Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Cabines para alugar
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
3 / 5 (16 votos )

De Kluft Recreatiecentrum

Hoogeweg 26
8376 EM, Ossenzijl
Países Baixos

De Kluft Recreatiecentrum é um parque de campismo de 100 em Ossenzijl, Países Baixos, localizado na região da Transisalania. De Kluft Recreatiecentrum O wi-fi, a tenda de campismo y a restaurante. Os cães são permitidos. Além de acampar é possível alugar também a casa de campo de aluguer, a bangalô móvel o a apartamento. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar y secadores de roupa disponível.

Características do local

Alojamento
Cabines para alugar
Bangalôs móveis
Apartamentos

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Restaurante
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil
Animação para crianças

Sanitário
Mudança de fraldas para bebés
Máquinas de Lavar
Secadores de roupa


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Danny Peters
Holandês
Dit is de slechtste camping waar we ooit zijn geweest. We zijn bedreigd door de eigenaar genaamd 'Oet' met een knokploeg die ons hardhandig van de camping zou sturen. Er valt totaal niet met deze mensen te communiceren. Verder wordt de borg standaard ingehouden, aangezien wij alles netjes achter hebben gelaten maar geen euro terug hebben gezien van de borg. ECHT NOOIT MEER DEZE CAMPING
4 meses ás

BS
Holandês
Een tijd terug zijn wij een weekend weggeweest naar deze camping. Van tevoren zijn er afspraken gemaakt tussen ons als groep en de camping, echter werd hier totaal niet aan gehouden door de eigenaar van de camping, genaamd 'Oet'. Het ging zelfs zo ver dat hij ons heeft bedreigd met een knockploeg die hij op ons af zou sturen. Oet heeft zowel ons weekend als die van een heleboel andere campinggasten totaal verpest, gezien het feit dat iedereen de camping 2 dagen eerder dan gepland heeft verlaten. Verder wil ik aanhalen dat de borg die je betaald nooit terug gaat zien. We hebben het heel erg netjes achtergelaten, en geen euro van de borg terug gezien. Als laatste werd ons verplicht om handdoeken en bedlinnen af te nemen zonder dat we dat wilden. Zelfs ondanks dat we de handdoeken en bedlinnen niet eens uit de verpakking hebben gehaald werden we ertoe gedwongen deze te betalen. Dit is echt de aller slechtste camping ooit, ik raad iedereen
4 meses ás

Vd Akker
Holandês
De ligging aan het water is echt mooi !!! Hebben hier 4 dg gestaan met onze camper !!! Sfeerloze camping. Er zijn veel wc en douche cabinnes en ziet er op het 1ste gezicht goed en schoon uit maar god wat is het er smerig echt heel vies !!! Jammer want zo oud is het sanitair gebouw denk ik niet . De paden is niet om te rijden alles hobbelt in je camper !! Jarenlange niks aan gedaan . Het wasmachine hok is ook echt smerig ....!!! Kortom ik ga er niet keer heen .
7 meses ás

Rene Drenth
Holandês
Geen fijn verblijf, toiletten en douche slecht niet schoon. Van de 7 nachten 4 x geen warmwater en toiletten geen verlichting. Gevraagd om een zonnige plek ( ja hoor meneer hebben wij) , wordt je onder bomen geplaatst. Slecht WiFi. Geen info bij receptie. Geen wasbakken bij de wc's om je handen te wassen. Al met al nog geen 2 sterren waard.
9 meses ás

Jurgen
Holandês
Helaas hebben wij maar kort kunnen genieten van onze paar dagen vakantie, wij zijn eerder vertrokken. Wij komen voornamelijk naar de camping om van het buiten zijn te kunnen genieten, en in dit geval ook om te vissen. We hadden een plek met prachtig uitzicht over het meer, maar we konden niet buiten zitten vanwege de knutten. Smorgens niet, savonds niet. Met een baby is dit al helemaal niet te doen, we werden opgevreten. Ook al hou je de voortent en caravan zo goed mogelijk afgesloten, ze komen overal door naar binnen. Je wordt er stapelgek van en je vakantie gevoel is per direct verdwenen. Sep card prima systeem, alleen een zeer klein straaltje water wat uit de douche kwam. De 18 cent per minuut warm water klopt niet, wordt veel sneller afgeschreven. Jammer, locatie is prachtig, maar wij komen er nooit meer. En voor het vissen hoef je er ook niet te komen, er wordt werkelijk niks gevangen.
10 meses ás

Kluit
Holandês
Met de camper geweest op camperplaats aan het water. Storend is dat vaste gasten de auto’s en auto met boot gewoon op een lege camperplaats neerzetten. Toen wij aankwamen stond er weer(was de zoveelste keer voor ons) een auto met boot op onze plek die wij gereserveerd hadden en tevens extra voor hebben betaald (voorkeursplek) Na lang wachten kwam de meneer aan van de boot en vertelde me dat hij niet had gedacht dat het zo druk zou worden ( okeee?)Hij zette de auto met boot op een andere camperplek die niet bezet was.Een uur na ons kwam er nog een camper aan en jawellll. Deze Camperaar kon ook lang wachten totdat er iemand kwam om auto weg te zetten.Nu wel op de parkeerplaats voor auto’s. Camping verder goed alleen sepkey systeem werkt vaak niet en dus koud water onder de douche..Restaurant en snackbar goed. Toiletgebouwen mogen beter worden schoongemaakt. Drama bij camperplekken. Hoop dat eigenaar er echt iets mee doet
1 ano ás

