Os preços não estão disponíveis
Preço estimado Com base em 1 carro, 2 pessoas com tenda, caravana ou campervan.

Acampamento aberto a partir de 01 January até 31 December
Chegada a
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingFrom).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
Saída
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('dddd')}},
{{r.momentInner(r.bookingTill).locale(r.locale).format('D MMMM YYYY')}}
dias
{{r.bookingDays}}
Este parque de campismo ainda não foi validado pela Spottocamp Você é o proprietário? Contacte-nos com o botão abaixo.

Eu sou o dono
Wi-Fi
Churrasco permitido
Cães
Máquinas de Lavar
4.5 / 5 (68 votos )

De Betuwe Hoeve

Provincialeweg 27
4032 NZ, Ommeren
Países Baixos

De Betuwe Hoeve é um parque de campismo de 30 em Ommeren, Países Baixos, localizado na região da Gueldria. De Betuwe Hoeve O wi-fi, a tenda de campismo y a merendero. Os cães são permitidos. Para a lavandaria há máquinas de lavar disponível.

Características do local

Alojamento

Instalação de Serviços
Wi-Fi
Tenda de campismo
Merendero
Acesso de cadeira de rodas
Churrasco permitido

Qualificações
Cães
Lugar sombrio

Sanitário
Máquinas de Lavar


Clique aqui se a informação sobre este parque de campismo estiver incorrecta ou incompleta.

Fotos

Críticas

C J Dekker
Holandês
Zeer vriendelijke en rustige camping , en sanitair en douche keuring schoon . Ook het borreluurtje zaterdags is een mooi gebaar en brengt men in contact met de overige camping bezoekers . Ook het beeldscherm die ge plaats was voor de F1 te zien viel in een goede smaak hoe wel er niet zoveel mensen er waren , dus allen echte liefhebbers . Een opmerking de vuilnis opvang bakken mogen wel een schoonmaak beurtje hebben voor de Groene bak .
5 meses ás

Marcel Jacobs
Holandês
Was echt een heel mooi seizoen de beheerder is super aardig denkt met je mee en zorgt zeker voor een heel aangenaam verblijf het was een heerlijk seizoen lekker tot rust komen en de zaterdagen met een borrel en een drankje en dan de heerlijke pizzaavonden ribs en burger op naar een nieuw seizoen
5 meses ás

Marianne
Holandês
Heerlijke camping. Schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Ook worden er regelmatig avonden georganiseerd met bijvoorbeeld pizza’s, burgers en ribs. Elke zaterdagmiddag een borreluur met bitterballen. Kijken alweer uit naar het nieuwe seizoen.
5 meses ás

Theo Molier
Holandês
Het is een rustige camping met ruime plaatsen, op een mooi groen grasveld. Er worden door de eigenaren leuke bijeenkomsten georganiseerd, zoals de kennismakingsborrel. Het sanitair is schoon en er is altijd warm water.
5 meses ás

Fam. Heitkönig
Holandês
Wij vonden het leuk. De camping is mooi, zeer schoon en ook de eigenaren zijn vriendelijk. Ook het borreluurtje op zaterdag vonden we heel gezellig, ook de hapjes die we erbij kregen was top! Bij de pizza-avonden konden we helaas niet aanwezig zijn anders hadden we dat zeker gedaan! Ga zo door met jullie camping Rob en Sophie, en wie weet tot ziens!
6 meses ás

Meurer
Holandês
Goed naar de zin gehad, komen zeker terug Aardige eigenaren.
6 meses ás

Henk van Baaren
Holandês
Fijne camping ,leuke ontvangst goed georganiseerde maaltijden
6 meses ás

Ignace Kruiper
Holandês
Mooie ligging met zon en schaduwplekken. Leuke fietsroutes vanaf de camping en winkels in de omgeving. Sanitair super schoon. Het enige wat we misten was een waterkraan halverwege de camping. Hier gaan we zeker nog een keer terugkomen.
6 meses ás

Max
Holandês
Heerlijke camping met vriendelijke mensen. Zeer gastvrij ontvangen en er werden leuke dingen georganiseerd, zoals BBQ, iedere zaterdag drankje drinken met elkaar, pizza eten enz. Er was daar ook een mooie ruimte voor. Als mocht niets hoeft. Echt een aanrader
6 meses ás

