Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

D'n Buytelaer

Neerrijt 57
5575 CB, Luyksgestel
Países Baixos

D'n Buytelaer é um parque de campismo de 30 em Luyksgestel, Países Baixos, localizado na região da Brabante do Norte. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

George Martens
Holandês
De plaatsen, met verharding voor de voortent, staan vrij dicht op elkaar. De camping op zich is mooi aangelegd en wordt goed onderhouden Wat wij een minpunt vinden is, dat de camping langs een vrij drukke weg gelegen is.
2 anos ás

Leen
Holandês
Erg vriendelijke mensen en veel rust op de camping met mooie en goed onderhouden plaatsen met wifi ( en dat gratis ). Schoon sanitair en ruime parkeerplaatsen voor de auto.
2 anos ás

Cor en Annelies
Holandês
Prachtige goed onderhouden camping met bijzonder aardige mensen ook de eigenaren Jo en Harry zijn super vriendelijk en altijd in voor een praatje. We hebben er voor de 3e keer gestaan, nu 4 weken, prachtig weer gehad en veel gefietst op de daar aanwezige mooie fietsroutes. Zeker een aanrader als je van fietsen houdt. We gaan zeker nog eens terug.
2 anos ás

Marga en Wim
Holandês
Prachtige rustige camping, mooi gelegen met fantastisch mooie fietsroutes gelegen in mooie natuur gebieden in en langs de Belgische grens. Zeer vriendelijke mensen en prachtig mooi en super schoon sanitair. Dicht bij supermarkten en andere winkels. Echt een aanrader !
2 anos ás

Anoniem
Holandês
De camping is royaal opgezet met goede staanplaatsen. Het sanitair is netjes, wordt goed schoon gehouden en is ruim opgezet. De camping ziet er mooi verzorgd uit en heeft een gezellige prettige uitstraling. De eigenaren zijn vriendelijk en behulpzaam. De omgeving is erg mooi en er zijn vele leuke fiets en wandelroutes naar de diverse omliggende dorpen (zowel in Nederland als België). De camping is minder op kinderen ingericht (er zijn geen speeltoestellen voor kinderen), maar is verder kindvriendelijk in de vorm dat het er niet gevaarlijk is voor ze.
2 anos ás

vanzieleghem ronny
Holandês
proper sanitair goed onderhouden vriendelijke mensen en behulpzaam wifi gratis ter plaatse en werkt naar behoren mooie plaatsen en goed sfeer negatieve punten zijn , camping ligt langs drukke weg maar dat ziet ge dan ook
2 anos ás

Joke
Holandês
Schoon sanitair mooie ruime plaatsen super vriendelijke eigenaar en niets is te veel als je wat vraag. We komen graag nog een keer terug.
2 anos ás

ibongers
Holandês
werden door de eigenaresse ontvangen, papieren ingevuld in de gezellige keuken. Prima plaats met stenen plekje voor de caravan voor de voortent of luifel. Prima toiletten en douches.
2 anos ás

Camping D'n Buytelaer
Holandês
Deze zomer hebben wij, de Peenbuikers Matha en Arie, de maand Juni op camping D'n Buytelaer doorgebracht. Wij troffen daar heel aardige beheerders, Jo en Harry aan die ons een gave plek aanwezen. De camping voldeed aan onze verwachtingen, zoals schoon, gemaaid gras, goed en voldoende sanitair. Heel gezellig waren de koffie uurtje op maandagavond. Een heel goede omgeving om te fietsen wat wij dan ook 800km gedaan hebben. Wij komen daar zeker nog terug in de komende jaren.
2 anos ás

Nico
Holandês
Echt een toppertje deze camping. Goed en schoon sanitair. Ruime plaatsen. Zeer vriendelijke eigenaren. We komen zeker nog eens terug.
2 anos ás