Paul
Holandês
Nog altijd een bijzonder camping aan het water om vandaaruit de Weerribben in te gaan met de fiets of de kajak. De seizoenplaatsen hebben helaas de overhand en bepalen dan ook de sfeer op de camping. Onderhoud van de verharde wegen is hard nodig en ook in het najaar is schoon sanitair belangrijk. De WIFI is ronduit onder de maat voor zo’n camping. Streamen is absoluut niet mogelijk. menige kleine (boeren) camping heeft perfect internet.
1 ano ás

A Noorloos
Holandês
De kluft Ossenzijl.Wat een parel in de weerribben. Deze camping heeft alles wat je van een camping in dit gebied mag verwachten. We liggen er met de boot en hebben er met de tent gekampeerd. Ook hebben we regelmatig een tiny house of weerribben lodge gehuurd. Zeker aan te raden!! Afgelopen het groepshuis gehuurd. Ook dit was echt top. De dames van de receptie zijn bijzonder kundig, behulpzaam en gastvrij. De haven meester en het personeel is niets te veel en het terrein is keurig onderhouden. Wij komen er zeker weer terug.
1 ano ás

Monique
Holandês
Eigenaar is alleen maar met het ontvangen van geld bezig, menselijkheid, sociaal gedrag en medeleven is deze man helemaal vreemd. Erg jammer dit!Meisjes van de receptie zijn zeer aardig en proffesioneel, die geef ik een dikke 10!
1 ano ás

L. Hoorneman
Holandês
Het verblijf was vreselijk omdat er 's avonds en 's nachts vreselijk veel overlast was van zeer luidruchtige mensen en om die reden zijn wij ook voortijdig vertrokken. Als je wifi nodig hebt moet je vooral niet naar deze camping gaan. Verder hanteert deze camping het beleid van vooruitbetalen en als men eerder weggaat blijkt men een tegoedbon voor de camping te krijgen, dit alles zonder dat dit van te voren gemeld wordt.
2 anos ás

Karin
Holandês
Prima camping, aan water, volop recreatiemogelijkheden. Savonds heel veel muggen dus een grote (voor)tent is een vereiste. Of vroeg naar bed. Echter de klok en klepel wat betreft Corona maatregelen. Op het water is er eenrichtingsverkeer bij doorgangen van 5 meter breed; in toilet gebouw zijn stickers geplakt maar worden deuren en deurknoppen niet schoongemaakt. De rest overigens ook niet echt. En warm water per minuut betalen met een pasje, dat is echt niet van deze tijd!!!
2 anos ás

Rick
Holandês
De kampeerplaatsen zijn mooi gelegen: vanaf je plaats kun je meteen het water in. De omgeving is ook erg mooi. Het is leuk om een boot of kano te huren en het water op te gaan. De prijs van de camping en kanohuur is ook vriendelijk. Er zijn wel enkele verbeterpunten die ik wil aandragen. De elektriciteit is niet altijd even stabiel. Wij, en ook ander gasten, hebben enkele malen zonder stroom gezeten. Daarnaast kan het sanitair ook wel een opfrisbeurt gebruiken. Het is redelijk verouderd. Dat laatste kan ook aan onze kampeerplaats liggen: andere delen van de camping zagen er nieuwer uit. Wij verbleven op het veld welke direct is gelegen aan de weg naar de hoofdingang van de camping.
2 anos ás

Mirjam
Holandês
Prachtige camping. Ligging is perfect. Schoon en mooi sanitair. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Goed restaurant.
2 anos ás

Marike
Holandês
Zeer slechte WiFi. Schitterende plek om te fietsen/wandelen etc.
2 anos ás

Elske
Holandês
Samen met mijn 15-jarige zoon 3 dagen gekampeerd op camping de Kluft en voor 2 dagen een kano erbij gehuurd. We stonden met een kleine tent op het trekkersveldje en hadden prachtig zicht op de vaart waar de hele dag grote en kleine boten voorbij vaarden. Prachtige kano-tocht gemaakt door de Weerribben. Erg leuk om samen te doen met mijn puberzoon. De camping is schoon en netjes. Klein nadeel: het toilet is best een eindje lopen vanaf de tent en dat is niet zo grappig als je 's nachts wakker wordt en nodig moet. Mensen die de camping bezoeken zijn uiterst vriendelijk. Na 23.00 is het stil. Neem wel heel veel Deet mee, want aan het water wemelt het van de muggen. Niettemin een zeer geslaagde mini-vakantie en heel erg aan te bevelen.
2 anos ás

Anna
Holandês
Prachtige camping, in een mooi gebied. Buiten het hoogseizoen is de prijs van de camping niet duur! Je kan verschillende bootjes/kano's huren en krijgt een route kaartje mee! Ook is er een winkeltje aanwezig waar je elke ochtend heerlijke broodjes kan krijgen. We werden erg goed ontvangen bij de receptie en ook het personeel in het restaurant is vriendelijk. Eten in restaurant en snackbar is ook een echte aanrader. Wij komen zeker weer terug!
2 anos ás