Ferry en Ineke
Holandês
Geweldig fijne camping met heel lieve eigenaren voor wie niets teveel is. Gezellige pizzaavond gehad op de camping!! Toen mijn vrouw in de laatste week plotseling opgenomen werd in het ziekenhuis, heeft men heel veel moeite gedaan om toch nog een plek op de camping te behouden .
6 meses ás

Fam. Reyneveld
Holandês
Wat een heerlijke camping is dit. Voor mensen die van rust houden is dit een perfecte plek. Het enige wat je zou kunnen storen is de wat drukke weg die je hoort en soms moet je even wachten voor het sanitair of je afwas. Maar als je mindset vakantie is, neem je dat wachten voor lief. De eigenaren Rob en Sophie hebben er een mooie camping van gemaakt waar veel gebeurd op basis van vertrouwen en QR-codes en heerlijk douchen zonder muntjes. Ook wordt er aan het milieu gedacht, wat op diverse manieren tot uiting komt. Er wordt regelmatig een gezamenlijk eten georganiseerd, waarbij wij de Pizza-avond als hoogtepunt willen noemen. Kortom, voor mensen die rust zoeken geen zwembad maar zelf de omgeving willen ontdekken, die is namelijk ook het noemen waard, die zijn hier helemaal thuis. Geen poeha, gewoon een eerlijk verhaal. Een camping waar je waar voor je geld krijgt!
6 meses ás

Erna en Wim
Holandês
Na 14 jaar nemen we afscheid van “ons” Ommetje. Wat destijds een spannend avontuur was, blijkt achteraf de geweldigste tijd van ons leven. Wat hebben we ontzettend veel aardige gasten mogen ontvangen die- net als wij- enthousiast over ’t Ommetje waren en een fijne vakantie bij ons mochten beleven. Dat is onze doelstelling geweest. We bedanken iedereen voor hun gezelligheid, vriendelijkheid, de praatjes en grapjes, de ontstane vriendschappen, de complimentjes maar ook voor o.a. de tomaten uit het Westland, lekkerbekjes, de plantjes voor in het terrarium, de vele dozen chocolaatjes, de bossen bloemen, aardbeienplant, de (zelfgebakken) koeken, heerlijke forellen, houten campingbord, hortensia, bekers en organisatie viswedstrijd etc. als blijk van waardering. De onmisbare steun en hulp bij het verzorgen van de maaltijden op de zaterdagen , de gezellige knutselochtenden en de vrolijke borrelavonden. Heel erg dank. Erna en Wim
6 meses ás

Yvonne
Holandês
Het is een leuke camping met vriendelijke eigenaren Wij zijn hier 14 jaar naar toe gegaan als het niet leuk is ga je niet zo vaak
7 meses ás

Monique
Holandês
De reden om voor deze camping kiezen is groot! Het is een zeer schone camping, geen last van ongedierte, het gras is netjes kort, de vakken zijn overzichtelijk en ruim. Niet in de laatste plaats, het toiletgebouw is lekker schoon. De eigenaren zijn milieubewust en hebben daarvoor voorzieningen getroffen. Ook zijn de eigenaren erg relaxt en zorgen ervoor dat er plaatsvervangers zijn bij afwezigheid. Zij zijn erg gastvrij en organiseren dingen die met eten en drinken te maken hebben zonder dat het veel kost. Mijn beleving was enorm positief!!
7 meses ás

Bleeker
Holandês
Bij aankomst een vriendelijk ontvangst, wij werden uitgenodigd om 16. 00 uur samen met de overige nieuwe gasten voor uitleg over de camping, om 16.30 uur aansluitend een borrel met overige gasten. Erg leuk dat we zo'n ontvangst kregen! De camping ziet er netjes uit en plekken zijn ruim. Sanitair is wat weinig maar ziet er prima uit! Aangezien het een kleine camping betreft vonden wij het aantal vaste (seizoeners) gasten te hoog. Tevens vonden wij de eigenaren niet duidelijk aanwezig, naar ons idee moet je als eigenaar van een kleine camping je wat vaker laten zien op het terrein, loop desnoods een rondje een paar x per week. Dat de camping aan een doorgaande weg ligt vonden wij niet storend. Omgeving is qua fietsen erg leuk maar qua voorzieningen matig.
7 meses ás

