Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (12 votos )

Ferme La Saraillère

Route de Frigoulet
30630, Goudargues (Gard)
França

Ferme La Saraillère é um parque de campismo de 30 em Goudargues (Gard), França, localizado na região da Languedoque-Rossilhão. Ferme La Saraillère O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

marijke rossenaar
Holandês
je kon staan waar je wilde geen vaste plekken. Aardige eigenaren, lekker rustig.
3 anos ás

E. Meijer
Holandês
met de tent direct gelegen aan de rivier op een zeer rustige plek, zelfs in juli. mooi weer, gewoon heerlijk relaxed en genieten.
3 anos ás

Fidèle
Francês
Ce camping nous a beaucoup plu ! C'est très calme et agréable. L'ambiance est familiale. Les enfants ont adoré!
3 anos ás

De passage
Francês
Le plus de ce camping est la tranquillité, le moins: l'accueil inexistant, ni sourire ni presentation du camping avec heures de fermeture, ni quand et comment commander le pain!!! les sanitaires minuscules et disposés à côté de l'accueil, des toilettes et du coin vaisselle. Aucune petite intimité! !! Attention: ne prennent ni CB ni cheques vacances!!
3 anos ás

love camping la saraillère
Holandês
geweldig !!!! ik ga elk jaar
3 anos ás

julia
Holandês
Camping air naturelle en dat is niet gelogen. Mooie natuur, rust, vriendelijke eigenaar. Basis sanitair, netjes onderhouden.Net omgekeerde meegemaakt met vaste vakantiegasten: iedereen houd een oogje in het zeil, bij regen wordt de was door en bij iedereen binnen gehaald en de kinderen kunnen er lekker spelen.
3 anos ás

Jan alleman
Holandês
Sympa franse eigenaar, gemengd publiek (fransen, belgen, nederlanders), zeer luide krekelkolonie in de bomen, veel schaduw, ruime plaatsen, weinig privacy, 1 onweersbui deed heel het middenplein onderlopen..., sainitair was sober maar aanvaardbaar, aan het water!, leuke franse dorpjes vlakbij,
3 anos ás

keesoffringa
Holandês
Wij hebben hier twee nachten gestaan in het voorseizoen, en aan het begin van onze kampeerrondreis. Wat een fijne plek om te ontspannen en te wennen aan het idee van nietsdoen. Vriendelijke ontvangst aan de receptie en door de eigenaar, tent konden we neerzetten "partout où vous voulez". Eenmaal op het terrein vergeet je zelfs dat je op een camping bent, geen markeringen, wilde bodembegroeiing, maar wel overal schaduw en een eenzame kraan met drinkwater. Voeg hier aan toe een heerlijke rivier om in te zwemmen en een ontzettend interessante omgeving, en je kunt mijns inziens van een aanrader spreken...
3 anos ás

fvanwinkelhoff
Holandês
De camping was een heerlijke camping om tot rust te komen. De kinderen kunnen heerlijk in de rivier de Cèze zwemmen, of dammen bouwen, stenen ketsen, etc. Er zijn erg veel bomen op de camping, dus geen zon. Aan de rivier is wel zon te vinden, maar de oever is niet breed. Heel jammer is het dat de vele stamgasten van de camping, die elk met hun eigen caravan èn voortent èn partytent èn windscherm èn bijzettent, niet gastvrij zijn tegen andere campinggasten. Ze groeten niet, zijn heel luidruchtig met elkaar, ook ruim na 00.00 uur, vermanen onze kinderen de dam niet te verbouwen, en negeren je compleet. Dit is niet wat ik op een camping verwacht. Gelukkig waren er ook enkele normale campinggasten waar we veel en leuke contacten mee hebben gehad. Daarom scoort de kindvriendelijkheid toch nog voldoende.
3 anos ás

Van Cauwenberge Kim
Holandês
Kind aan huis... Niet duur, rustig, een paradijs tussen de wijngaarden (vroeger)!
3 anos ás

Francofielen met Kids
Holandês
Ondanks de mooie ligging overheerst het gevoel "nooit meer". Zoals op Zoover door meerderen wordt gemeld wordt deze camping gedomineerd door een paar Franse stamgasten die samen met de eigenaar het geheel tot een zeer kindonvriendelijke camping maken. Kinderen worden steeds afgeremd in hun spel, mogen niet spetteren in de rivier, moeten van de dam in de rivier afblijven. Daarnaast vermeldt de kleine campinggids dat er 25 staanplaatsen zijn terwijl er minstens 40 krappe plaatsen bezet zijn. Hierdoor is het sanitair ruim onvoldoende waardoor lange wachtrijen.
3 anos ás

Monique de Lange
Holandês
Op het eerste gezicht leek deze caming niet super, veel bomen, veel stof maar hij is ons heel goed bevallen. Er stonden vooral mensen met tenten, het was erg rustig, het sanitair werd meerdere keren per dag schoongemaakt, de mensen waren aardig, de kinderen konden heerlijk prutsen in het riviertje (op 10 meter afstand) en in de buurt is veel te zien en te doen.
3 anos ás