€90
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
4.5 / 5 (5 votos )

Vakantiehuizen en B&B Gastvrij Schokland

Oud Emmeloorderweg 14
8308 PK, Nagele
Flevoland, Países Baixos

Vakantiehuizen en B&B Gastvrij Schokland é um parque de campismo localizado em Nagele, Países Baixos, localizado na região da Flevolândia.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Acesso de cadeira de rodas


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Familie PQ
Holandês
Prima accommodatie, gezellige inrichting, zeer mooie en grote tuin en goed terras met fantastisch uitzicht op Schokland en roofvogels. Buiten trampoline, ping-pong en volleybalnet. Binnen diverse spelletjes, o.a. sjoelbak veel gebruikt! Keuken ook prima in orde, van alles voldoende aanwezig. Twee vaatwassers en grote koelkast. Gezellige woonkamer met banken, zitjes en verhoogde bar met krukken. Slaapkamers niet groot, maar alles aanwezig en allen privé badkamer, erg luxe. Heerlijk rustig gelegen, een verademing, genoeg te doen in de omgeving, Noordoostpolder biedt veel meer dan je zou verwachten wellicht! Aanrader! Wij waren met een familie van 19 personen.
2 anos ás

Sjoerd
Holandês
Met 39 personen een geweldig weekend gehad. Groepsverblijf de Pioneer heeft hierin een groot aandeel gehad, het is een mooi, gezellig en goed geoutilleerd groepsverblijf. Een keuken die compleet is, een ruime huiskamer met spelletjes en ook buiten kan je heerlijk uit de voeten; volleybal, voetbal, trampoline, tafeltennis. Kortom een adres om te onthouden om nog eens terug te komen.
2 anos ás

Wendy
Holandês
Wij hebben zijn hier met de gehele familie een weekend geweest. En dit huis is één van onze favorieten. Het huis voldoet aan alles wat je nodig hebt. De keuken is voorzien van alles en is ruim. Er zijn vier 2 pers. kamers met eigen badkamer. De bedden zijn goed. En het is leuk dat er een sjoelbak is een tafelvoetbaltafel is. Voor als het slecht weer is.
2 anos ás

Saskia AO
Holandês
We hebben hier een weekend met familie doir gebracht. Ee voelden ons welkom en we hebben genoten. Splinternieuwe bedden die heerlijk sliepen. De keuken van alle gemakken voorzien. In de tuin genoeg te doen voor jong en oud. Een aanrader!
2 anos ás

L. Sopa
Holandês
Met 57 personen een geweldig weekend gehouden bij deze prachtige groepsaccomodatie. Schoon,netjes, privacy, in en om het huis genoeg te doen voor jong en oud. Proffesionele keuken, slaapgelegenheden perfect met name de vier slaapkamers met eigen badkamer, gezellige huiskamer, alles was aanwezig. Bedankt Jan en Anneke voor jullie gastvrij(schokland)heid.
2 anos ás