Ine Knuever
Holandês
Een heerlijk rustig overzichtelijke camping met alles wat je nodig hebt. En dan op zaterdag een borrel met de andere gasten: eigen drankje en de gastvrouw zorgt voor een hapje. Prachtig sanitair, verse eitjes, info over de omgeving, supermarkt nog geen 10 minuten fietsen. Regelmatig Pizza avond of BBQ avond Kortom vakantie! Wij konden maar 2 nachten, maar we komen zeker terug voor meer.
7 meses ás

Gerard Franke
Holandês
Gezellige camping en hebben echt genoten van de omgeving om er te fietsen. Ook de pizza middag/avond was echt gezellig en geslaagd.
7 meses ás

Ad en Hannie van Boxtel
Holandês
3 weken met caravan. Schoon sanitair. Mooie plaatsen vriendelijke mensen. Mooie fiets en wandelomgeving. Gezellig gezamenlijk spareribs en hamburgers gegeten, het borrel uurtje. Door de vaste gasten gevraagd voor jeu de boule. Bedankt Gerrit en Nel en alle andere voor jullie gezelligheid. Sofie en Rob bedankt voor de fijne weken
7 meses ás

Anne
Holandês
Dat je 40 meter stroomkabel nodig hebt en geen 6 ampere hebt deze wordt door de eigenaar gemanipuleerd zodat je 10 ampere moet afnemen tegen een hoger bedrag 100 meter moet lopen voor je bij een watertappunt bent als je Corona krijgt en je gaat uit fatsoen naar huis is er geen restitutie mogelijk
7 meses ás

Henk en Anneke
Holandês
Sanitair prima, Gastvrijheid goed, Wij stonden op een "hofje" dit heeft niet onze voorkeur, en met jullie kliek "vaste gasten" op het zelfde veld vonden wij niet fijn,
7 meses ás

Jacqueline
Holandês
Een heerlijk plekje midden in de prachtige omgeving van de Betuwe. Kleinschalig, rustig, goede sfeer en je wordt persoonlijk en vriendelijk te woord gestaan door de eigenaren en mede kampeerders. Schoon sanitair en een gezellig borreluurtje op de zaterdag om met de andere kampeerders beter contact te hebben.
7 meses ás

Familie Aalbers
Holandês
Nette camping. Fijne voorzieningen. Ruim en schoon. Gezellige campinggasten... Eigenlijk allemaal wat oudere mensen, maar het heel gezellig gehad met ons jonge gezin op de camping. Er is genoeg te spelen voor hen! De boerenmelktap en ijsjestap iets verderop werd voor ons een vakantietraditie!
7 meses ás

Patrick Turelinckx
Holandês
Voor ons zelf ist gewoon geweldig en een rustige camping met mooie en gezellige plekken en vooral vriendelijke eigenaars. Ons zien ze volgend zo wie zo terug En bovendien een prachtige locatie vooral met de fruit en boomkwekerij Goede wandel omgeving Groets Patrick en Heidi en vooral onze hond Woezel
7 meses ás

Willy Harmsen
Holandês
We hebben fijne ,dagen gehad. De gastheer en gastvrouw waren aardige behulpzame mensen en de camping was netjes.
7 meses ás

Jaap
Holandês
Keurige camping met goede voorzieningen
7 meses ás

Maasje Feenstra
Holandês
Het was allemaal goed voor elkaar op de camping, net en schoon sanitair en een leuke/lekkere goed georganiseerde bbq-avond met een hele groep medekampeerders. gastvrouw/heer Rob en Sophie ook heel prettig en aardig stel! Bedankt en misschien tot ziens! Groetjes Fam. Feenstra uit Ermelo
7 meses ás

Mirjam
Holandês
Heelijk huis met grote keuken en 2 slaapkamers. Prachtige tuin.
7 meses ás

Monique Helwig
Holandês
Fijne camping in een prachtige omgeving, prima schoon sanitair, fijn veld, gezellig
8 meses ás

Harry
Holandês
De meeste mensen schrijven een review als ze wat te klagen of te jammeren hebben. Echter, heb ik niks te klagen of te jammeren, integendeel. Alle lof over zowel de camping als de eigenaren.
8 meses ás

