Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4 / 5 (18 votos )

De Boomgaard

Lieferinkweg 4
7251 NV, Vorden
Países Baixos

De Boomgaard é um parque de campismo de 30 em Vorden, Países Baixos. De Boomgaard O wi-fi y a merendero. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
ligação de TV
Wi-Fi
Merendero
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

H.van den Berg
Holandês
Verblijf was erg prettig. Geen minpunten.
5 meses ás

Peter en Marian
Holandês
Net terug van een heerlijke week op camping de Boomgaard! We hadden een mooie ruime Plaats met eigen waterkraan,en verharding(kunstgras)voor de caravan,ideaal.Mooi ruim uitzicht over t veld met jeus des boulesbaan. Het was er heerlijk rustig,geen vervelend omgevingslawaai,altijd fijn.De douches zijn ruim,schoon en heerlijk! Je kan in de omgeving van Vorden prachtig fietsen.De eigenaren waren erg vriendelijk. Kortom wij hebben genoten van de camping en t prachtige weer in oktober.We raden deze camping echt aan om een keer te bezoeken,we komen graag een keer terug.
5 meses ás

Jensma
Holandês
Zeer rustige omgeving.Vriendelijke eigenaar. Goed onderhouden toiletgelegenheid. Mooie verharde camperplaatsen met ruim grasperk.
5 meses ás

F. Van Wees
Holandês
Een mooi ruim opgezette VeKaBo camping. Met goed schoon sanitair. Schuur voor het stallen van de fietsen en gratis oplaadpunten. Het stroomverbruik in caravan wordt nadien berekend dmv de meter.
6 meses ás

Fam Huisman
Holandês
Hebben een week op deze camping gestaan, werden vriendelijk ontvangen en omdat we met vier stellen waren, werd er meegedacht om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. Alles mooi schoon en goed verzorgd, kortom een mooie plek om met caravan/camper te staan en er op uit te trekken met de fiets of te voet. Een gezellig dorp waar je de boodschappen kan doen en voor een hapje en drankje op een terras kan gaan zitten.
6 meses ás

Hinderk Noor
Holandês
fijne rustige camping in een schitterende omgeving. hadden een prima plaats de gehele dag zon. enigste minpuntje bij de stopcontacten voor het opladen van de fietsen stonden dagenlang fietsen die er niet wegkwamen en ook niet aan de lading stonden zodat het voor ons, die elke dag fietsten het moeilijk was om de fietsen op te laden.
7 meses ás

Aly B.
Holandês
Wij begrijpen de laatste 2 reviews eigenlijk niet zo goed.(BK / EH 10 aug.) Hebben hier een goede week gestaan m onze camper op het veldA Eigenaren zeer vriendelijk,gastvrij en namen tijd v hun gasten. Ruime plaatsen,zeer netjes verzorgd, Harde ondergrond,waterkraan en stroom aansluiting in het midden tussen 2 plaatsen in.geen enkel last v a8ter je camper lpn!!!! Sanitair zeer goed bij gehouden,terwijl het druk was op de Camping. Douche/warm water tappen gratis. Handdouche m heerlijk bruiskop. De bakker komt 5 ochtenden langs m heerlijk bolletjes/brood(wel ff denken om contant geld:) Zeer mooie omgeving om te fietsen/wandelen en om Bronckhorst /Ruurlo ect. te bekijken Heerlijke ijssalon in Voorden v weing geld,groot exemplaar te pakken. Wij kmn zekers nog terug,want zulke campings vindt je weinig waar je m de camper zo veel ruimte hebt.
1 ano ás

Gerard Lobker
Holandês
We stonden drie nachten met onze camper op de Boomgaard. Wat een mooie camperplaats en wat een fijne en gezellige camping. Alles is tip top onderhouden. Sanitair mooi schoon en geweldige WiFi. Nog nooit op een camping gezien was de regelbare thermostaatkraan in de douches. Je eigen temperatuur kiezen en net zo lang douchen als je wilt. Niet heen en weer springen om elke druppel op te willen vangen in te korte tijd maar ook niet hoeven wachten tot de douche eindelijk is afgelopen. Heel prettig en ook milieubewust. Je doucht simpel tot je klaar bent en niet langer. Mooi dat vertrouwen in de kampeerders dat ze er geen misbruik van zullen maken. En wat is Vorden en omgeving toch supermooie !
1 ano ás

