Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (12 votos )

De Weerd's Hertenboerderij (in Nijbroek)

Middendijk 22
7397 NB, Voorst (bij Zutphen)
Países Baixos

De Weerd's Hertenboerderij (in Nijbroek) é um parque de campismo de 30 em Voorst (bij Zutphen), Países Baixos. De Weerd's Hertenboerderij (in Nijbroek) O wi-fi, a tenda de campismo y a merendero. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Wendie
Holandês
We hebben voor het tweede jaar o p rij genoten tijdens ons verblijf hier. Schone toiletten, altijd voldoende toiletpapier, vriendelijke eigenaren. Ze hebben zo hun regeltjes, maar dat heeft iedere camping. En eigen toiletten voor vaste gasten zoals hieronder staat beschreven is niet zo. Er is een invalidentoilet/douche die tevens de 65+ en familietoilet/douche is en deze heeft 2 deuren waarvan er 1 standaard op slot zit.
2 meses ás

Gast
Holandês
Och, op de foto’s leek het geweldig en ook alle vaste gasten schrijven hier op Zoover, lovende woorden. Maar zij krijgen dan ook een andere behandeling dan ‘de gewone gast’. Zo is er voor de geliefde gast extra afgesloten en schone douches. Zij hoeven niet (alleen) gebruik te maken vd vieze en weinige openbare toiletten. De vaste jeugd is vreselijk ordinair en blaffen de kinderen weg. De dieren worden slecht behandeld. Slecht eten, geen drinkwater, smerig. Om te huilen. Het personeel loopt met ontbloot bovenlijf rond, drinkt bier op het terras en mag je dan niet storen. Zeer onprettig! De ambiance heeft zeker kans van slagen maar dan met andere eigenaren en minder dieren. Alleen de herten worden fijn verzorgd. Treurnis!
1 ano ás

Familie Hermse
Holandês
Heb je kleine kinderen en houden jullie van dieren dan is dit een geweldige camping om naar toe te gaan. Met tieners geen aanrader. Houdt je van vroeg opstaan (7.10 uur op zondag en 7.40 op maandag) dan vindt je het hier heerlijk. Houdt je echter van uitslapen tijdens je vakantie, dan gauw verder zoeken !!! Verder hanteert de camping bepaalde regels (tijden van komen en gaan) waar ze gasten niet aan houden. Zo skelteren kinderen om 21.40 uur nog over de camping, en arriveren nieuwe gasten om 8.30 terwijl dit volgens de papieren pas na 13 uur mag. Zondags receptie gesloten en geen schoonmaak in het toiletgebouw. Geloven in … is prima maar je bent een bedrijf en dat kun je voor je gasten niet uitzetten op een zondag. Conclusie: leuk voor eenmalig een weekje maar daar blijft het wat ons betreft ook bij. Dit is een prima gezinscamping met (zeer) jonge kinderen. Voor ons niet.
1 ano ás

Marleen danneberg
Holandês
Geweldige camping waar mijn kinderen zich goed hebben vermaakt. Er is van alles te doen, zoals de boer/boerin helpen, veel skelters, fietsen en dieren aaien. De eigenaren nemen de tijd voor je en als er wat is word het direct opgelost. Al met al een top vakantie gehad!
1 ano ás

Stefan
Holandês
We hebben het paasweekend erg genoten! Het is zo goed bevallen dat we de hele maand april blijven staan. Schoon sanitair en onze kinderen vermaken zich super. Verder hartelijke mensen/eigenaren. Complimenten!
1 ano ás

Fam assink
Holandês
We hebben een midweek in een gehuurde caravan gezeten. Wij werden de dag van aankomst goed ontvangen. Het was druk, maar toch werd er tijd voor je gemaakt. Er ontbraken kussens in de stoelen en deze werden meteen geregeld. Als er wat was, konden we meteen iemand aan de "mouw" trekken. De kinderen hadden de week van hun leven. Tussen de dieren, op pad met de boer.. betere animatie is niet te bedenken. De ligging van de camping is ook erg mooi. We maakten wat uitstapjes in de buurt en gingen een avond uit eten in Deventer. Verder kon je lekker koken op de camping zelf. De kinderen waren namelijk niet weg te slaan. De camping werd goed onderhouden. Sanitair was netjes. Kortom, een super leuke vakantie beleefd!
2 anos ás

Evert
Holandês
Zeer mooie ligging en geweldige plaatsen op de verschillende veldjesEigenaren zeer behulpzaam en vriendelijkDaarom voor mei en juni al gereserveerdWe kijken er naar uit
2 anos ás

Campinggast
Holandês
Geen enkele Coronamaatregel wordt nageleefd! Zonder overleg zijn we op een plek geplaatst zónder afvoer, ook deed het waterkraantje op de plek het 2 dagen niet. Wel de volledige prijs betaald en er wordt niet op teruggekomen, ondanks dat dat verzoek er ligt. Er is een zeer vaste klantenkring waardoor je een buitenstaander bent. De hangjongeren heersen over de dieren en camping. Tot laat geschreeuw en grof taal gebruik. Opletten dat ze je niet omver skelteren/fietsen. 4 douches voor 50 campingplekken! Toiletpapier vaak op. Wel leuke activiteiten (waarvoor je moet betalen) en een erg aardige boerderijhulp. Omgeving is práchtig. Staat fietsen/trampoline/hooischuur is zeer goed. Dieren (die geen geld opleveren) slecht verzorgd. Vies/geen water, kleine/vieze hokjes, geen daglicht. haan in een konijnenhok, een varken zonder modder, eend zonder water, kippen kaalgeplukt. Konijnen met 6 in hokje.
2 anos ás

MMarie
Holandês
Knus met z'n tweetjes in de drie-persoonscaravan. Prima bed, ruime voortent, veel speelgelegenheid voor kinderen en zeer vriendelijke en betrokken eigenaren. We hebben het erg naar ons zin gehad, zeker voor herhaling vatbaar!
2 anos ás

gert van keulen
Alemão
ZEER LEUKE CAMPING MET ALLERLEI LEUKE SPEELTES SKELTERS, KRUIWAGENS, TRAMPOLINES EN BIJNA OP VELDEN STOND WAT! OOK HEEL LEUK ALLERLEI DIEREN VOOR DE KINDEREN ECHT EEN FEEST. ONZE KLEINZOON VAN 2 JAAR VOND HET OOK ALLEMAAL HEEL LEUK. AAIEN VAN DE DIEREN ZEER MOOI EN FRIS SANITAIR! LEUKE KAMPEERPLAATSEN! INMIDDELS OOK MOOIE SAFARI TENSTEN VOOR VERHUUR OOK ERG LEUKE OM TE ZIEN. KOMEN ZEKER NOG EEN KEER TERUG.
2 anos ás

Jules en Cecile De Vriese - Van Thuyne
Holandês
Een ruime kamer en zeer netjes. Het ontbijt en het avondmaal waren zeker ruim voldoende en vooral heel lekker. Het personeel was zeer vriendelijk. Nooit gedacht dat de kwaliteit van de maaltijden zó in orde kon zijn ondanks de vele hotelgasten die dagelijks gebruik maakten van de buffetten. We raden het iedereen aan.
2 anos ás

Smithuis
Holandês
Geweldige boerencamping. Eigenaren zijn super aardig. Zijn heel begaan met de mensen die op hun camping staan. Alles is netjes en verzorgd. Nog nooit zo'n relaxed weekend gehad. Een absolute aanrader!! Komen hier graag nog eens terug
2 anos ás