Erwin
Holandês
De camping is erg gezellig en gemoedelijk. We zijn hier tot ontspanning gekomen. Bij aankomst vriendelijk ontvangen en kregen we fietsroutes. Mooie gevarieerde fietsroutes gemaakt. Vooral routes over de dijken en pontjes over de rivieren vonden we prachtig. Mooi sanitair en de harde straal van het water was welkom tijdens de hittegolf. Zo ook het ijsje wat alle gasten van de eigenaar kregen. We hebben hier een fijne tijd gehad. Een aanrader.
8 meses ás

Conny
Holandês
De camping is erg gezellig en gemoedelijk. Er hangt een ontspannen en we zijn dan ook heerlijk tot rust gekomen. Bij aankomst kregen we fietsroutes. Mooie gevarieerde fietsroutes gemaakt in de Betuwe. Vooral de dijken en pontjes over de rivieren vonden we leuk. Mooi sanitair en de harde straal van de douches was , vooral tijdens de hittegolf, welkom. Zo ook het ijsje wat we van de campingeigenaar kregen om te verkoelen. Een heerlijke tijd hier gehad. Een aanrader.
8 meses ás

Fmc Roijackers
Holandês
Prima! mooie kleine camping!
8 meses ás

Gerrit Nijkamp
Holandês
Twee weken op een gezellige camping. Zeer vriendelijke eigenaren. Goed sanitair. Leuke avond met de Pizza bakker op de camping.
8 meses ás

Arie en Rianne Flikweert
Holandês
We stonden er een weekend met de camper en hebben er van genoten
8 meses ás

Hans W
Holandês
Mooie camping hoor. Goed en netjes onderhouden en prettige ontvangst met veel informatie materiaal over de omgeving. Hou wel rekening met wat verkeerslawaai.
8 meses ás

Marijke Lutz
Holandês
Wat een heerlijke camping! Mooie ruime goed onderhouden plaatsen , prima toiletgebouw, gezellige ruimte om af te wassen en bij te kletsen met mede kampeerders. S avonds hoor je de kwakende kikkers en zie je af en toe een ooievaar overvliegen. De eigenaresse is een vrolijke en vriendelijke vrouw die alles voor je over hebt. Haar schaterlach klinkt regelmatig over de camping. Kortom een overheerlijke camping waar mensen graag terugkomen.
8 meses ás

Peter
Holandês
Rustige camping netjes en goed georganiseerd, waar tijdens mijn verblijf de gemiddelde leeftijd van de gasten 60+ was. Eigenaren organiseren ook veel passend bij die doelgroep.
8 meses ás

Henk
Holandês
Een week heerlijk gekampeerd op een mooie rustige camping. Een prima uitgangs punt voor mooie fiets tochten. En een vriendelijk behulpzaam beheerders echtpaar.
8 meses ás

Arnold van Brakel
Holandês
Mooie en rustige camping met prima sanitair en vriendelijke eigenaren. Een aanrader aan de rand van de Biesbosch.
8 meses ás

Peter van ‘t Sant
Holandês
Nette camping met vriendelijke eigenaren. Mooie omgeving voor fietstochten door de Betuwe en Utrechtse heuvelrug. De camping ligt tegenover een fietsknooppunt en aan de N320 met druk verkeer wat we aan het einde van de camping nog goed konden horen, naast gelukkig ook de vogelgeluiden uit het aangrenzende bos. Winkels liggen op fietsafstand aan de overkant van de weg in het dorpje Lienden. De kampeerplaatsen liggen aan twee grasstroken gescheiden door een lange haag. Het toilet/douche/afwasgebouw en gemeenschappelijke ruimte liggen aan het begin van de camping waar ook de parkeerplaatsen zijn. Daar is ook het afvalwater-en een enkel drinkwatertappunt. Stroompunten liggen relatief ver van de standplaats zodat de eigen kabel snel niet lang genoeg is. Tegen een borg is een verlengkabel te leen. Er worden regelmatig avonden georganiseerd als pizza, bbq waar de gasten dan zelf de drankjes dienen mee te nemen.
9 meses ás

Bert en Angelieke
Holandês
Zeer gastvrij! Echt geen last van het verkeer; het adres wekte wel die suggestie. Mooi onderhouden terrein. Jammer dat er geen waterpunt bij de plekken is. Fijne recreatieruimte. Prachtige uitvalsbasis voor twee weken fietstochtjes. Het museum ernaast is een aanrader.
9 meses ás

