Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Máquinas de Lavar
5 / 5 (13 votos )

De Deelderij

Hoofdstraat 12
9443 TJ, Schoonloo
Países Baixos

De Deelderij é um parque de campismo de 30 em Schoonloo, Países Baixos. De Deelderij O wi-fi y a tenda de campismo. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Churrasco permitido

Qualificações
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

J Spoelstra
Holandês
Mooi aangelegd plaatsen en een goed verzorgd sanitair. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.
7 meses ás

Roel Prins
Holandês
Wij zijn 10 dagen op "De Deelderij" geweest. Het was nog vroeg in het seizoen (april/mei) We werden vriendelijk ontvangen en naar de plek gebracht. Heerlijke, rustige camping met mooie ruime kampeerplaatsen. De sanitaire voorzieningen zijn wat gedateerd maar worden keurig onderhouden. De ligging van de camping is mooi centraal met veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes en heel veel wandel en fietsmogelijkheden. Kortom...we hebben een fijne tijd gehad op "De Deelderij" en wie weet tot een volgende keer.
1 ano ás

M horst
Holandês
Prachtige minicamping. Zeer gastvrij en vriendelijk eigenaren. Locatie geweldig. Heerlijk gewandeld en gefietst . Aan het Pieterpad
1 ano ás

J Spoelstra
Holandês
Mooi aangelegd plaatsen en een goed verzorgd sanitair.Mooie omgeving om te wandelen en fietsen.
1 ano ás

J Spoelstra
Holandês
Een mooi rustig camping. Goed verzorgde douche en toilet gebouwen.De omgeving nodigt uit voor wandelingen en fietstochten.
1 ano ás

J Spoelstra
Holandês
Mooi rustig camping. Sanitair voorziening zijn goed schoon Je kunt er heerlijke wandelen en fietsen in de omgeving.
1 ano ás

Cor en Willy van Batenburg
Holandês
Een prachtig kampeerveld met ruime plaatsen. Wij hadden voor 3 weken gereserveerd maar zijn 4 weken gebleven. Heerlijk gefietst en gewandeld. Ook diverse uitstapjes gemaakt naar o.a. Groningen. De kinderen zijn een paar nachten in de B&B geweest en ook dit is uitstekend bevallen. Volop gastvrijheid.
2 anos ás

Gerard Krijgsman
Holandês
Prachtige kleine maar zeer ruime camping. Grote plaatsen en heel vriendelijke eigenaars. Toilet zeer goed, dus schoon, bijgehouden. De omgeving is heel mooi om te fietsen of te gaan wandelen. Wij hebben daar ruim een week gestaan, maar voor herhaling vatbaar.
2 anos ás

Eerde Bolk-Tavenier
Holandês
Er hangt een prettige sfeer op deze mooie kleinschale camping met grote plaatsen. Voorzien van voldoende en schoon sanitair, geen auto's bij de caravans en huisdiervrij. Gelegen in een prachtige omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden. De vriendelijke eigenaren en hun gastvrijheid dragen hun steentje bij aan een fijn verblijf.
2 anos ás

Jan
Holandês
Echt geweldig mooie plekken. Schoon sanitair in een vorm, dat kamperen recht doet. In Corona-tijd prima geregeld. Mooie locatie om te fietsen en wandelen. Een geweldige week gehad.
2 anos ás

Sophie
Holandês
Een prachtige camping in een mooie rustige omgeving met zeer gastvrije eigenaars. Alles zeer goed verzorgd. Ruime plaatsen midden in de natuur. Heerlijke zelfgemaakte jam, broodjes te bestellen en de krant. Die kun je eigenlijk wel missen omdat juist de rust en ruimte je het gevoel geven echt even van alles weg te zijn. Een aanrader, wij komen zeker terug!
2 anos ás

Talo en Gina tamminga
Holandês
Wij zijn hier nu al ongeveer 7 keer geweest met hemelvaart en Pinksteren, Het is altijd gezellig en rustig en schoon.Het sanitair is verouderd ,maar schoon!! Je wordt leuk ontvangen en we kunnen hier heerlijk fietsen in de mooie omgeving! ook kun je hier terecht voor koffie en een softijsje!
2 anos ás

Fam. Blom
Holandês
Prachtige omgeving, fijne camping, zeer grote plekken, rust, natuur om je heen, hartelijk welkom, fietsen en wandelen vanaf de camping.. Kortom wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug. Sanitair kan ik niet beoordelen ivm de corona was dat dicht. Tip: tegenover de camping zijn twee restaurants, je kan daar heerlijk eten. Vers fruit en groente bij de Landwinkel Goense. Enige minpuntje van de omgeving is het geluid van motoren in het weekend die langs rijden.
2 anos ás