€20
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 April até 15 October
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas
Electricidade
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (10 votos )

Camping De Hoge Kamp - Texel

Hoornderweg 21
1791 PM, Texel
Países Baixos

Gastvrij genieten!

Camping De Hoge Kamp is een kleinschalige, gemoedelijke boerencamping waar u heerlijk kunt kamperen. De camping is centraal gelegen op ca. 1,5 km. van Den Burg, de hoofdplaats van het eiland Texel.

Het strand en bos zijn op fietsafstand. Alle plaatsen zijn voorzien van stroom en water. Ook zijn er picknicktafels aanwezig. Voor de kinderen is er een leuke speelplaats met schommel, trampoline en zandbak.

Sanitair
De camping beschikt over een keurig en schoon sanitair, waaronder 4 toiletten, 3 ruime douches en wascabines. Douchen is gratis (geen muntjes gedoe!).

Wifi
Gratis

Boerderij
De camping maakt deel uit van een schapenbedrijf met ruim 300 Texelse schapen. Regelmatig staan de schapen in de schuur en kunt u de boer en boerin zien werken met de schapen. De boerderij is actief op het gebied van agrarische natuur- en weidevogelbeheer. Naast schapen zijn er kippen, geiten en konijnen aanwezig.

Características do local

Tipo de parque de campismo
Acampamento de Agricultores

Alojamento
Barracas de campo
Caravanas
Autocaravanas

Instalação de Serviços
Electricidade
Wi-Fi
Tenda de campismo
Pão no local
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Cabines de lavagem
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Henk en Dini van Laarhoven
Holandês
Gastvrij ,vriendelijke mensen en erg schone camping,
2 anos ás

Janny Stuiver
Holandês
Rustige camping, heerlijk!
2 anos ás

fam.Verschuur
Holandês
vriendelijke eigenaren mooi gemaaid gras veld prima toiletten en douches fietsen kunnen in de grote schuur geplaats worden met faciliteit om ze op te laden perfecte boere camping toppertje !!
2 anos ás

Ronald en Fiet
Holandês
Goede boeren camping met mooie schone sanitaire voorzieningen. Leuke winkel met van alles wat. Vriendelijke boer en boerin en kids. Leuke speeltuin en trampolines voor de kids. Kortom echt een aanrader.
2 anos ás

Paula nooij
Holandês
Wij hebben het super gehad op deze schone camping op een mooie plek met extra's in de vorm van winkeltje en een blokhut waar een koelkast staat en een waterkoker. Ook kun je er boeken lenen zo fijn. De gastheer en gastvrouw waren super vriendelijk. Van ons eengroot compliment van ons
2 anos ás

Wopke van der bij
Holandês
We hebben genoten op deze camping.gastvrij.belangstellend.schoon sanitair.en heeeeel veeeeel lammetjes!!!
2 anos ás

Dée & Lien
Holandês
Genoten! Boer en boerin runnen Schapen boerderij. En op 1 veldje is mogelijkheid tot kamperen. Prima sanitair. Boerderij winkeltje erbij met leuke en lekkere dingetjes. Van boerderij ijs tot verse aardbeitjes. Nog een trekkersveldje met gewéldig uitzicht over héél veel land met héél veel schapen. Voor iedereen een picknicktafel. Verse eitjes, broodjes service. Prachtig eiland , en super locatie, aanrader!!
2 anos ás

Familie Blom
Holandês
We werden ontvangen door Arjen en Lonneke en voelden ons gelijk welkom. De camping voorziet in mooie ruime plekken voor tent of caravan. De broodjesservice is echt fantastisch, elke ochtend vers ontbijt met eventueel een vers eitje, want er lopen kipjes genoeg! Mooi en schoon sanitair waar je prima kunt douchen en er is bovendien voldoende te spelen voor onze kids! De ligging is ook geweldig, je zit vlak bij het dorp Den Burg waar je heerlijk kunt winkelen. Maar de andere kant, zit je zo in het bos of op het strand. Toch kampeer je in alle rust en heb je een prachtig uitzicht over Texel en alle schapen om je heen! Wij komen zeker weer terug!
2 anos ás

Koers
Holandês
Wij staan hier nu twee weekjes, echt een mooi plekje en heerlijke camping! Begin van de vakantie was er wat wateroverlast door extreme regenval, daardoor viel ook de stroom vaker uit. De boer en boerin hebben dit heel prettig proberen te verhelpen en ons een alternatieve plek aangeboden. Vriendelijke en open mensen die een mooi bedrijf runnen, inclusief winkel met verse producten. Heerlijk vertoeven, ruim opgezet en mooi uitzicht op de schapen/wei. De kinderen hebben zich goed vermaakt op de trampolines en de speeltoestellen. Ook konden ze helpen in de schuur met de lammetjes/paard/kipjes etc. Wij komen hier zeker terug!
2 anos ás

Fam Brink
Holandês
Onze week zit er bijna op en wat hebben we genoten! Natuurlijk door het mooie weer maar ook door de gastvrijheid en alle goede zorgen van Lonneke en Arjen. Onze kinderen hebben een top tijd gehad , vonden het helemaal te gek dat ze mochten mee helpen bij de lammetjes . Maar hebben zich ook enorm vermaakt op de trampoline s en met alle ruimte die er is om te spelen . De ligging is heerlijk in de luwte . Prima broodjes service en heerlijke verse eitjes , van alles lekkers in het winkeltje . Kortom echt vakantie gevoel niets ontbreekt. Den Burg , strand, en openlucht zwembad super dichtbij en natuurlijk van alles leuks te doen op Texel .
2 anos ás