Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (9 votos )

De Breukerheide

Breestraat 15
5993 BH, Maasbree
Países Baixos

De Breukerheide é um parque de campismo de 30 em Maasbree, Países Baixos. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio
Sem carro

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Jos en Sytske
Holandês
Heerlijke rustige camping met grote kampeerplaatsen en heel zuiver sanitair. We zijn hartelijk ontvangen met koffie en Limburgse vlaai. Camping ligt tussen Baarlo en Maasbree, vele eetgelegenheden en supermarkten in deze dorpen. Je kunt prachtig wandelen en fietsen in de omgeving. Deze camping is een aanrader. Niet geschikt voor kinderen.
10 meses ás

Cisca en Peter
Holandês
Ook dit jaar weer neergestreken op de Breukerheide bij Theo en Mien Jansen en weer gastvrij te zijn ontvangen met koffie en vlaai . Het is elke keer wer echt thuis komen daar. Een prachtige camping met super schoon sanitair. Mooie grote plaatsen en bij extreem warm weer voldoende schaduw. Goed contact met de andere camping gasten mede door de betrokkenheid van Theo en Mien. Veel gasten komen weer terug omdat het er zo super is. Wat betreft de Blokhut zijn er goede afspraken gemaakt ook dit jaar weer geen hinder van gehad net als in 2018. Kortom een geweldige camping voor kort of langer verblijf
2 anos ás

Annelies en Jan
Holandês
Rustige camping gelegen achter het woonhuis. Ruime plaatsen op een parkachtig terrein met bomen. Genoeg schaduw (het was warm in 2018 en 2019). Geen vaste gasten, wel komen mensen graag terug. Super schoon, mooi en ruim sanitair. De weg langs de camping is een smalle weg (doorgaande weg ligt op 500mtr.) Wij hebben in 2018 en '19 meer dan 3 maanden hier gestaan en geen overlast ervaren van het terrein er naast. En wat betreft overlast van mede kampeerders, zoals genoemd in een eerdere revieuw, dat kun je hier en overal tegenkomen en zal jezelf dan ook kunnen oplossen daar is de sfeer hier goed genoeg voor. Mien en Theo zijn zorgzaam en staan altijd klaar om te helpen. De vakantie begint bij aankomst al met koffie en vlaai.
2 anos ás

Henny de Widt
Holandês
Een heel fijne camping met uitstekend sanitair en altijd warm water om lekker te douchen zonder muntjes of iets dergelijks. Elke dag wordt er 3 maal schoongemaakt en worden er schone handdoeken opgehangen. De eigenaren Mien en Theo Janssen zijn schatten van mensen en zullen er alles aan doen om het de kampeerders naar de zin te maken. Wij komen volgend jaar graag terug op deze fijne , rustige camping waar de koffie en vlaai klaarstaan.
2 anos ás

Anoniem
Holandês
Mooie camping met ruime plaatsen. Gastvrije eigenaren, die alles doen om het de kampeerders naar de zin te maken. Fam. Bontekoe: hoezo niet voor kort kampeerders? Er is alles wat je nodig hebt! En geluidsoverlast van de tv? Er zij blijkbaar ook kampeerders die niet door hebben, dat als ze buiten zitten te praten, anderen mee kunnen luisteren. En wat betreft het harde rijden op de weg langs de camping, daar kunnen de eigenaren van de camping niets aan doen, dat is de verantwoordelijkheid van de chauffeurs. Wij hebben een fijne vakantie gehad!
2 anos ás

Fam. Bontekoe
Holandês
Prima onderhouden kampeerterrein en schoon toiletgebouw, gastvrije eigenaren. Apart parkeerterrein met voldoende ruimte. Hoog gehalte vaste gasten, snoeiharde televisies aan in de voortent (tour de France). 's Avonds hoor je het naast gelegen JongNL. Op de doorgaande weg wordt soms akelig hard gereden.
2 anos ás

sanne_gelder87
Holandês
We hebben leuke dagen gehad op deze camping. We werden gastvriendelijk ontvangen en kregen meteen een rondleiding. Ook het sanitair was spik span in orde en de badkamers waren erg ruim! De bosgolf baan op de camping was ook erg leuk! Ook is er voldoende informatie aanwezig om je te vermaken. De omgeving is prachtig. Helaas waren er 3 ochtenden dat wij tussen 8 en 9 gewekt werden door een toeter afgewisseld met een enorme muziek installatie dit hebben wij als behoorlijk vervelend ervaren. Vooral omdat het s'avonds voor 11 uur ook niet altijd rustig was. Dit geluid was afkomstig van de camping ernaast ''de Blokhut'' daarom zijn we helaas niet volledig tot rust gekomen.
2 anos ás

simon_weeda
Holandês
Mooie aangelegde camping, doet een beetje parkachtig aan en niet te vergeten de bosgolf baan naast de camping. Ruime plaatsen op twee veldjes. Eigenaren Theo en Mien zijn echte "mensen vrienden", dat merk je in de omgang met de camping gasten: SUPER ! De sfeer op de camping is in één woord geweldig.
2 anos ás

Maria en Ernst Lamers
Holandês
Mooi gelegen net buiten Maasbree en zeer dichtbij fietsknooppunten. Mooie, ruime plaatsen, prima onderhouden sanitair, dat meermalen per dag schoongemaakt wordt! En bovenal zeer vriendelijke eigenaren Theo en Mien.
2 anos ás