Fam Duitemeijer
Holandês
Prima camping, leuk gebied en mooie fietsroutes
9 meses ás

Akkers
Holandês
Sombere camping en geen gastvrije eigenaren. De plek was mooi, maar veel achterstallig onderhoud. Geen heet water voor het afwassen, geen oplaadpunt bij de fietsenstalling, vuile aanrecht, vuile tafels en banken, bijbetalen als je meer stroom wilt gebruiken anders slaat de stop uit. En dan heb ik het nog niet over de eigenaresse gehad. Netjes feedback gegeven over de camping. Reactie waarom geef je mij nu een sneer zeg gewoon iets vriendelijks🤨mijn reactie ik zeg wat ik van de camping vindt zodat je er iets mee kunt. Helaas werd dit niet goed ontvangen. Jammer maar de omgeving is prachtig
10 meses ás

Gerrit Kuus
Holandês
Wij hebben de nodige nachten op mini camping "de Betuwe Hoeve" doorgebracht, en hebben het er super naar onze zin gehad. Vriendelijke en behulpzame eigenaars, zeer schoon sanitair. Niet alleen een rustige camping maar ook een rustige omgeving Om en op de camping fruitbomen met appels en peren kan niet anders want we zijn midden in de Betuwe ! Als je met de pont de Neder-Rijn overgaat kom je op de Utrechtse Heuvelrug met zijn prachtige plaatsen als Rhenen, Amerongen en Leersum. kortom een prachtige omgeving. Wij hebben ons er prima vermaakt. Kortom een Aanrader ! Hartelijke groet van Gerrit en Catharina
1 ano ás

Edwin en Dianne
Holandês
Heerlijke rustige camping waar je ontwaakt door de natuur. Veel rust en ruimte. Vriendelijke ontvangst door de eigenaren. Elke maand word er wel iets leuks georganiseerd zoals pizzaavond, bbq of high tea. Elke zaterdag een borrel uurtje. Zo leer je ook weer andere mensen kennen. Mooie locatie om uitstapjes te maken. Wij hebben er nu 2 seizoenen gestaan en het bevalt ons zo goed. We komen dus volgend jaar zeker weer terug. Deze mensen werken elk jaar weer naar verbetering zoals mooi en schoon sanitair . Dankjewel Rob,Sophie, Robin en Kim Gresnigt
1 ano ás

Truus Heijnen
Holandês
Rob en Sofie verwelkomen je gelijk En nodige je dan ook.gelijk.uit voor een kop koffie En vertellen dan hoe en wat Vertellen dan ook wat er in de omtrek te zien is. En wat de mogelijkheden zijn in de buurt. Om te ondernemen. Werd ook.nog een barbecue georganiseerd door hun wat erg goed verzorgd was. Deze camping raad ik.iedereen aan Rustig ,mooie ligging ,ruime plaatsen,
1 ano ás

Marcel en louise Jacobs
Holandês
We hebben een seizoensplek gehad heerlijke tijd pluspunten erg mooie plekken mooie douche en toiletten nete wasplaats voor je vaat wordt veel gedaan om het naar je zin te hebben bbq pizzaavonden culinaire avond high tea minpunten kan niet echt zeggen minpunten maar de 6,5 ampere is wat aan de lage kant maar wordt aan gewerkt en als er heel veel regen valt kan de grond het niet aan qa wateraftocht slaat de grond gelijk verzadigd maar dat zeg ik wordt aan gedacht en gewerkt alles op zijn tijd en voor de rest een hele gezellige camping met hele fijne beheerders rob en sophie
1 ano ás

Albertina
Holandês
Ontvangen door aardige eigenares met koffie en koek. Mooie camping achter de boerderij. Ligt wel aan een drukke weg maar daar heb je ( bijna) geen hinder van.
1 ano ás

Jan loos
Holandês
In september geen gras meer voor de caravan dat komt door lang campeerders met dicht zeildoek Mijn advies kunstgras voor de caravan want zand voor je caravan is niet lekker je sleep alles naar binnen Verder animatie goed leuke pizza avond en toilet gebouw keurig netjes
1 ano ás

J v. Reeken
Holandês
Vriendelijke mensen, heel nette camping en mooi sanitair. Camping ligt direct aan een routenummer van het fietsroutenetwerk, heel handig. Je kunt er mooi fietsen.
1 ano ás

