Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (4 votos )

De Hinde

Stobbenweg 6
8251 PX, Dronten
Países Baixos

De Hinde é um parque de campismo de 30 em Dronten, Países Baixos. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Sem carro

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Niels
Holandês
Ontzettend leuke camping, met zeer vriendelijke gastheer en -vrouw, die duidelijk met plezier hun boerderij combineren met een deze kleine boerencamping. Kinderen worden betrokken bij de activiteiten op de boerderij, de stal staat vol met skelters en er kan gespeeld worden tussen de strobalen. De omgeving biedt voldoende mogelijkheden met stadjes als Elburg, Kampen, Hattem.
2 anos ás

anke
Holandês
Zoals de titel een echte aanrader voor kinderen vanaf 1 tot een jaar of 12. Dieren voeren pony's borstelen knuffelen met de konijnen en cavia's. Fietsen skelters enz die de kinderen mogen gebruiken. Een kast vol spelletjes en boekjes. Voetbaltafel sjoelbakak, in de overdekte saloon. (Top bij minder weer) sanitair super schoon en netjes. Te veel om op te noemen. Als je dit overweegt gewoon doen. De eigenaars zijn echt super lief. Verder Door de kleinschaligheid lekker rustig. En binnen een paar minuten als je toch weg wil, (wat niet heel nodig is ) ben je op het strand een speelboerderij ernaast (aanrader) dolfinarium walibi enz. LEUK!
2 anos ás

R Hulstman
Holandês
Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw. Ruime plekken, prima sanitair . Geschikt voor pensionada's en ook voor gezinnen met kleine kinderen. kijk vooral op de website!
2 anos ás

Vlaanderen
Holandês
Veel te doen voor kinderen, dieren verzorgen, skelter rijden, trampoline springen en een hindernisbaan in de singel. Aan het eind van de vakantie/weekend krijgen de kinderen een boerderijdiploma als ze goed hebben meegeholpen. Camping ligt op een centrale plek met een speelboerderij naast de deur (Maar eigenlijk biedt de camping al genoeg speelplezier!), strand, Elburg/Harderwijk/kampen op een paar kilometer afstand en ook Walibi en dolfinarium zijn dichtbij. Sanitair is superschoon! Keurige ruime kampeerplekken met een grasveldje voor de tent. Eigenlijk geen minpunten op te noemen. Onze kinderen vragen geregeld wanneer we weer terug gaan!
2 anos ás