Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}

Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
4 / 5 (14 votos )

De Boerinn

Mijzijde 6
3471 GM, Kamerik
Países Baixos

De Boerinn é um parque de campismo localizado em Kamerik, Países Baixos.

Fotos

Críticas

Arnold
Holandês
Prachtige locatie. Leuk dat je gewoon kon suppen en kanoën zonder te betalen. Vriendelijke personeel! Gemoedelijke sfeer. Echt leuk voor kinderen 👍
7 meses ás

Ronald Teekens
Holandês
Wat een prachtig uitzicht en wat een natuurschoon. Zelfs purperreigers gezien. Sanitair was prima, schoon en doelmatig! Kaart voor het diner was wel beperkt en de lunch kwam wat traag op tafel. Bediening was erg vriendelijk en bood excuses aan voor de vertraging. Komen zeker terug.
7 meses ás

Roos
Holandês
Mooie camping met goede voorzieningen. Toiletgebouw altijd netjes schoon. Personeel erg vriendelijk. In een prachtige omgeving van natuur en dieren.
8 meses ás

Maarten
Holandês
Super camping in leuke omgeving. Voor de wandelaars 2 leuke klompenpaden direct vanaf de camping en voor de kids veel leuke activiteiten van skelters, sups, boerengolf, tafeltennis tot kanovaren. Overall een tipocatie voor een weekeindje (of langer) weg.
8 meses ás

Bert en Alie Pelleboer
Holandês
Wij vierden de liefde met ons volwassen gezin, totaal 15 personen. Wat leuk om te bivakkeren in safaritenten en wat was er voor jong en oud veel leuks om van te genieten. Het kanovaren, suppen, de knutselclub, de vele skelters en het heerlijke buffet. Kortom..een echte aanrader. Last but nog least...in de nacht een waar kikkerconcert. Bedankt aardige mensen !!
9 meses ás

Oskam
Holandês
Een leuke ervaring! De kinderen hebben zich heerlijk vermaakt en overal vriendelijk personeel.
9 meses ás

Fam Staal
Holandês
Prachtige centraal gelegen rustige plek. Leuk met kinderen vanwege water hindernissen, activiteiten van groepsuitjes boerderij, diertjes, skelters en veel speelruimte. Klein beetje Animatie met o.a. elke avond kampvuur. Mooie receptie waar je ook kunt zitten en wat drinken. Ook is er overdag een grotere horeca met groot terras op het terrein. Geen echte zwem mogelijkheid buiten in de kanaaltjes. Wel kano’s. Ook geen luxe sanitair. Gewoon heel basis met douches en afwasplekken cq. Wastafels. Prachtige zonsondergangen elke avond.
1 ano ás

Melanie Nieuwenhuisen
Holandês
Met het gezin en de vouwwagen twee weken gekampeerd bij de Boerinn. Erg gastvrij ontvangen en ook tijdens het verblijf heel positief! Ook met mijn gluten intolerantie konnik goed terecht. Sochtends glutenvrije broodjes. Avontuurlijke kinderen, kinderen die dol zijn op dieren en mensen die er prima op hun plek! Wij komen zeker snel terug.
1 ano ás

Evelien
Holandês
Camping de Boerinn is vanuit een evenementenlocatie een camping begonnen en dat merk je. De horeca is super, de locatie is top (velden voor jonge kinderen zijn helemaal omheind), de kinderen vermaken zich prima op de skelters, in de hooiberg of bij één van de (polder)activiteiten en de fijne gastvrije medewerkers maken het vakantiegevoel compleet. Het sanitair heeft nog niet de luxe zoals bij een camping als deze hoort maar dat staat bij de de Boerinn op hun to-do lijst op nummer 1 om aan te pakken.Kortom erg genoten van het weekje op de Boerinn waar we ons zeer welkom voelden.
1 ano ás

Otto
Holandês
De Boerinn is een fijne camping op een boerderij. Er zijn veel activiteiten te doen zoals boerengolf, hindernisbaan, kanoën en bezoek aan een veehouderij. Ook zijn er veel dieren.De opzet is redelijk kleinschalig, maar wel gezellig en er is genoeg ruimte voor je caravan/camper/tent.De Boerinn ligt middenin het Groene Hart met Woerden om de hoek en genoeg te fietsen en te wandelen.Ik vond het persoonlijk erg leuk om de omgeving te verkennen. Heerlijk wandelen en fietsen en Woerden heeft een mooi stadshart. Mijn dochters van 9-11-13 vonden de activiteiten heel leuk. Er zijn daarnaast ook skelters en steppen. Je kunt een kano lenen en s’avonds kun je marshmallows roosteren boven een vuurtje. Ook kun je lekker eten in het restaurant.We vonden het sanitair niet fantastisch en bij de douches is het water niet echt warm en moet je (continu) de knop ingedrukt houden om water te krijgen. Maar komen we terug? Zeker wel.
1 ano ás

Evelien
Holandês
Camping de Boerinn is vanuit een evenementenlocatie een camping begonnen en dat merk je. De horeca is super, de locatie is top (velden voor jonge kinderen zijn helemaal omheind), de kinderen vermaken zich prima op de skelters, in de hooiberg of bij één van de (polder)activiteiten en de fijne gastvrije medewerkers maken het vakantiegevoel compleet. Het sanitair heeft nog niet de luxe zoals bij een camping als deze hoort maar dat staat bij de de Boerinn op hun to-do lijst op nummer 1 om aan te pakken. Kortom erg genoten van het weekje op de Boerinn waar we ons zeer welkom voelden.
1 ano ás

Otto
Holandês
De Boerinn is een fijne camping op een boerderij. Er zijn veel activiteiten te doen zoals boerengolf, hindernisbaan, kanoën en bezoek aan een veehouderij. Ook zijn er veel dieren. De opzet is redelijk kleinschalig, maar wel gezellig en er is genoeg ruimte voor je caravan/camper/tent. De Boerinn ligt middenin het Groene Hart met Woerden om de hoek en genoeg te fietsen en te wandelen. Ik vond het persoonlijk erg leuk om de omgeving te verkennen. Heerlijk wandelen en fietsen en Woerden heeft een mooi stadshart. Mijn dochters van 9-11-13 vonden de activiteiten heel leuk. Er zijn daarnaast ook skelters en steppen. Je kunt een kano lenen en s’avonds kun je marshmallows roosteren boven een vuurtje. Ook kun je lekker eten in het restaurant. We vonden het sanitair niet fantastisch en bij de douches is het water niet echt warm en moet je (continu) de knop ingedrukt houden om water te krijgen. Maar komen we terug? Zeker wel.
1 ano ás

Marga
Holandês
Heerlijk verblijf gehad op camping de boerinn! Rust en ruimte in de polder. Genoeg te doen voor de kinderen en leuke activiteiten. In de avond een heerlijk kampvuur op het tentveld. Echt genoten!
1 ano ás

Tamara
Holandês
Veel te doen, aardig personeel, heerlijke broodjes in de ochtend. Veel dieren, skelters, steppen, kanoën, poldersporten, boerengolf. Krappe, hobbelige campingplaatsen, sanitair (met name de dames douches) echt onder de maat voor een camping. Voor het poldersporten prima, maar als je 60 euro per nacht betaald, kan dit echt niet.
1 ano ás