Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (14 votos )

De Goede Weide Recreatie

Oude Willemsweg 1
8439 SM, Oude Willem (bij Diever)
Países Baixos

De Goede Weide Recreatie é um parque de campismo localizado em Oude Willem (bij Diever), Países Baixos.Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Instalações da cozinha
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Trijn
Holandês
Leuke mini camping.goede warme douchen. Lekkere verse broodjes s,morgens ook lokale producten te koop. Ze mogen alleen wel elke dag even de wc,s en douchen schoonmaken.want dat gebeurt dus niet.en toilet papier aanvullen.
6 meses ás

Beertjes
Holandês
Geweldige vakantie gehad mooi gebied voor wandelen en fietsen schoon sanitair echt een top plek
9 meses ás

Guido
Holandês
Hieronder heb ik een review geschreven over hoe fijn wij het hebben gehad en hoe mooi de accommodatie was. Hier is geen woord aan gelogen. Maar aangezien wij in de veronderstelling waren dat de huur van de accommodatie tot en met maandag was hebben wij 3 uurtjes langer gebruik gemaakt op zondag. Dit was echt geen bewuste actie. Wij hebben zelfs het beddengoed afgehaald uit fatsoen. Toch vond de eigenaresse genoodzaakt om hiervoor 50 euro voor te vragen. Dit vind ik erg zielig. Als dat tegenwoordig de gastvrijheid is dan hoeft het voor mij niet meer. Voor ons was dit een erge domper van een mooi weekend.
9 meses ás

Guido
Holandês
Wij zaten met 13 personen in een woon accommodatie. Een prachtig verzorgd, ruim, schoon, perfecte ruimte. We hadden zelfs een prachtig mooie BBQplek waar ook vuurtje mocht worden gestookt. De eigenaar was super vriendelijk en behulpzaam. Een echte aanrader
9 meses ás

Monique van der Vossen
Holandês
Geweldige camping. Lekker klein maar met grote plekken. Natuur, rust en schoon sanitair. Alleen geluiden van de natuur (vogels, runderen die vlak achter de tent in een weiland langslopen). Grote skelters aanwezig. Kortom alles wat je nodig hebt om tot rust te komen. Wij hadden alleen pech met het weer want het was heel koud in onze tent. De eigenaresse bood ons nog een gaskacheltje te leen aan, maar wij hadden al besloten onze tent af te breken en te vertrekken. Zeker een camping om terug te komen.
2 anos ás

Elise
Holandês
Heel erg gastvrije eigenaren, brandschoon sanitair, direct toegang tot zeer groot natuurgebied. Absolute aanrader voor rustzoekers, fietsers en wandelaars.
2 anos ás

Ria winnubst
Holandês
Gewoon een top camping.Wij hebben al weer besteld voor 2016..
2 anos ás

Arnold en Rina
Holandês
Het is een fijne camping het krijgt van ons vier sterren!?? Prettige beheerders hebben een serieus luisterend oor b.v. indien je aanvullingen hebt. Mooie grote plekken. Prachtig uitzicht, een zeer rustgevende camping in een goede sfeer. s'Morgens een lekker vers eitje van eigen kippen en broodjes of je het bij de warme bakker koopt!
2 anos ás

Lydia Spijker
Holandês
Wat een fantastische camping en zo rustig.Genieten van de mooie natuur en het schone sanitair. De kinderen vonden de mammoet skelters en de huifkarrit het leukst. Bedankt Aly voor de gastvrijheid.
2 anos ás

R.Derks
Holandês
Camping De Goede Weide is voor ons een uitstekende plaats om volledig tot rust te komen. Bos, heide en plassen zijn prima met de fiets te bereiken. Wandelingen zijn goed aangegeven en de paden zijn, meestal, goed onderhouden. Info daarover is voorhanden op de camping evenals fietsroutes en recreatiemogelijkheden. Alles is prima geregeld.
2 anos ás

Johan
Holandês
De camping is kleinschalig en mooi gelegen in de natuur. De kampeerplekken zijn stuk voor stuk mooi. De Safaritent is groot en doet luxe aan met steigerhouten meubels. Sanitair is uitstekend en schoon. Wij hebben een huifkartocht gemaakt zonder begeleiding wat een waar avontuur was!
2 anos ás

Johanna
Holandês
Goed vermaakt lekker gefietst de buurt een beetje verkennen
2 anos ás

Heika
Holandês
Eenvoudige, maar goede toiletten en wasruimtes. In de schuur oplaadpunten voor de electrische fietsen!!! Diverse kranten te koop, verse broodjes en eieren. Heerlijk, om zo de dag te beginnen. Voor fietskampeerders is er altijd plaats en dat hebben wij ook als zeer positief ervaren.
2 anos ás

nico
Holandês
Midden in een natuurgebied, wat een rust en een hele mooie omgeving om te wandelen ,fietsen en genieten van de stilte. De beheerders van de camping waren gastvrij. Ze gaan aan het eind van het jaar twee vaste camperplaatsen realiseren. Vanaf 2017 zijn ze het gehele jaar open. Het is een plaats om zeker nog eens terug te komen.
2 anos ás