Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4 / 5 (13 votos )

De Bosrand

Heisestraat 14
7078 BM, Megchelen
Países Baixos

De Bosrand é um parque de campismo localizado em Megchelen, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Juul
Holandês
Mooi veldje met bomen rondom. Je staat tussen de fruitbomen, een oase van rust. Voor de kinderen genoeg vertier: trampoline, duoschommel, wipkip, wip, ... Heerlijk rustig gelegen aan een weg waar heel weinig verkeer komt. Sanitair prima in orde en schoon. Hier een daar kan er iets een verfbeurt gebruiken o.i.d. maar dat heeft ook wel weer z'n charme. Leuk kasteeltje in de buurt en in de omgeving genoeg vertier.
8 meses ás

Els de Lange
Holandês
We vonden het een hele fijne camping. Heerlijke ruime plek. De eigenaren willen alles doen om het naar je zin te maken. Het is prachtige omgeving waar je heerlijk kunt fietsen. Las berichten dat het niet schoon zou zijn, wij vonden het keurig schoon.
9 meses ás

frans
Holandês
dit was de eerste en laatste keer dat we deze camping bezochten. de camping is in een vervallen staat. de op het web aangegeven prijs is anders dan de gevraagde.
11 meses ás

Jaap en Carolien van Scherpenzeel
Holandês
Heel erg leuke en hartelijk ontvangst. Rustige camping aan de rand van Nederland. Vriendelijke eigenaars en komen hier zeker nog eens terug voor doorreis of langere periode.
2 anos ás

Elly
Holandês
Leuke omgeving.Veel fietsroutes.Sanitair ziet er verzorgd uit.
2 anos ás

Rudy & Heidi
Holandês
Eigenaren hanteren andere/duurdere prijs dan vermeld via SVR website.Op deze site staat 14,5€ All in.Moesten 46,5€ betalen voor 2 nachten.= 14,5 + €2€ per dag voor gebruik internet + 4€ grote camper (7,5m). 9€ om pas te vertrekken om 11.30u (ipv 10u) na navraag of dit kon aangezien wij met 3 campers op de camping stonden was dit geen probleem.maar niet bij het opstellen van de rekening.Paswoord internet word door eigenaar eigenhanding in je smartphone of laptop gezet = wordt niet medegedeeld.
2 anos ás

Bob
Holandês
Wij waren hier eind maart 2017. We werden vriendelijk ontvangen met koffie. Het was niet druk, we hadden dan ook alle ruimte. De omgeving is ideaal om te fietsen en ook plaatsen in Duitsland als Kalkar en Xanten zijn goed te doen. Het sanitair werd goed schoongehouden. Op een SVR camping is er geen restaurant, die zijn er in de omgeving meer dan genoeg. Ook bij vertrek konden we eerst alles netjes klaar maken om te vertrekken en vervolgens kregen we bij het afrekenen nog een kop koffie aangeboden. Al me al een plezierig verblijf van 5 dagen. Dat er mensen zijn die een jaar na verblijf hun gal spuien is werkelijk ongehoord en zeker niet verdiend voor de eigenaars van deze camping.
2 anos ás

Anoniem
Holandês
Appartement prima verzorgd. Gastvrij onthaal. Rustige omgeving en mooie natuur
2 anos ás

campeer gasten
Holandês
Leuke camping dicht bij de Duitse grens. Prima sanitair, goede prijs. Veel fietsroutes.Ook speelmogelijkheden voor kinderen
2 anos ás

Rust
Holandês
Dit is echt een plek voor rustzoekers. Mensen die van de stilte houden. Mooie omgeving om de fietsen en te wandelen. Het is een SVR camping, dus er is geen restaurant. Maar in de omgeving kun je goed terecht.
2 anos ás

Anoniem
Holandês
Megchelen ligt in de Gelderse Achterhoek. Het ligt vlak bij de Duitse grens. Met de fiets kun je binnendoor en binnen 10 minuten sta je in het plaatsje Anholt. De omgeving is prachtig. Landgoed Lantfort is een mooie plek om te wandelen. Ieder seizoen is het weer anders. Het is ook een mooie omgeving om te fietsen. Het is echt een omgeving voor rustzoekers. Tijdens mijn verblijf maakte ik gebruik van de "knechtenkamer" en beneden een kleine huiskamer. Het is voor mij een plek om af en toe even op adem te komen. Hartelijk ontvangst door gastvrouw.
2 anos ás

Marian
Holandês
Een prachtige schone camping op een idyllisch plekje. De eigenaren zijn vriendelijk, gezellig, gastvrij en hebben zeker iets voor een ander over. Ans en haar man houden de camping piekfijn in orde; ze zijn beiden ouder dan 70. Chapeau! Wij moesten ook wat meer betalen, maar er werd bij het afrekenen gevraagd of we het eens waren met de prijs. Jazeker waren wij het eens. Deze mensen verdienen het! Houd zulke mooie unieke campings in ere.
2 anos ás

Janssen
Holandês
Alles was goed onder mekaar ging goed heel gezellig We hebben veel kilometers ge fietst . Het af kraken van deze camping begrijp ik niet goed
2 anos ás