Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

De Peperkamp

Duinweg 6
3849 NJ, Hierden
Países Baixos

De Peperkamp é um parque de campismo de 30 em Hierden, Países Baixos, localizado na região da Gueldria. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a bangalô móvel. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Bangalôs móveis

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Fam. Grevers
Holandês
Het eerste jaar dat we met een camper op pad waren. We zijn gestart bij deze camping. Zeer enthousiaste eigenaren! Een prima mini camping waar de gastvrijheid nog hoog in het vaandel staat. Wij hadden een mooie en ruime plek waar we netjes naartoe werden begeleid. Sanitaire voorzieningen zijn prima en worden goed schoongehouden. Een aanrader om een paar dagen te vertoeven
1 ano ás

Ton en Joke
Holandês
Rustige camping, schoon sanitair. Het sanitairgebouw is goed voorzien op coronaeisen. Prachtige fiets omgeving. Vriendelijk ontvangst. Fijn om hier weer na 3 jaar te zijn.
2 anos ás

Dick
Holandês
Keurige camping - prima sanitair - heel prettige mensen - erg flexibel
2 anos ás

Peter Weustink
Holandês
Slechts 2 nachten. Stonden daar ivm bezoek dagje Thermen Zwaluwhoeve. Zeer prettige ontvangst door bijzonder aardige eigenaar. Alles gewoon bizar goed. Sanitair een dikke 10. Zelfs vloerverwarming. Niks uitchecken laatste dag. Geniet nog een dag en vertrek wanneer U wilt, aldus de vriendelijke eigenaar. Nou wij komen in 2019 zeker terug.
2 anos ás

G HUISMAN
Holandês
Als je de Zuiderzeeroute fietst is dit een prima en zeer betaalbare camping voor een overnachting! Hartelijk en behulpzaam ontvangen door de beheerder. Uitstekend sanitair en douches inclusief!
2 anos ás

Ton en Rian Heesakkers
Holandês
Vriendelijke gastheer en gastvrouw die je voorzien van extra informatie en tips. Fantastische fietsomgeving, veel rust en mooie wandeling met hondenlosloopstuk.
2 anos ás

Heidi Geypen
Holandês
Dit is een pracht camping.Ruime plaatsen,net sanitair, rustig,... De manier van douchen werkt perfect,tijd genoeg, lekker warm,ook de ruimte op zich De eigenaar is ook zeer vriendelijk, waardoor de ontvangst prettig was.Hij staat ook klaar om te helpen,je hoeft het maar te vragen.We willen zeker nog terug komen.???
2 anos ás

Heidi
Holandês
Dit seizoen voor het eerst met onze sta caravan op deze camping. Rust, schoon, aardige eigenaar en super gezellige plek om te staan. Iedereen is super aardig en het is heerlijk om tot rust te komen hier. Vlak bij Harderwijk. We gaan onze caravan volgend jaar uitbreiden met een vlonder en overkapping maar we genieten nu al volop.
2 anos ás

Joke
Holandês
mooie rustige camping. we waren met een groep en ook het chalet hebben we gehuurd. heel mooi chalet met alles erop en eraan. je kunt hier uren fietsen in de bossen. beetje jammer dat een andere kampeerder mijn shampoo en doucheschuim heeft meegenomen, die ik per ongeluk had laten staan. als het was blijven staan had ik de volgende dag ook lekker kunnen douchen.
2 anos ás

Jeanet en Peter Weustink
Holandês
Werkelijk fantastisch. Bij toeval hier aangekomen. Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer aardige eigenaar. Mooi plekje. Rustige mooie camping. Buitengewoon goed sanitair. Zelfs 's morgens een verwarmde vloer in het sanitair gebouw. Hygiëne viert op de Peperkamp hoogtij !! Door een bezoek aan de Zwaluwhoeve (uitstekend vertrekpunt hier / 800 meter) waren wij er maar 1 nacht. Echter toch nog even die volgende ochtend gefietst, want zei de eigenaar, je vertrekt maar wanner je wilt. Perfect toch? Dus wat ons aangaat een 10 voor alles. Oh ja, deze camping is spotgoedkoop. En dan ook nog eens bij aankomst, zonder te hoeven vragen, gratis code voor WiFi. Dus......we gaan zeker volgend voorjaar weer terug en blijven dan langer.
2 anos ás