€19.4
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Partida
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (14 votos )

De Sarsan

Avenue Jean Moulin
F-65100, Lourdes (Hauts Pyrenees)
França

De Sarsan é um parque de campismo de 100 em Lourdes (Hauts Pyrenees), França, localizado na região da Sul-Pirenéus. De Sarsan O wi-fi, a tenda de campismo, a merendero y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Electricidade
ligação de TV
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jackie B-S
Inglês
Beautiful base while visiting Lourdes
3 anos ás

Berloos
Holandês
Een paar dagen verbleven voor bezoek aan Lourdes. Is te voet te doen. Voor vertier moet je echt de stad in. Kinderen van 8 en 10 vermaken zich voor beperkte tijd goed bij zwembad. Voor de rest weinig aanbod op de camping. Wel gratis wifi...
3 anos ás

Rene
Francês
Camping agréable et sympa d'un accueil chaleureux ,sanitaires irréprochables Grande piscine ( idéale après une rando ). dans les environs de multitudes randonnées Camping reposant et ombragé idéal pour passer d'agréables vacances dans les HAUTES PYRENES ' une vue superbe sur le majestueux PIC DU MIDI
3 anos ás

René le breton
Francês
Ayant passé juillet et août en 2011 ,dans ce camping,aux sanitaires irréprochables, piscine agréable, propriétaires très sympas toujours a l'écoute pour un conseil ou un service. emplacements ombragés, Idéal pour passer un agréable séjour dans les HAUTES-PYRÉNÉES (Je retrouve le vrai camping familial) "Dans l'attente de revenir le plus vite possible "
3 anos ás

Frans Zoons
Holandês
Prima uitvals basis om Lourdes te bezoeken. Mooie fiets omgeving. Voor wielrenners vlakbij Cauteret, en veel meer bergen uit tour de france. Vriendelijke en behulpzame campingbaas. Jammer dat camping 15 oktober dicht ging terwijl het nog 25 graden was.
3 anos ás

reale
Francês
Je suis allé plusieurs fois dans ce camping par le passé accueil chaleureux surtout Alain (le patron ) un type bien et caractérise sans oublier sa famille je crois qui je retournerai en 2012 a bientôt Alain nino le Belge
3 anos ás

s.krijnen
Holandês
gezellige, fijne camping vriendelijke behulpzame gastheer ruime plaatsen op gras goed onderhouden en schoon sanitair
3 anos ás

Rinie
Holandês
Camping zeer geschikt om een keer Lourdes te bezoeken. De camping ligt (bij aanrijden vanauit het noorden - links) buiten het centrum, maar het stadje zelf en de kappel, de grot en de kraantjes zijn zeer goed met de fiets of te voet te bereiken. (fiets +/- 15 minuten - lopend +/- 30 minuten) Op de camping heb je ruime stand plaatsen op het gras, echter zijn dit wel allemaal open plekken, dus geen plaats afscheiding. In de regel geven de plaatsnummers of een boom de erfafscheiding aan. Het sanitair en de sanitairgebouwen zijn niet nieuw maar worden wel goed schoongehouden. De sfeer op de camping is zeer ongedwongen, en de relatief jonge eigenaar is vriendelijk & behulpzaam en ook altijd bereid om wat over de omgeving uit te leggen. Is zelf een fanatieken fietser, dus weet ook de leuke routes aan te geven. Al met al is de Camping een goede uitvalbasis om de omgeving te bezoeken. Extra's: een zwembad (alleen overdag open) en gratis gebruik van wifi bij het receptie gebouw.
3 anos ás

Harrie
Holandês
De meeste campinggasten zijn Lourdesbezoekers. Jammer dat de lijndienst van de CityBus heel onregelmatig loopt. Lourdes is zonder meer en bezoek waard. De kleine camping is wel voorzien van een zwembad. Geen winkel doch brood bestellen is mogelijk. Een uiterst vriendelijke en behulpzame beheerder. Wifi geen probleem en zelfs gratis. [Helaas toiletpapier zelf meenemen]
3 anos ás

Kees
Holandês
Fijne, gezellige camping. Goed onderhouden en schoon sanitair vriendelijk behulpzame gastheer ruime plaatsen op gras
3 anos ás

Anja
Holandês
Zeer vriendelijk ontvangst. Mooie vlakke grasplaatsen, wel heel open, tussen de plaatsen stond alleen een boom. Klein zwembad en op fiets- en loopafstand van Lourdes. Vlakbij de camping ligt een voie verte, je kunt dan behoorlijk vlak fietsen naar Argeles-Gazost. Broodservice op de camping en gratis wifi bij de receptie. Sanitair netsjes en schoon. Een hele mooie omgeving.
3 anos ás

Marie-Jose
Holandês
Camping ligt aan de rand van Lourdes. Op de fiets is Lourdes goed te bezoeken. Ruime plaatsen, schoon sanitair. Klein zwembad. Voor de nacht wordt dit afgedekt, zodat het schoon blijft en warm. Brood kan worden besteld.
3 anos ás

Van der Wiel
Holandês
Leuke camping, mooie en ruime plaatsen op gras. Het sanitair is niet nieuw, maar wordt zeer goed schoongehouden. De sfeer op de camping is zeer ongdwongen, de eigenaar is vriendelijk en behulpzaam. Camping is goede uitvalbasis om Lourdes zelf en haar prachtige omgeving te bezoeken. Op de camping zelf een klein zwembad dat schoon is, niet geschikt voor kleine kinderen gezien de diepte.
3 anos ás

Willy Bos
Holandês
Deze camping mooi dicht bij de stad en mooie plaatsen, fijn gras. Erg vriendelijke ontvangst en WiFi bij de receptie gratis, het is een acsicamping van 12,00 euro. Wij hebben er 2 nachten gestaan met heel veel plezier. Er is zelfs een klein zwembad.ook brood was bij de receptie verkrijgbaar. Na het ontbijt op de fiets Lourdes is, fantastisch !
3 anos ás