zelf is er genoeg te doen je kunt er paardrijden ,dieren verzorgen ,er lopen konijntjes los die je kunt aaien kortom een echte boerderij camping . Leuke eigenaren die ook af en toe iets organiseren zoals in onze week zwemmen met de pony's en een mossel avond. Kort op een super camping!
1 ano ás

MP
Holandês
Door alle mooie reviews en foto's hebben wij met vrienden en de kinderen hier twee kampeerplaatsen geboekt voor 2 weken. Voor kinderen is het op zicht leuk, ze mogen helpen bij de pony's en zo af en toe wordt er iets voor ze georganiseerd. De kampeerplekken zijn klein, zit dicht op de volgende en het hek gaat dicht nadat de auto's na in/uit laden weg zijn. Hier hebben wij ons echt over verbaasd, waarom moet dat hek dicht. het paadje wat je dan moet nemen is donker en in de avond totaal niet verlicht (er zijn geen lantaarnpalen) Ook is het sanitair en afwasplek echt niet oke, het wordt 1 maal daags met waterslang afgespoten maar is echt zo verouderd dat de raampjes met houtjes en tyraps open werd gehouden. de receptie was slordig en kantine voor tafelvoetbal was een grote choas. Voor kinderen zijn er wel leuke toestellen in de speeltuin. Parkeerplekken zijn erg krap. De omgeving is verder prachtig!
1 ano ás

Sp
Holandês
Ideaal voor wandelaars, fietsers,waterliefhebbers. Wij hebben hier genoten en zeker een aanrader.
1 ano ás

Annemarie Lansink
Holandês
Gezellig en kleinschalig. Mooie camperplek en de kinderen hebben veel plezier gehad met het verzorgen van alle dieren.
1 ano ás

Mirjam
Holandês
De camping werd omschreven als zeer kindvriendelijk. Er zouden fietsjes en skelters zijn en meerdere activiteiten binnen zoals tafeltennis en tafelvoetbal. De binnenruimte was niet toegankelijk vanwege Corona, mijns inziens onzin aangezien scholen al lang en breed weer open zijn en zelfs weer gemengd mogen werken. Dit was ook NIET aangegeven op de site. Het ene fietsje en die ene skelter die er waren mochten niet op de camping maar slechts langs de parkeerplaatsen in het zicht vd eigenaar. De enige plek die wij dus gevaarlijk vonden. Toen we probeerden in een gesprek te voeren konden we de boom in. Gezegd dat we een deel van ons geld terug wilden. Dit werd vertaald als ‘we zetten je nu de camping af’. Er is niet meer tegen ons gepraat slechts geroepen over het veld dat we moesten gaan inpakken. Daarbij waren de plekken extreem klein en het sanitair vies. Eigenaar koopt mensen om met gratis overnachting in huisje voor positieve review!
1 ano ás

Paul O
Holandês
De sanitaire voorzieningen zijn eenvoudig maar schoon! Verder alleen maar pluspunten; vriendelijke staf, het caravanveld ligt beschut en dat is niet verkeerd in winderig Zeeland. Camping ligt in rustig gebied, lekker stil terwijl je in no time op bruisende plekken aan het strand of leuke plaatsjes zit! Ruime, vlakke plekken op een goed onderhouden veld. Om te zorgen dat het veld goed blijft (niet kapot wordt gereden) blijft de auto op de parkeerplaats naast de receptie en wordt de caravan met een trekkertje keurig op zijn plaats gezet. Verder gelegenheid te over om hiervandaan Walcheren te ontdekken; lopend, met de fiets of met de auto!
1 ano ás

Ine
Holandês
Een fijn ukkepukhuisje voor 2 met omheinde tuin: sober maar volledig en voor mij helemaal goed. Lydia's gastvrijheid komt als vanzelf: vriendelijk, nuchter, warm, easy. Jammer dat het er niet van is gekomen om paard te rijden, maar dat komt omdat er met een beetje geluk volgend voorjaar een veulen te knuffelen valt :-) en in plaats daarvan heb ik een weekje heerlijk op een leenfiets rondgesjouwd en in het bos rond het huis gewandeld. O, en er hangt een enorm lekker wilde kruiden- en bloemenluchtje zodra je je auto uitstapt. Als het even kan kom ik heel (heel) graag terug.
1 ano ás

van Poppel
Holandês
Mezennest gehuurd, klein idyllisch huisje voldoende voor 2 personen. Ietwat gedateerd. Prima startpunt voor allerlei fietstochten en wandelingen, uitjes en stranden. Vriendelijke en positieve gastvrouw Lydia die hart heeft voor alles in en om haar erf vol dieren, Haflingerpaarden en pony’s en vele boerderijdieren.Verschillende huisjes en een campinkje behoren tot Haflingerhof- de heksenketel
1 ano ás

Jessica
Holandês
Even er tussenuit in een heel gezellig huis op een fantastische plek. Alles erg gemoedelijk, onze jongste was de hele dag bij de paarden te vinden. Strand, het Veerse meer maar ook het bos dichtbij. Genoeg te doen in de omgeving. Erg vriendelijke gastvrouw! Wij komen zeker terug!
1 ano ás