Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (10 votos )

Erve Bekhuis

Kooiweg 23
7634 RH, Tilligte
Países Baixos

Erve Bekhuis é um parque de campismo de 30 em Tilligte, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Instalações da cozinha
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Henk van Doorn
Holandês
Heel gastvrij ontvangen met een rondleiding. Met onze tent op het mooie veldje bij de koeien, schapen en schotse hooglander! Alles voor elkaar! We hebben super genoten, voor herhaling vatbaar..
1 ano ás

Familie Steenbeek
Holandês
Wij werden door Sonja op deze fijne camping geattendeerd na een oproepje op Facebook. Telefonisch contact gehad waar wij onze gezins- en kampeeropstelling konden toelichten. Bij aankomst een heerlijke grote plek gekregen met een fantastisch uitzicht over de weilanden. We hebben bezoek gehad van hazen, herten, ooievaars!Het bedrijf is erg netjes en goed onderhouden en dat geldt ook voor de sanitaire voorzieningen. Helaas zitten onze 17 dagen er bijna op. Het was dik in orde. (Op wat vliegen na, maar dat mag je verwachten op een boerencamping.)
1 ano ás

Rob
Holandês
Het is fantastisch om bij een bekende Nederlandse boer / cabaretier Rene Bekhuis te mogen staan.Je lacht je daar de gaten in de sokken met hem en zijn charmante vrouwke.Altijd een goed humeur.Je hebt daar ook bijvoorbeeld geen sleepwagen nodig, Rene met al zijn power drukte bijvoorbeeld zo een zware Italiaanse auto uit de sloot.Waarvoor nog onze dank.Zo kun je daar een voortreffelijk stuk biefstuk of T-bone aanschaffen, wederom met braadadvies van Rene.Dus wil je met een gerust hart camperen, lekker eten en vreselijk willen lachen gieren brullen, dan ben je daar op het juiste adres !
1 ano ás

Renze en Tineke Huizenga
Holandês
Gastvrijheid, hulpvaardigheid, mooie uitzichten en rust op de camping. Sanitair prima.
1 ano ás

Marc
Holandês
Een camping bij een boerderij in bedrijf met een vriendelijke en betrokken gastheer en vrouw die er alles aan doen om het je naar de zin te maken. De camping ligt aan een rustige weg, vlakbij een fietsknooppunt.De plaatsen zijn mooi schaduwrijk, ruim voldoende groot op een goed onderhouden grasveld. Er heerst een echte campingsfeer. Wanneer je de licht landelijke geur en de beestenboel die bij een boerderij hoort kunt waarderen dan is deze camping zeker een aanrader.
1 ano ás

Loes
Holandês
Schitterende, rustige plek. Prachtig uitzicht. Zon of schaduw kun je kiezen. Het was er heerlijk rustig. Geen vaste groep die tot laat bij elkaar klit en lawaaiig bij elkaar zit. Geen overmatige insectenoverlast. Als je persé continu overal wifi wilt heb je pech, maar op het mooie terras waar je vrij kunt zitten is het prima. Zeer gastvrije eigenaar.
1 ano ás

Kuipers
Holandês
Wij zijn al jaren te gast op deze mooie boerencamping. De camping heeft uitstekend sanitair, vriendelijke, gastvrije eigenaren en ligt in een schitterende omgeving dichtbij Ootmarsum en natuurgebied het Springendal. Dit jaar zijn we we in mei, september en oktober te gast geweest op deze camping, ieder seizoen is hier prachtig. Wat een mooie omgeving, ook zeker om te fietsen een TOP locatie.
2 anos ás

Tom Streppel
Holandês
Gastvrije enthousiaste en behulpzame eigenaren, grote plekken, sanitair echt top. onder de rook van het gezellige dorp Ootmarsum met supermarkten en heel veel boetiekjes. Omgeving mooi. O.a Het Springendal.
2 anos ás

Frans en Marjolein
Holandês
Wat hebben we fijne dagen gehad op deze camping. Heerlijk weer, mooie plek en prachtig uitzicht, dagelijks een gezellig bezoekje van fazanten, kippen en poesjes. Sanitair is ruim opgezet met heerlijke gratis douches. Hartelijke ontvangst, vrije keuze voor een plaats. Omgeving leent zich voor mooie fietstochten. Ootmarsum en Denekamp zijn leuke plaatsen om een bezoekje te brengen.
2 anos ás

Edwin en Susan
Holandês
Een heerlijke rustige landelijke camping Zeer vriendelijke beheerders Gastvrij en gemoedelijk Een fijn ruim en schoon toilet gebouw Vooral de dieren maken het plaatje compleet
2 anos ás