Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3 / 5 (15 votos )

De Linde

Kleine Linde 2
6301 AN, Sibbe
Países Baixos

De Linde é um parque de campismo localizado em Sibbe, Países Baixos.De Linde O wi-fi y a piscina interior. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Piscina Exterior

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

R.F..Klumperman
Holandês
Nette ruime plekken dichtbij Valkenburg centrum . Maar helaas op deze camping heeft qua voorzieningen de tijd stil gestaan Het sanitair is wel schoon maar erg verouderd en super basic. Geen enkele vorm van luxe en / of kinder voorzieningen.. Ook de speeltoestellen zijn oud / deels versleten en aan vervanging toe. Geen watertap punten op de velden maar slechts een enkele bij het toiletgebouw In vergelijking met de meeste campings qua uitstraling en voorzieningen oude en vergane glorie De prijzen die gehanteerd worden zijn voor wat geboden wordt veel te duur . De mevrouw achter te receptiebalie is ronduit bot en klantonvriendelijk. Ik beveel deze camping met overtuiging niet aan
7 meses ás

Jaspers
Holandês
Mooie camping op een mooie plek. Heel veel gefietst in deze prachtige omgeving. Alleen heel jammer dat de eigenaresse zo vreselijk nors en onaardig is. Er kan nog geen goedendag af wat je als beheerder toch wel hoort te doen. Het oudere dametje en de heren zijn heel erg vriendelijk. De schoonmaak zou volgens mij ook beter kunnen. Prijs kwaliteit is niet echt in verhouding. Heel jammer…
8 meses ás

Meltilburg@gmail.com
Holandês
De toiletgebouwen zijn zeer gedateerd en hebben amper handdoekhaakjes, douchen met muntjes welke 1 euro kosten en je daarvoor 5 minuten kunt douchen. Er staat een plastic stapelstoel in de douche waar je evt kleding op kunt leggen. Wc potten hebben nog ouderwetse bakkelieten brillen! Enige watertappunt is hier! De stroom is met 6 ampère veel te laag. Opletten dat je maar 1 apparaat tegelijk gebruikt, anders knalt de stop eruit. Deze opmerkingen als ook van onze vorige revieuw gemeld bij de receptie. Tot onze grote verbazing wordt daar erg laconiek op gereageerd. Ondernemers zijn het niet. Nadat wij puur geïnformeerd hadden naar mogelijkheden om bv tot eind juni bij te boeken, bleek dit absoluut niet mogelijk te zijn. Caravans mogen niet leegstaan, je moet continu aanwezig zijn. Al met al een mooie locatie, echter zeer gedateerde toiletgebouwen, bot personeel, administratie bestaat uit papiertjes, geen verlichting op het terrein.
9 meses ás

Mel
Holandês
Voor de eerste keer tijdens Hemelvaart deze camping bezocht. Jeetje zeg, wij camperen al vele jaren, maar deze camping harkt alleen geld binnen. Receptie. Tijdens onze aankomst bleek het een grote administratieve puinhoop. Daardoor ontstond er een gigantische wachtrij bij de receptie, maar ook met de arriverende auto's met caravans. Ouderwets op wat papiertjes stond onze reservering genoteerd. Evenelien is bot en zeer onvriendelijk. De camping. Deze heeft geen verlichte paden, en de chemische stortplaats voor de campers ligt pal tegen de kinderspeelplaats. Met amper 1 meter ruimte aan weerszijden van de camper een heg waar kinderen tussendoor lopen. Het gras bij de speeltoestellen staat tot kniehoogte. De toiletgebouwen. Zucht...vrouwen moeten buiten hun haren föhnen. Bij zowel de heren als de dames zijn er geen stopcontacten aanwezig. Ook is er maar 1 kraan met warm water bij de wastafels, overige hebben alleen maar koud water.
9 meses ás

Peter
Holandês
Camping is mooi gelegen en het terrein is goed onderhouden. Terras is gezellig. Als de camping vol staat zijn er echt veel te weinig toiletten en douches. Wifi is er niet en als je te veel apparaten aan doet springt de zekering. Watertap punten ontbreken ook. Zwembad wordt niet verwarmd.
10 meses ás

Monique
Holandês
Mooi gelegen en groene camping. Sanitair is gedateerd maar was altijd schoon. Ik vond de plekken niet klein, wij kamperen met tenttrailer. Ik zag wel veel grote caravans en dan zijn de plekken misschien te krap. Je loopt vanuit de camping zo dd natuur in. WiFi alleen bij de receptie. En inderdaad de vriendelijkheid van vooral dd eigenaresse is ver te zoeken.
1 ano ás

