€18
Por noite
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 12 April até 01 October
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
5 / 5 (7 votos )

De Boskamp

Westeinde 171
8351 HN, Wapserveen
Drenthe, Países Baixos

De Boskamp é um parque de campismo de 25 em Wapserveen, Países Baixos, localizado na região da Drenthia. Os cães são permitidos. Você pode encontrar várias atividades recreativas no acampamento. Há a parque infantil.

Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Recreação
Parque infantil

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

Sandra
Holandês
Wat een fijne mini camping. Schoon en ruim sanitair, super vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ontvangen met een kopje koffie. Het zijn de kleine dingen die het doen...... Mooi veld met ruime plekken. Hebben een heerlijk Pinksterweekend gehad, ondanks het iets mindere weer, maar geweldig genoten!
1 ano ás

Rene keijsers
Holandês
Zeer gastvrij en vriendelijke beheerders Sanitair is schoon Het is een camping waar je naar toe kunt met kinderen er zijn speeltoestellen skelters etc. Indien u verwacht dat de kinderen bezig gehouden worden zou ik hier niet heen gaan. Maar voor ouders die graag met hun kinderen vakantie vieren is dit een geweldige camping. De boer en boerin zijn ook zeer vriendelijk tegen kinderen en willen ze alles vertellen en laten zien over hun melkvee bedrijf
2 anos ás

RS-HS
Holandês
De camping bestaat uit één groot veld met rondom kampeerplaatsen. In het midden van het veld zijn wat speelvoorzieningen voor jonge kinderen. De ontvangst is bijzonder hartelijk, er wordt eerst koffie gedronken met de eigenaar. Sanitair en wifi zijn voldoende.
2 anos ás

R. Popken
Holandês
Een uitermate vriendelijke ontvangst met een lekker bakje koffie. Het sanitair was om door een ringetje te halen. Tegen de kwaliteit van deze camping, kan menig 4 of 5 sterren camping niet tegen opboksen. En dat allemaal voor slechts € 10,- voor 2 personen excl. toeristenbelasting.
2 anos ás

Fam. Alkema
Holandês
net een weekje gekampeerd Bij Eefje en Cornelis op camping de Boskamp. Een hartelijk ontvangst met koffie en limonade, een mooie ruime plek, keurig sanitair, prima speelgelegenheid voor kinderen. Rond 17:00 mogen de kinderen met de boer mee de koeien binnen halen en helpen met het voeren van de kalfjes, ponny's eieren rapen en konijnen aaien. onze dochter vond het geweldig. Aan het eind van de vakantie een echte boeren diploma mee naar huis!! Wij komen zeker nog eens kamperen!
2 anos ás

Janine
Holandês
Camping de Boskamp is een gezellige kleinschalige boerencamping (SVR). De boerderij is nog in bedrijf! Om 17.00 uur komt 'boer Cornelis' of zoon Rick de kinderen halen die al zeker een uur staan te trappelen. Ze gaan de koeien halen, kijken bij het melken, de kalfjes en lammetjes de fles geven en eieren rapen. Dit alles onder het toeziend ook van ' boerin Eefje'. Eefje heeft oog voor alle kinderen en zorgt ervoor dat ze allemaal aan de beurt komen. De camping ligt achter de boerderij, gescheiden door een brede houtwal. Er is veel persoonlijke aandacht door de familie Hartkamp en dat merk je in alles. Bij aankomst staat er verse koffie en limonade voor de kinderen klaar; 's ochtends als je de tent openritst staat er maar zo een doosje verse eieren! Boer Cornelis komt af en toe met de tractor op het veld en dan mogen de kinderen (... en de papa's en mama's!) even sturen. En natuurlijk krijgen alle kinderen een boerderijdiploma! Het sanitair is brandschoon. Super Gastvrij!
2 anos ás

janlourens
Holandês
Een echte aanrader, ontvangst altijd even vriendelijk, door Eefje en Cornelis. Een mooie grasmat,rustig en netjes schoon sanitair!
2 anos ás