Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Churrasco permitido
4.5 / 5 (13 votos )

De Kampeertuin

Hemweg 4
1608 HL, Wijdenes
Países Baixos

De Kampeertuin é um parque de campismo de 30 em Wijdenes, Países Baixos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Churrasco permitido

Recreação
Parque infantil


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Willy Eshuis
Holandês
Vriendelijke ontvangst op een prachtige plek tussen de perenbomen . Sanitair brandschoon en ziet er erg netjes uit . De plekken zijn ruim en voorzien van stroom. Hoorn en Enkhuizen op fietsafstand. Camping ligt idd aan een weg maar daar hebben wij absoluut geen hinder van ondervonden.
7 meses ás

Henk en Hanneke
Holandês
Viendelijk ontvangst. Mooie camping gelegen tussen de fruitbomen, voldoende ruimte, prima sanitaire voorzieningen. Op 4 km fietsafstand van Hoorn Veel schriftelijke info. Min puntje, geen wifi.
7 meses ás

Michiel
Holandês
Zo kan het dus ook ! Zeer hartelijke ontvangst met goede tips voor bezienswaardigheden in de omgeving. Mooie grote, goed onderhouden plaatsen met voldoende privacy in oude boomgaard. Prima sanitair en voorzieningen. Prachtige omgeving.
8 meses ás

Marc Gebruers
Holandês
Deze camperstek in de boomgaard is gewoonweg top. Alles is er prima :sanitair, ruime plaatsen,aardige mensen,mooie bloemen enz... Uitstekende uitvalsbasis voor fietsers: Hoorn,Enkhuizen,Medemblik allemaal binnen fietsbereik. Wij komen zeker nog terug vanuit Belgie
1 ano ás

Luc
Holandês
Tja, wat moet ik zeggen…… echt fantastisch! Prachtige camping met zo’n 25 plekken tussen de perenbomen. Op een speelse wijze zijn in de boomgaard plekjes gecreëerd. Overal graspaden, mooie planten en bloemen. De eigenaresse Caroliene kweekt planten en haar man is hovenier, dus vandaar. Ze ontvangen je zeer hartelijk en runnen de camping met liefde. De plekken verschillen qua grootte. Prachtig modern sanitair dat goed schoon is. De douches zijn echt ruim en werken met een sensor, zeer handig. Mooie trendy wastafels. Toiletten met alles erop en eraan. Buiten onder afdak mooie vaatwasplekken. Er was geen wifi maar daar schijnt aan gewerkt te worden. De camping ligt trouwens aan een redelijk drukke weg, wij hadden daar geen last van. De auto moet op de parking. In de buurt mooie steden als Hoorn en Enkhuizen. In mindere mate Medemblik. Ook veel mooie dorpjes. Watersporters kunnen hun hart ophalen. Je kunt ook naar zee, 45 km.
1 ano ás

Willy Eshuis
Holandês
Vriendelijke ontvangst op een prachtige plek tussen de perenbomen .Sanitair brandschoon en ziet er erg netjes uit . De plekken zijn ruim en voorzien van stroom.Hoorn en Enkhuizen op fietsafstand.Camping ligt idd aan een weg maar daar hebben wij absoluut geen hinder van ondervonden.
1 ano ás

karin
Holandês
Een TE leuke, schone, schattige, geweldige kampeerplek om met jullie te delen anders is er voor ons geen plek de volgende keer. De bloesems van de bomen waren bijna uitgebloeid maar alsnog heel, heel er leuk!
1 ano ás

Karin
Holandês
Wat een heerlijke plek om te kamperen. Zeer vriendelijke ontvangst, prachtige plek tussen de perenbomen, super sanitair, prachtige bloementuin, vriendelijke en enthousiaste eigenaren, relaxed sfeertje, mooie plaatsjes om te bezoeken (oa Enkhuizen en Hoorn) Idyllische camping. Echt een heerlijke plek.
2 anos ás

Alie Broekema
Holandês
Prachtige en sfeervolle camping ! Mooie plaatsen tussen de perenbomen. Uiterst vriendelijke eigenaars,die zichtbaar genieten van hun bedrijf en hun gasten. Alles ziet er top verzorgd en gezellig uit!! Mooie omgeving om langs het water te fietsen bv naar Enkhuizen of Hoorn
2 anos ás

Arida
Holandês
We hebben tussen de perenboompjes gestaan dus wel wat schaduw (gelukkig, was erg heet). Op zich mooie plekjes, maar zonder uitzicht. Helaas ligt de camping aan een drukke weg die heel duidelijk hoorbaar is. Sanitair is super schoon en netjes. Minpunt is dat douche erg zuinig is afgesteld en je niet kunt mengen en tamelijk koud water, te bedienen met een sensor die vaak aangeraakt dient te worden. Helaas geen wifi.
2 anos ás

Paul Suijk
Holandês
Op zoek naar een knusse minicamping in West-Friesland zijn we verschillende campings voorbij gereden, maar bij De Kampeertuin hadden we beiden zoiets van: dit wordt het! De eerste kennismaking met De Kampeertuin en de eigenaresse voelde meteen goed. Dit is wat we zochten. De Kampeertuin bleek inderdaad een sfeervolle minicamping, met liefde gerund door de familie Radier. Hoewel het een frisse week was (soms zelfs koud), denken we met veel warmte terug aan ons verblijf in Wijdenes. De plekjes tussen de perenbomen, het sanitair, de informatie, het contact, de sfeer; wat ons betreft allemaal een dikke plus! En... heerlijke perensap van peren uit de eigen KamPEERtuin! Het was genieten!
2 anos ás

Isabelle Claassen
Holandês
We hebben begin april twee nachtjes onze caravan uitgeprobeerd en konden geen mooiere locatie bedenken dan de Kampeertuin.
2 anos ás

Ellen
Holandês
afgelopen weekend hier gestaan, heerlijk tussen de perenbomen gestaan, sanitair is fantastisch (geen gedoe met muntjes) en alles is spic&span. Hebben de eigenaar helaas niet gesproken, werden door iemand anders (heel vriendelijk) ontvangen. Wij waren wel veel op pad dus daar kan het ook aan gelegen hebben. Het prachtige Enkhuizen en Hoorn op fiets afstand.
2 anos ás