Marieke
Holandês
De camping ligt prachtig, het was er mooi groen en de velden worden goed onderhouden. Gezellig terras (mits de mannen er zijn en niet Evelien) met houtkachels, die je idd flink ruikt op de camping. De staat vh sanitair is idd niet zo best, al hebben ze wel een aantal toiletpotten vervangen. Maar wij hebben het gelukkig nooit vies meegemaakt. De plekken zijn niet erg ruim en diep. Je staat bovenop elkaar en met een vouwwagen met achtertent en voortent heb je geen ruimte meer om voor je tent te zitten. Het zwembad is klein en ERG koud. Evelien(e) de dame vd receptie is ronduit onvriendelijk en onaardig, de mannelijke eigenaren zijn gelukkig wel erg aardig en hulpvaardig. Het voelt een beetje of deze mensen er niet zoveel zin meer in hebben. Jammer, zoals de titel al zegt, het zou een top camping kunnen zijn.
1 ano ás

WJ Hilarius
Holandês
Nette fijne camping, kinderen vonden het leuk, verouderd sanitair maar schoon, mooie kampeerplekken , enige minpunt; zwembad is niet verwarmd en wel erg koud!
1 ano ás

Fam Berghuis
Holandês
Ontvangst was zeer onvriendelijk. Elecriciteits verbruik was niet te controleren omdat de beheerster niet wilde dat je meekeek. Alleen 1 watertappunt bij het sanitairgebouw. Erg ver weg.Wi-Fi alleen op het terras, maar dan moet er ruimte zijn om te zitten.Weinig afstand m.b.t. de overburen. De plaats vonden wij erg krap.Met grotere caravan lastig bereikbaar. Toegangsweg heel smal.Wat ons betreft: geen aanrader.
1 ano ás

HW Dirksen-Breemer
Holandês
Dankzij het prachtige weer hier een heerlijke week gehad.Toch zouden wij deze camping niet aanraden. De plaatsen zijn soms zó klein dat je amper je stoeltjes kan neerzetten. De beheerster is erg nors en onvriendelijk en de prijs is véél te hoog voor zo weinig comfort. De schoonmaak werd gedaan met slechts 2 doekjes, voor álles!!! Kortom......Voor ons geen tweede keer op deze camping!
1 ano ás

GS
Holandês
Bij toeval op deze camping terecht gekomen, wat een verrassend mooie en heerlijk rustige camping!Ruim opgezet, mooie plekken in een prachtig groene omgeving en sfeervol zonder opsmuk. Sanitair gedateerd, zou wellicht wat meer verzorgd mogen worden, maar verder prima.Goede ligging met veel wandel en fietsmogelijkheden. Valkenburg op loopafstand ( 20 minuten )Wat ons betreft verdiend deze camping zeker meer waardering, wij vinden het een aanrader!
1 ano ás

Hennie
Holandês
Wat een rust op deze camping en wat een gemoedelijkheid. Drie dagen gestaan met de camper en prima naar ons zin gehad. Sanitair is inderdaad gedateerd maar keurig schoon, dit hebben we wel eens anders gezien. Kantine is jaren 80 maar je ploft er heerlijk neer om een drankje te doen. Er is geen watervoorziening op de plek je moet hier een klein stukje voor lopen voor ons niet overkomelijk. Nu zijn wij toch graag actief maar wanneer je de hele dag voor je tent-caravon wilt zitten snap ik dat iets van beweging teveel kan zijn. Wanneer je van de natuur en de rust houd een aanrader.
1 ano ás

Bierma
Holandês
Onterecht dat deze camping maar zo'n laag cijfer scoort. Hele sfeervolle, relaxte camping. Met leuke speeltuin en zwembad voor kinderen tot een jaar of 10 prima. Zeer gezellig ruin café, maar sfeervol terras. Tja, het sanitair ziet er niet anno nu uit, maar we hebben geen enkele keer viezigheid getroffen.Mooie plek in zuid-Limburg, je loopt zo de natuur in. We zijn luxe campings gewend met 5 sterren, maar die missen de sfeer die deze camping wel heeft. Enig nadeel is het douchen met muntjes. Qua camping prijs past dat naar ons idee niet helemaal.
1 ano ás

Wietse
Holandês
Hele fijne camping met aardige campingbazen. Wij stonden hier met onze tentjes tijdens het lopen van de ns-wandeling. Er was een picknickbank aanwezig voor ons en de eigenaar kwam langs met een vuurkorf die echt nodig was met de kou. 10/10 zou het aanraden aan andere hikers met tentje.
1 ano ás

Marcel
Holandês
Te dure camping voor geboden voorzieningen. Mooie ruime camping plaats met keuze voor zon of halfschaduw. Staat sanitairgebouw slecht. Sterk verouderd waarbij kozijnen en deuren aan rotten zijn. Jaren niets aangedaan en nog in jaren 80 stijl. Wel warm water met douchen en toiletten schoon. Minimale corona maatregelen. Betalen per douchebeurt niet in verhouding tot 5 minuten met kleine waterstraal. Watertappunt alleen bij sanitair. Wifi alleen op terras maar geregeld ook daar niet. Bijbetalen voor extra stroomgebruik want voor de inclusiefprijs kan je nog geen lamp laten branden.
2 anos ás