Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
4 / 5 (12 votos )

De Weerd

Weerdweg 22
5941 AT, Velden
Países Baixos

De Weerd é um parque de campismo de 100 em Velden, Países Baixos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

T&B
Holandês
Wij stonden maar voor 1 nacht op de camping maar helaas was het sanitair echt niet schoon, prullenbakken vol, een vieze lucht. Ook al loopt het seizoen ten einde dan nog hoeft dit niet mijn inziens. En dan ook nog €25 betalen in het naseizoen daar mag je toch wel schoon en net sanitair van verwachten. Heel jammer.
6 meses ás

Ellen Geelhoed
Holandês
Door de wisselende reviews waren we wat huiverig maar dat is nergens voor nodig gebleken. We kwamen aan toen de receptie dicht was maar na een telefoontje met de eigenaar konden we zelf een plekje uitzoeken op het nette veld. Alles is keurig aangelegd en voor de kleinere kinderen is er een leuk vrij nieuw speelkasteel. Het sanitair was schoon en werd dagelijks schoon gemaakt. De toiletten voor dames waren wel wat warm, wellicht dat men dit zou kunnen aanpassen door meer buitenlucht toe te laten. Bij de douches stinkt het af en toe wat maar dit heeft waarschijnlijk met de ontluchting te maken want ze waren wel schoon. In de avond was het ook rustig zonder veel herrie dus we konden heerlijk slapen en ontspannen wakker worden. De eigenaren waren erg vriendelijk en bij afwezigheid bereikbaar via de telefoon. We waren op doorreis en zijn hier 2 nachtjes gebleven en voor ons was dit een prima uitvalsbasis voor een dagje Venlo.
7 meses ás

Chelsea
Holandês
Sanitair is oud en wordt niet/amper schoongemaakt als er weinig gasten zijn. Wc papier kan dan zomaar op zijn. Als het warm wordt beginnen de wc's te ruiken. Het licht gaat pas laat aan in het gebouw en de douche kan er zomaar mee ophouden. Er moet betaald worden voor een afvalzak. Een restaurant zou er zijn, maar is alleen in het weekend open (niet kunnen bekijken). Valt weinig te beleven. Foto's op de site komen niet allemaal overeen met de werkelijkheid. Zou zeker afraden een chalet te huren! De camping ligt in een mooie omgeving, maar wel tussen de snelweg en autoweg. Dit is niet heel hinderlijk, maar wel duidelijk hoorbaar (vooral 's avonds). Gras zag er wel goed uit en op meerdere plaatsen was een kraantje aanwezig. Leuk speeltoestel voor kinderen aanwezig. Wij stonden eerst op het punt rechtsomkeerd te maken, maar hebben de eerste dag afgewacht en gelukkig werd het ietsje drukker. Echter gaan wij er niet weer naartoe.
1 ano ás

S. Van Luik
Holandês
We waren hier met 3 vrienden, we wilden eigenlijk 1 nacht blijven maar dat zijn er 3 geworden. Hele vriendelijke dames in de receptie, nemen echt de tijd voor je als je vragen hebt. Fijne douches en schone wc's. S morgens verse broodjes en s avonds hebben we bij de snackbar (via receptie) besteld en goed gegeten. De plekken zijn niet heel groot, maar het is er heerlijk rustig, ook s avonds. We komen zeker nog een keertje terug, hopelijk dan op de nieuwe plekken op het veld aan de tegenover de camping.
2 anos ás

Sibbe
Holandês
We hebben hier 2 nachtjes gestaan met onze camper en waren heel tevreden. We waren al eerder geweest en kwamen weer in venlo dus we wisten waar we naar toe wilden. Schoon sanitair, vriendelijke mensen in de receptie, s avonds heerlijk rustig en bij aankomst konden we ook nog wat warms eten. Kortom, een prettig verblijf in een schitterende omgeving.
2 anos ás

S.Pol
Holandês
We zijn hier vorig jaar in de zomer geweest in gaan dit jaar in juni weer. De ligging is hartstikke goed, in de receptie is iedereen heel vriendelijk en behulpzaam, het terras was open en dat was erg gezellig. We hebben nog een praatje gemaakt met de eigenaar en die was heel vriendelijk, ze nam ook echt de tijd voor ons. Het was er heerlijk rustig, vooral ook 's avonds. We zijn deze zomer weer in de buurt, op bezoek bij familie en gaan hier weer terug.
2 anos ás

P.Hendriks
Holandês
Op de terugreis met de camper bij deze camping aangekomen. Ondanks de vele aankomsten op dat moment toch snel en netjes verwelkomt. Kleinschalige camping maar alles prima op orde, sanitair was schoon. De camping ligt op 5 autominuten van de snelweg, en 3 km van het centrum van Venlo. Qua ligging en bereik echt top. Zeker voor camperaars zoals wij. Wij hebben alweer geboekt, hopelijk op het uitbreidingsterrein.
2 anos ás

Jansen
Alemão
Am Wochenende bis 2 Uhr Nacht Krach.Betreiber lacht nur über Beschwerde,und sagt dann zieh doch ab.Sch... Deutsche.
2 anos ás

J. Emiel
Holandês
Super vriendelijke mensen, er wordt hard gewerkt aan het terrein. We herkennen het verhaal in eerdere reviews absoluut niet. We zijn er ook bijna zeker van dat dit geen echte ervaring is maar iemand die deze familie slecht wil maken. Het is een leuke, kleinschalige camping, ze blijven het terrein vernieuwen en wij komen in het voorjaar zeker terug!!
2 anos ás

familie den Hof
Holandês
Fijne camping , ook vriendelijke beheerdersfamilie. We komen hier vaker, als we op doorreis zijn. Wat wij op prijs stelden is dat ze altijd alles proberen te doen om het iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken. Geen grote camping maar eentje waar contact en tijd voor elkaar belangrijk is. Sanitair niet nieuw, maar zeer schoon. Kortom een aanrader!
2 anos ás

SkimPlox
Holandês
Zeer slechte ervaring gehad met eigenaren en niet voor de eerste keer helaas.. Camping is vervallen en onderhoud word maar zelden gedaan, sanitair ziet er niet uit! De nieuwe chalets zijn erg klein, voor kinderen is hier ook niks te beleven. Zelf weten ze de kroeg goed te vinden zeer dooie sfeer daardoor ontstaan op camping zowel in de kroeg. Zeer jammer zit zoveel meer potentie in, met de juiste mensen en instelling..
2 anos ás

fam.Hennevelt
Holandês
gezelige camping en een leuke kantine met vriendelijk personeel
2 anos ás