Roelof Dijksttra
Holandês
We hebben een leuke tijd gehad op de camping. Bij aankomst een goede voorlichting over de camping en wat er in de omgeving te zien is. Mooie omgeving die rustgevend is.
1 ano ás

Simone van Hazendonk
Holandês
Het is een kleine, maar een gezellige en knusse camping! We stonden aan de kop van de camping en iedereen kwam langs ons, waardoor je gauw een praatje hebt. Het sanitair en wasgelegenheid was prima en werd goed schoon gehouden. Leuke georganiseerde pizza avond, heel erg gezellig en zo leer je de andere camping gasten ook wat beter kennen.
1 ano ás

Jacqueline Beelt
Holandês
Een heerlijk weekend gehad op gezellige camping de Betuwe Hoeve. Leuk welkom door gastvrouw en -heer, schoon sanitair en afwasplaats, ruime plaatsen en goede sfeer. Goede en centrale ligging aan fiets knooppunt route. Supermarkt op fietsafstand en mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Kortom, een plek om naartoe terug te gaan.
1 ano ás

Jannie
Holandês
Heel gast vrije ontvangst, koffie met wat lekkers erbijSuper schoon!
1 ano ás

Jan en Hilda Veendam
Holandês
Een erg mooie en gezellige camping in de Betuwe, met ruime plekken. Zeer aardige behulpzame eigenaren Rob en Sophie, dit hadden we nog nooit zo meegemaakt zo'n hartelijk ontvangst en voor ons waren de 5 dagen die we geboekt hadden ook veel te kort. Het sanitair was super schoon. Een echte aanrader en betaalbaar, we komen hier zeker nog eens terug.
1 ano ás

Marian
Holandês
Prima plek om de Betuwe te gaan verkennen.
1 ano ás

Aart & Susan
Holandês
Deze camping is een fijne plek om tot rust te komen en een goed uitgangspunt voor fiets en wandeltochten. Ook voor onze kinderen (3, 8 en 11) waren er genoeg dingen te doen, er was buiten speelgoed, spelletjes en stripboeken in de recreatieruimte, een trampoline kortom genoeg om zich te vermaken.
1 ano ás

Martin Nijhuis
Holandês
Zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren. Ook mooie omgeving om te fietsen.
1 ano ás

Annie en Geu koers
Holandês
Wij hebben het ondanks het slechte weer toch naar ons zin gehad.Jammer dat de douch ruimtes erg klein zijn aankleden lukt bijna niet een bad jas is een aanrader de toilet ruimten waren ook niet verwarmt zoals in de folder vermeld stond de kachel hebben wij een keer zien branden.jammer verder hebben we problemen met de stroom gehad ondanks de 8 ampere stroom. De eigenaren aardige vriendelijke mensen
1 ano ás

Loppster
Holandês
De douche cabines zijn veel te klein.Als het je lukt om je kleren en de rest droog te houden tijdens het douchen ben je één van de weinigen.Om je uit en aan te kleden moete je goed in yoga zijn. Aardige eigenaar.Leuke visvijver met hele grote vissen. Dus voor de hengelaar , top!Nadeel is dat je er niet kunt pinnen.( beetje ouderwets). Een paar honderd meter verderop is een kleiduiven schietbaan.Dat hoor je regelmatig zeer goed.Omgeving is landelijk.Tiel is 10 minuten rijden met de auto.
1 ano ás

Ruud Hartman
Holandês
Fijne minicamping met verrassende plekjes. Modern sanitair.Stoepje voor de caravan, betonplaatjes voor eenvoudig waterpas stellen.Eigenaren zijn relaxed in de omgang.Geen boerderij.
1 ano ás

Hans en José
Holandês
Kleine, sobere camping in een polderachtig landschap wat ons niet echt uitnodigde om te wandelen en fietsen. De ondergrond was te zacht voor onze camper en daarom stonden we op grintdeel wat prima was. Op de eindafrekening stond iets vaags over milieuheffing wat we nog nooit eerder meegemaakt hadden, ook extra betalen voor douchen. Veel regels en voorschriften waardoor we ons niet heel erg gast voelden. Jammer genoeg stond bloesem nog niet in bloei. Voor anderen een top camping, voor ons iets minder.
1 ano ás

