Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Cães
Máquinas de Lavar
2.5 / 5 (14 votos )

De Lindenhof (& Chaletpark)

Wolfhezerweg 111/113
6874 AD, Wolfheze
Países Baixos

De Lindenhof (& Chaletpark) é um parque de campismo de 100 em Wolfheze, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV

Qualificações
Cães

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Carmen dh
Holandês
Absoluut geen aanrader. We hadden een stacaravan gehuurd, je kiest één specifieke uit om te huren. Heb gebeld over beschikbaarheid en gemaild. Factuur gekregen met dat huisje erop (witte leghorn). Komen we daar aan krijgen we sleutel... Krijgen we een heel ander huisje. Ontzettend ouderwets, stonk, vieze pannen, fornuis. Eén wc hing zo enorme schimmel lucht dat je bijna over je nek gaat. Ben terug gegaan aangegeven dat het niet het huisje is dat we geboekt hadden. Kreeg ik terug : nee hoor, is wel het goede huisje, ik heb alleen verkeerde naam op factuur gezet. Ongelooflijk. Naam van dit huisje was Rijnlander. We hadden geen keus want waren er voor cursus in de buurt. Maar nooit meer!
7 meses ás

DHA Blaauw
Holandês
achteraf krijg je een mooie stroom rekening die niet duidelijk op de factuur staat want er staat all in ook elektra. wacht na 5 maanden nog op mijn geld betaald 17,50 voor wifi die hij in de nacht uit zet. sociaal kan de eigenaar ook nog wat leren.
7 meses ás

W
Holandês
Onbegrijpelijk dat mensen zo'n laag cijfer gaven voor dit park. Wij verbleven op het chaletpark. Dit beviel bijzonder goed! Keurig park met prachtige chalets. Veel rust en natuur. Zeer geschikt voor wandelaars en fietsers. Leuke uitstapjes vlakbij Burgers Dierenpark, Openluchtmuseum, Park de Hoge Veluwe en nog veel meer. Echt een aanrader.
10 meses ás

Jansen
Holandês
Wat een trieste bedoeling. Achterstallig onderhoud van de hele camping. Inrichting van die sta caravans is echt vreselijk ouderwets, een kind kan het nog beter inrichten. En een vreselijke sjaggerijnige man achter de receptie. Die staat trouwens ook achter de bar en zegt geen stom woord. Totaal klantonvriendelijk. Nee, we komen hier nooit meer. Geen aanrader dus!
11 meses ás

t kraayinga
Holandês
sanitair waardeloos. campingeigenaar waardeloos, speeltuin waardeloos, hygiëne waardeloos, sociale vaardigheden van de eigenaar waardeloos,kortom niet een aanrader voor een gezin, geld terug betalen waardeloos, onderhoud waardeloos, tv aansluiting waardeloos, digitenne moeten kopen.wifi doet hij in de nacht uit als je al wifi hebt. alles samen waardeloos. alleen ligging was prachtig bij het bos.
1 ano ás

familie de valk
Holandês
camping oogt erg leuk. jammer dat er maar 1 wc gebouw is en dat het door de eigenaar zelf mondjes matig word schoongemaakt.de mensen die er staan zijn vriendelijk en onze zoon heeft het erg leuk gehad.maar de eigenaar JAN is niet zo heel er sociaal onderbouwd. voor muntes voor warm water kan je ballen mailen of na de receptie maar er word bijna nooit op genomen en als er word op genomen hoor je ik ben aan het werk en doei verbinding. is er een menings verschil om wat dan ook dan is hij erg kort door de bocht en het is zo als hij het ziet en geen ruimte om te overleggen. hij past afspraken aan zonder vorm van overleg naar 5 week zag ik hem pas voor het eerst. en hij was niet echt een vriendelijke persoonlijkheid. kort en af snauwerig. hij werkt samen met de zogenaamde massage salon aan de overkant van de straat. de tv aansluiting werkt niet bent verplicht digitenne te nemen anders geen tv. de wifi waar je 17,50 per maant voor betaald
1 ano ás

DHA Blaauw
Holandês
achteraf krijg je een mooie stroom rekening die niet duidelijk op de factuur staat want er staat all in ook elektra. wacht na 5 maanden nog op mijn geldbetaald 17,50 voor wifi die hij in de nacht uit zet. sociaal kan de eigenaar ook nog wat leren.
1 ano ás

Sjors
Holandês
Prima camping, jammer van al die gras maaiende vaste campinggasten in het weekend. Sanitair redelijk, kan wel beter.
2 anos ás

Fam. X
Holandês
Mooie plekken, helaas sanitair wordt niet of nauwelijks schoongemaakt. Eigenaar is drukker met het opzetten van een thaise massagesalon dan met zijn camping. Het oude toiletgebouw is aan vervanging toe, ziet er niet uit en is smerig.
2 anos ás

Monique
Holandês
Gezellig camping, mooie omgeving , gewoon een Paradijsje
2 anos ás

EMMA Houten
Holandês
Na moeizaam telefonisch contact, er werd niet opgenomen uiteindelijk toch gelukt en ruim 2 weken met Mooi weer eind juni hier verbleven. Prima uitvalbasis voor fiets, te voet, trein 8 minuten Arnhem of auto. Sanitair redelijk helaas alleen koud water om je te scheren. Camping met veel onbewoonde seizoenplaatsen. Glider museum op het terrein en gelijk natuur met grote grazers. Al ik toch iets moet noemen zijn het bewoners van het chaletpark die op het camping terrein met de kleinkinderen komen spelen omdat daar ruimte is. Kan als storend worden ervaren. Prima betaalde wifi €5,- per week . En gratis douche muntjes voor 6 minuten.
2 anos ás

Irma
Holandês
Hebben hier een seizoen gestaan, goede camping voor leuke prijs. Alleen weinig geweest en volgens ons ook weinig stroom verbruikt. Elke keer uitgezet nadat we weekend geweest waren. Toch € 100,00 bij moeten betalen voor de stroom. We hebben verhouding nog meer gebruikt dan thuis!
2 anos ás

Hanneke Goumare
Holandês
Camping Lindenhof is een prachtige, goed onderhouden groene camping met schoon en ruim sanitair en een vriendelijke eigenaar. Wij waren aangenaam verrast door de grootte van de douches, alhoewel het aantal van 3 doucheruimtes voor de dames en 3 voor de heren misschien iets weinig is in het hoogseizoen. Maar je bent op vakantie en dan heb je de tijd..:) Wij komen zeker nog een keer terug, dan met onze kinderen en kleinkinderen, die nu even voor een uurtje langskwamen maar ook gecharmeerd waren door de uitstraling die de camping had.
2 anos ás

Jos Olinga
Holandês
Schitterende camping, mooie ruime plekken en een schitterende omgeving waar genoeg te doen is. Enige minpunt is het sanitair. Het grote sanitair complex is prima (kan ook wel iets meer schoon gemaakt worden) maar het sanitair blokje waar wij gebruik van maakten was ronduit vies. Sterke urine lucht, volle afval emmers, toiletborstels die volgens ons in geen jaren zijn vervangen, losse wc bril en in zeer slechte staat. Geen pretje! Maar genoeg gezeurd, verder is het er helemaal top en hebben een paar heerlijke dagen gehad en wat ons betreft een echte aanrader!
2 anos ás