Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Groenewoud

Groenewoudsewegje 11
4328 GV, Burgh-Haamstede
Países Baixos

Kindvriendelijke Camping Groenewoud in Burgh-Haamstede ligt op ongeveer 10 minuten lopen van het strand. De gemoedelijke camping heeft een zwembad, eetcafé, ruime plekken, speeltuin en schoon sanitair. In de ‘Zeeland-flyer’ bij de receptie staat veel informatie over de omgeving. Het is 7 minuten fietsen naar Burgh-Haamstede.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Joery
Holandês
Je wordt hier vanaf het moment van reserveren en vervolgens je gehele verblijf enorm gastvrij ontvangen. Ik ben hier naartoe gegaan om te mountainbiken samen met een vriend van me. Locatie is echt top, veel in het groen en dichtbij strand, mountainbikeroute, dorpje/stadje en natuurgebied.
1 ano ás

johanna
Holandês
Het is op zich een prima camping met ruime plaatsen wat absoluut een pluspunt is.het is overal netjes. De camping oogt wat ongezellig door de afscheiding tussen de plaatsen. Nadeel vind ik dat je als kortdurend kampeerder tussen de vaste gasten komt te staan die de regels bepalen en domineren op het veldje. Zij maken in de avond en vroege ochtend nogal lawaai en doen net alsof zij de camping beheren. Trekken zich van de regels van de camping niets aan!De camping stond vol maar de toiletten waren nog om en om gesloten vanwege de corona. Dit was niet te doen. Hierdoor was het niet fris en ontstonden opstopping in het toiletgebouw. De camping eigenaar wilde geen extra toiletten openen.Dat is veiliger dan de wachtrij steeds . Prima camping voor ouderen denk ik en vaste gasten.Wij voelden er ons niet thuis omdat iedereen elkaar kende!
1 ano ás

JH
Holandês
Ruime kampeerplaatsen, afgescheiden door een heg bieden heerlijke privacy zonder dat je het idee hebt alleen op de camping te zijn. De omgeving is prachtig, en ook op de camping is voldoende te doen. Alles is goed onderhouden en je wordt bij de receptie prettig geholpen als je een vraag hebt.Het enige minpuntje dat ik kan bedenken zijn de toiletten. Een aantal toiletten was afgesloten (vanwege het corona-virus) waardoor je vaak moest wachten. Dit wachten kan door de indeling van de ruimte niet goed op 1,5m afstand. Is het in gebruik nemen van alle toiletten dan niet veiliger? Op meerdere campings geweest, maar dit was de enige camping die bewust een aantal toiletten afsloot. Meerdere campinggasten hebben dit bij de receptie aangegeven, maar helaas werd dit niet opgepakt.
1 ano ás

A Erkelens
Holandês
Ondanks dat het weer wat minder was zijn we goed uitgerust.Mooie grote plekken, goed onderhouden, sanitair prima.Bij het zwembad kun je heerlijk zonnen en zwemmen.Het personeel is vriendelijk en behulpzaam.Ook dat er geen honden toegelaten worden is prettig, we hebben geen goede ervaring met honden op de camping.In de omgeving zijn veel wandelroutes en fietsroutes.W.F Erkelens
1 ano ás

Simon de Best
Holandês
Keurige camping, grote plek en prachtig sanitair. Dit is al ruimschoots aan bod gekomen in de beoordelingen. Gebeld voor een plekje op de camping met ACSI, er was nog plaats, dus gegevens uitgewisseld e.e.a werd bevestigd per email, prima. Wij zijn afgereisd naar Groenewoud. Na een week zijn wij weer verder getrokken. Kijk ik op de rekening, is er 7,50 reserveringskosten in rekening gebracht en mocht ik een dubbeltje voor het pinnen betalen! Nou, niet voor de 3 rijksdaalders, maar wij vonden het wel een beetje kruideniers mentaliteit. Nog 1 extra minpuntje is de "milieustraat" dit is bij zo'n mooie camping niet gepast, kleine moeite om het daar een beetje op te ruimen en de deuren van de loodsen af te sluiten.
2 anos ás

Toon Hermans
Holandês
Zeer vriendelijke en erg behulpzame eigenaars. Ze zijn strikt en correct met alles, ze zijn van hun woord, wat allemaal ten goede komt voor elke kampeerder. Het sanitair is heel erg netjes. De standplaatsen zijn zeker voldoende groot en er was voor ons, in juni, keuze uit schaduw of zonrijke plaatsen. Wij zijn helemaal tevreden over deze camping, de uitbaters verdienen zeker en vast een pluim voor hun inzet voor de gasten.
2 anos ás

Marloes Roeloffzen
Holandês
We hebben erg genoten , mooie grote plekken , schone toiletgebouwen , veel te doen in de buurt , we komen zeker weer .
2 anos ás

Frans Langendonk
Holandês
Een perfecte hygiëne, met een zeer gastvriendelijke ontvangst. Deze mensen hebben het in hun om de cliënt/kampeerders in de watten te leggen.
2 anos ás

Fam.Pons
Holandês
We waren weer voor een heel seizoen op camping Groenewoud, en wat hebben we genoten. Gezellige mede campeerders en heel veel plezier gehad. Een geweldig team en erg behulpzaam. We hopen op een nieuw seizoen in 2020. Tot ziens!!
2 anos ás

Fam. Ballegooijen
Holandês
De camping ziet er super onderhouden uit en de sanitair is goed onderhouden. Bij aankomst goed ontvangen door vrolijk en klantvriendelijk personeel. De camping ligt op fiets afstand van het strand en van het dorp. Ik heb genoten van het mooie zwembad en het gezellige eetcafe, waar overigens een groot scherm hangt voor als de oranje leeuwinnen bijvoorbeeld spelen!
2 anos ás