Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (4 votos )

De Horizon

Haven 32
9977 RZ, Molenrij
Países Baixos

De Horizon é um parque de campismo de 30 em Molenrij, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Mirjam
Holandês
De eigenaren van De Horizon weten wat gastvrijheid is! We voelden ons echt welkom en gewaardeerd als gasten. De mosterdsoep en kaasfondue waren echt geweldig en toen we vroegen waar we hout voor de buitenkachel konden halen, stond er een half uurtje later een mand met hout voor de deur! De hut was van alle gemakken voorzien en had een aangename, knusse sfeer. In de nabije omgeving is niet zo heel veel te beleven maar met de auto ben je zo in Pieterburen, Groningen en Lauwersoog (voor een dagje Schiermonnikoog zoals wij gedaan hebben).
1 ano ás

Piet Pronk
Holandês
Met 8 mannen twee hutten gehuurd om ons jaarlijks mannenweekend door te brengen. Zeer vriendelijk en klantgericht ontvangen. Gezellig de avond met bbq bij de vuurplaats en konden gebruik maken van extra douches en toiletten. In de hutten alles aanwezig wat je nodig hebt. Compleet en alles was zeer schoon. Complimenten en nieuwe gastheer en gastvrouw zeer veel succes!
2 anos ás

Karin
Holandês
Een camping waar kinderen nog kunnen spelen zoals het hoort: hutten bouwen, vuurtje stoken en zwemmen in de (schone) sloot, ze vervelen zich echt niet. Eventueel is er nog voldoende ontdek materiaal in de receptie ruimte om bv insecten etc.. te onderzoeken. Het is een gemoedelijke camping waar je heerlijk tot rust kunt komen met schoon sanitair. Dit kan ook niet anders, de eigenaresse en haar man werken keihard om het iedereen naar de zin te maken, ontzettend lieve mensen. Wat erg bijzonder was dat er af en toe een erg donkere lucht aan kwam maar het meeste ging langs de camping, dus weinig.
2 anos ás

B. Beijer
Holandês
Leuke gemoedelijke camping. Zeer vriendelijke gastvrouw en leuke ontvangst. Kleine veldjes zodat de rust gewaarborgd is. Mooi toiletgebouw erg schoon. Mooie fietstochten in de omgeving. Camping voor mensen die houden van rust en ruimte. Leuke autotochtjes in de omgeving, Lauwersoog zker de moeite waard. Leuke mooie kano tochten direct vanaf de camping.
2 anos ás