Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (12 votos )

Exloo

Valtherweg 37
7875 TA, Exloo
Países Baixos

Exloo é um parque de campismo de 30 em Exloo, Países Baixos. Exloo O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Rita
Holandês
Heerlijk weekend gehad, hele mooie camping waar we echt even tot rust zijn gekomen. Gezellig schaapjes die los op de camping lopen en af en toe komen kijken.
5 meses ás

Frans van de Goot
Holandês
Ben je op zoek naar een rustige plek voor je caravan? Dan is dit wel heel erg geschikt. De Campingeigenaar Chris is zeer gastvrij. De Camping zelf is klein, maar wel ruim opgezet met prima en schoon sanitair. Iedere ochtend om 10.00uur worden de gasten uitgenodigd om een gratis koppie koffie met z'n allen te drinken. Elke zaterdag wordt er door een klein kookcubje een 3 gangendiner bereid waar je als campinggasten op kan inschrijven. Voor een zeer lage prijs woedt een heerlijke maaltijd voorgeschoteld.
6 meses ás

Dhr. Thaler
Holandês
In de wintermaanden is deze camping open. Ligging op 1 km van Exloo. Ruime kampeerplekken. Zoek in regenachtige tijden de hogergelegen plekken op, want door de kleibodem zijn de velden snel drassig. Het gedateerde sanitairgebouw is gemaakt van drie geschakelde mobiele festival-sanitairunits met een gesloten overkapping er tussenin. Het water wordt verwarmd door een zonneboiler en werd tijdens mij verblijf maar handlauw. Verzoek aan de eigenaar om de verwarming aan te zetten werd niet gehonoreerd. Om die redenen niet zeer geschikt als wintercamping. Prachtige omgeving om te fietsen.
1 ano ás

Ton en Gerda Semper
Holandês
We kwamen hier net voor de Paasdagen, werden hartelijk welkom geheten door Chris. Het weer was koud, maar gefietst hebben we wel. Prachtige natuur. Op 1ste Paasdag kregen we een brunch die overvloedig en geweldig was. De kookploeg had zeker hun best gedaan. Op 2de Paasdag zijn we wel vertrokken, vanwege de sneeuw, hagel en kou. Maar de camping is fantastisch! We moeten natuurlijk niet teveel zeggen, anders wordt het te druk en hebben wij geen plek. Maar een topper is het wel!
1 ano ás

Ineke vd Slot
Holandês
We zij 6 dagen op de camping geweest. Veel gefietst door de bossen, vooral zo heerlijk om dat het tropisch weer was! We stonden op een grote groene plek. Het koffie drinken met elkaar om 10 uur (gratis) is gezellig. Waar maak je dat nog mee 😲 Ook de thema avondmaaltijd is een aanrader.
2 anos ás

Ad Gerrits
Holandês
Fijne camping met bijzondere sfeer. Attente en relaxte beheerder. Ruime plekken en goed sanitair. Goede uitvalsbasis om een aantal dingen per fiets te bezoeken zoals het Hunebeddencentrum, kamp Westerbork, Bourtange enz.
2 anos ás

Anneke en Herman
Holandês
Gemoedelijke en gastvrije camping. Heerlijk rustig zowel overdag als ‘s nachts. Het sanitair is schoon en netjes. De omgeving is geweldig mooi om te wandelen en fietsen.
2 anos ás

Sjef Van den Broek
Holandês
Gezellige familiecamping. Ook prima geschikt voor campers. Heerlijk rustig zowel overdag als s'nachts. Zeer gemoedelijke sfeer en een gastvrije ontvangst. De omgeving is geweldig mooi om te fietsen met leuke dorpjes.
2 anos ás

Claudia en Jeanette
Holandês
Heerlijk ontspannen en rustige daagjes gehad bij Chris op de camping. Super gastvrij en verwent met brood en gebakjes. Schaapjes en lammetjes die rond de camper dartelen en wakker worden met de koekoek! Zeker een plek om naar terug te gaan!
2 anos ás

Lia Franken
Holandês
Fantastische camping, ruime plaatsen en schoon sanitair! Seniorencamping met volop fietsmogelijkheden
2 anos ás

T.R.
Holandês
Prachtige lokatie met mooi sanitair en lekker ruime plaatsen. Onze kleinzoon van bijna 2 heeft zich prima vermaakt. Voor wat grotere kinderen weinig te beleven.
2 anos ás

Piet en Gerda Arrebout
Holandês
Beste Chris, wij hebben genoten tijdens ons verblijf van 10 dagen op jou camping, prachtige camping schoon toilet en douche. gezellig met alle camping gasten elke n morgen koffie drinken , en zelf werd er door campinggasten zaterdag gekookt , en kon je tegen een bijdrage gezamenlijk eten. kortom een fijne vakantie gehad in Drenthe , tot ziens. Piet en Gerda
2 anos ás