B. K.
Holandês
De campingvelden voor caravans zijn mooi ruim opgezet. Het sanitair is prima en heel schoon.Echter van 8 camperplaatsen zoals op de website wordt benoemd is geen sprake. Meer dan het dubbele aantal campers worden bij elkaar gezet op veelal krappe plekken. Dit heeft meer te maken met camperplaatsen dan met campingplaatsen. Wij stonden op plaats 12 en werden eerdere keren gestoord door andere gasten omdat ze water wilden tappen. Plaats 12 zou geen plaats moeten zijn maar een plek om water te halen. Voor ons een teleurstellende ervaring.
1 ano ás

B. K.
Holandês
De campingvelden voor caravans zijn mooi ruim opgezet. Het sanitair is prima en heel schoon. Echter van 8 camperplaatsen zoals op de website wordt benoemd is geen sprake. Meer dan het dubbele aantal campers worden bij elkaar gezet op veelal krappe plekken. Dit heeft meer te maken met camperplaatsen dan met campingplaatsen. Wij stonden op plaats 12 en werden eerdere keren gestoord door andere gasten omdat ze water wilden tappen. Plaats 12 zou geen plaats moeten zijn maar een plek om water te halen. Voor ons een teleurstellende ervaring.
1 ano ás

eh
Holandês
voor deze camping gereserveerd. Keurig reserveringsbevestiging gekregen. Bij aankomst kreeg ik te horen dat ik met mijn kamperbus de camping niet opkwam en werd verwezen naar een veld aan het parkeer terrein waar ook camper plekken waren. die waren vol.Lekker op een hoopje met bijna geen ruimte(wat dat toch is met die Camperplekken?)na wat heen en weer gedoe, op dat veld mijn bus neergezet met de heldere verwachting dat ik de zelfde ruimte ziu krijgen als op de gereserveerde plek. Dus niet.wel de vollle mep betalen .De camping zelf best oke. de bejegening en houding van de eigenaar niet echt lekker.Het publiek beste bijzonder. Een meneer vond het erg logisch om met zijn vingers aan mijn auto te zitten. daar op aangesproken , gaf meneer wat lawaai. Eens en nooit meer.
1 ano ás

Fam. Van Herpe - van Romunde
Holandês
In één woord geweldig. Centrale ligging (3km van Vorden) om mooie fiets- en wandeltochten te maken.Verse eitjes te koop iedere dag en 5x per week de bakker die op de camping komt. Niks reserveren, gewoon een kraampje met heel veel keuze.Verharde camperplaatsen, prachtige grasmat en superschoon en ruim sanitair. Een leuke kantine waar tv kijken mogelijk is, een ijsje gegeten kan worden of een boekje gelezen wordt. Leuk voor Kids.En voor de prijs hoef je het niet te laten, kwaliteit is hoger dan je qua prijs verwacht!Kortom, een aanrader!
1 ano ás

eh
Holandês
voor deze camping gereserveerd. Keurig reserveringsbevestiging gekregen. Bij aankomst kreeg ik te horen dat ik met mijn kamperbus de camping niet opkwam en werd verwezen naar een veld aan het parkeer terrein waar ook camper plekken waren. die waren vol. Lekker op een hoopje met bijna geen ruimte(wat dat toch is met die Camperplekken?) na wat heen en weer gedoe, op dat veld mijn bus neergezet met de heldere verwachting dat ik de zelfde ruimte ziu krijgen als op de gereserveerde plek. Dus niet. wel de vollle mep betalen . De camping zelf best oke. de bejegening en houding van de eigenaar niet echt lekker. Het publiek beste bijzonder. Een meneer vond het erg logisch om met zijn vingers aan mijn auto te zitten. daar op aangesproken , gaf meneer wat lawaai. Eens en nooit meer.
1 ano ás

J. klaren
Holandês
Vriendelijk,schoon,goed onderhouden terrein, bakker op camping.mooie fietsomgeving.
1 ano ás

P&C
Holandês
Zeer vriendelijk ontvangst, ruime plekken en prima verzorgd sanitair
1 ano ás

Frank
Holandês
Mooie grasmat en sanitairgebouw, vriendelijke eigenaar.
1 ano ás

Elu-B
Holandês
Mooie camping met goed sanitair. Vriendelijke ontvangst, ruime plekken. Heerlijk stil in mooie omgeving. Winkels in Vorden met de fiets gemakkelijk te bereiken. Toeristische informatie is beschikbaar. Komen graag nog eens!
1 ano ás

Frans Hofmeijer
Holandês
Deze camping kunnen wij iedereen aanraden. Mooie ruime plaatsen (10 Amp.! Verder super schoon sanitair. Prachtige omgeving voor mooie fietstochten. De eigenaren zijn aardige mensen, wij hebben geen minpunten kunnen vinden.
2 anos ás