Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (11 votos )

De Zonnehoeve

Tussenweg 9
3227 CH, Oudenhoorn
Países Baixos

De Zonnehoeve é um parque de campismo de 30 em Oudenhoorn, Países Baixos. De Zonnehoeve O wi-fi y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Mar van Dijk
Holandês
Mooie grote campingplaatsen, waar je altijd een zon- en schaduwplekje kunt vinden. Grote doucheruimtes en een supermooie afwasruimte. We hadden een heerlijke tijd met andere campinggasten en de enthousiaste campingeigenaren.
4 meses ás

Corné Heutmekers
Holandês
Ik heb als eerste op de website gekeken en het leek mij een echt leuke camping en heb voor 1 week geboekt. Met name dat er veel gedaan werd. Toen ik aankwam bleek het heel anders dan dat het in werkelijk. De moestuin zou er op de website netjes uitzien, in het echt bleek het een grote vuilnisbelt te zijn. Het werd zo slecht onderhouden. Op de website zou er ruime plaatsen zijn van meer dan 120 vierkante meter. Was dus echt niet het geval. Ook zou er voldoende ruimte zijn voor de hulpdiensten. Dit bleek in het echt totaal niet waar. Op mails reageren ze niet. Het enigste wat prima was is het sanitair. De rest was echt heel anders. Zonde van het geld.
6 meses ás

Gerda en Arjan Brand
Holandês
Wat een heerlijke sfeervolle camping, keurig verzorgd door de jonge eigenaren Sanne en Gerben. Geschikt voor iedereen die zich niet te oud voelt, levendig door jonge ouders en spelende kinderen, gezellig door saamhorigheid en bv de vrijdagavond diners en zaterdagavond pizza’s. Voorne-Putten is een heerlijk eiland om de wandelen en fietsen, leuke stadjes als Brielle. Deze camping ligt net buiten alle kustdrukte, voor ons perfect.
1 ano ás

The green camper
Holandês
De camping, eigenaren, omgeving, camperplaats, toiletten alles was echt super. Heerlijk stille camping, tot er een hele grote groep neerstreek op de camping. Dag rust. Dit heeft wel echt een smet op het verblijf gehad. Zoals aangegeven de basis is top, alleen vind ik dat een boerencamping dit soort groepen (leek wel 100 man incl. 40 kinderen) niet toe moet laten. Mooie groene boerencamping bezoek je voor je rust. En nogmaals, zonder die groep was dit fantastisch.
1 ano ás

Lia
Holandês
Ruime plekken. Nooit iemand tegenover je. Schoon en netjes, maar niet TE. Is sfeer v e boerencamping. Vriendelijke eigenaren, jonge mensen. Heel geschikt met jonge kinderen.
1 ano ás

Ropra
Holandês
We vonden de sfeer niet prettig, het gevoel dat er veel kampeerders met vaste standplaatsen waren , gaf ons geen vakantiegevoel. De rust waar ook over geschreven wordt was er helaas niet, in de avond veel herrie/harde muziek op een afgesloten deel van de camping, maar overal te horen. Het sanitair op zich goed, maar halverwege de ochtend toch minder fris. Ook de directe omgeving viel ons tegen. Het slechte weer was letterlijk de druppel, waardoor we na 2 nachten weggegaan zijn ipv een week te blijven.
2 anos ás

Fam. Janssen
Holandês
We hebben 3 heerlijke dagen gehad op de camping. Gerben en Sanne doen er alles aan om het je naar de zin te maken. Dit voor campingeigenaren die pas een half jaar deze camping runnen. Vrijdagavond vegetarisch mee gegeten in de loods met geweldige “oude meuk”. Zaterdag was er Fête de Natur. Er was van alles te beleven. Het is lekker rustig. We komen zeker terug, Gerben en Sanne. We zijn benieuwd wat jullie nog op de planning hebben staan. 👍🏻
2 anos ás

Daphne
Holandês
De nieuwe eigenaren zijn ontzettend warme en gastvrije mensen die keihard werken zodat iedereen een topvakantie heeft! Je voelt je direct thuis en welkom. Het sanitair is nieuw en wordt vaak schoongemaakt. De douches zijn erg ruim, wat zorgt voor veel comfort. De camping heeft unieke voorzieningen zoals een kruidentuin waar je gewoon kruiden uit mag halen en een pluktuin vol prachtige bloemen. We zijn nu in een paar maanden al een paar keer geweest en elke keer bij thuiskomst hebben we meteen weer heimwee.
2 anos ás

Jan en Sjaan
Holandês
Een mooie camping, onder leiding van een enthousiast stel. Vriendelijk, dienstverlenend met heel veel ideeën. Wij wensen hun een mooie tijd toe, en dat gaat vast lukken. Wij gunnen ze dat zeker. Petje af om dat te doen met twee kleine kinderen!!!
2 anos ás

Fam. Monteny
Holandês
Schoon sanitair. Gezellige camping. Veel te doen voor kleine kinderen. Gastvrij. Eigenaren zoeken naar oplossingen/mogelijkheden om het verblijf zo fijn mogelijk te maken. Last minute nog 2 nachtjes kunnen boeken. Eigenaren zijn jong en enthousiast.
2 anos ás

Jacqueline
Holandês
Mooie rustige camping. Hartelijke ontvangst, fantastische ruime plekken en heel schoon en mooi sanitair. Overdekte gelegenheid om elektrische fietsen op te laden, top! Gerben en Sanne zijn goed bezig en als al hun plannen verwezenlijkt worden, wordt het alleen maar nog beter. We wensen jullie heel veel succes met jullie droom
2 anos ás