Harry
Holandês
Wij hebben een erg leuke tijd gehad op deze camping. Een echte aanrader voor mensen die van een rustige camping houden. Bij aankomst kregen we fietsroutes waar we veelvuldig gebruik van hebben gemaakt in deze Corona tijd. Maar ook veel gevist in de visvijver op de camping en een aantal karpers gevangen. Ondanks de regels ivm de Corona die de camping hanteerde; verliep alles heel rustig en ontspannen. Heerlijk uitgerust teruggekeerd naar huis. De eigenaren zijn erg aardig/ behulpzaam en zij kunnen trots zijn op deze gezellige camping.
2 anos ás

broers
Holandês
camping was zuiver maar teweinig wc als ook douches ,dikwijls aanschuiven Ze gingen zelfs de tanden poetsen aan de wasbak waar je je handen moest wassen na toilet gebruik De Douches werkte op muntjes van €0.50 maar je had er 2 nodig Stoom 6 amp konden we niets mee en viel herhaaldlijk uit ,ze heeft die voor een meerprijs opgewardeerd naar 8 amp maar daar konden we nog geen broodjes mee afbakken ,we hebben smorgens alleen maar een potje koffie gezet geen boiler aan geen verwarming en toch hadden we nog oververbuik ,dit riep bij ons toch wel vragen op ?? Maar ze zei dat alles de energie maatschappij dat regelde ,en dat nog niemand geklaagd had !!Toen we aanhaalde dat we met Belgen gesproken hadden en deze ook niet te vreden waren kregen we als antw oh ja die Belgen hebben altijd wat te klagen !! oeps een grove fout wij waren ook belgen ! dit is zeker geen uilaat voor een campinguibaatster sorry voor ons nooit meer !!
2 anos ás

Martha en Arie van Dam
Holandês
Kleinschalige camping ideaal ook voor hengelsport en mooie fietsomgeving In juni overal heerlijke aardbeien en kersen Wij zijn zowel in juni als recent september 2020 geweest en hebben alvast voor volgend jaar geboekt. Jammer dat vanwege corona het gezellig samenzijn met eten niet door kon gaan maar ja dat zijn omstandigheden waar niemand wat aan kan doen. Hengelsport: ik (vrouw) haalde elke avond minimaal 2 tot 5 grote spiegel en schubkarpers van 55-60 cm boven water. Deze moeten teruggezet worden. Veel witvis Achter de camping ca 300 meter afstand zit een commerciele forelvijver tegen betaling Forel mag je daar meenemen. Keurige vijvers en snacks kun je er ook kopen. Kortom alles goed verzorgd. Vanwege corona konden we niet in het toiletgebouw terecht Maar je bent een kampeerder of niet ...gewoon warm water tappen en in de caravan lekker poedelen. Toilet in de caravan dus zo veilig als wat. Ja dit was echt kamperen.
2 anos ás

ikkuh
Holandês
omdat we in NL wilden blijven dit jaar werd deze camping ons toevluchtsoord. Een prima uitvalbasis voor de omgeving waar je op de fiets genoeg kan ontdekken. Fijn dat de fietsen overdekt kunnen staan. Zwemvijver voor ons niet nodig maar was ook te vies om in te zwemmen. Sanitair eigenlijk te weinig voor de hoeveelheid mensen die er nu staan. Regelmatig moeten wachten op vrije toilet of douche. Mensen gingen zelfs afwassen bij de wasbak voor de toilet waar je handen moet wassen. Mevr de eigenaar erg aardig, meneer hield zich op afstand en kon je ook gewoon negeren. Vooral een camping voor vaste gasten en de wat oudere mensen ( 65+)
2 anos ás

Nuitermans
Holandês
Net terug van twee weken minicamping t Ommetje , wat een leuke camping , rustig ,netjes , prima sanitair en super vriendelijke eigenaren , heerlijke uitvalsbasis voor fietsen , mooi in de Betuwe
2 anos ás

Chantal
Holandês
Een weekend verbleven op deze camping.de avond van tevoren gebeld voor een plek voor twee nachten.Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan door de eigenaresse. Of het een probleem was om op het gras te staan. natuurlijk niet! Dit is toch kamperen? Ontvangst was vriendelijk en we konden kiezen tussen twee plekken. Prachtig! Sanitair was erg schoon en onderhouden. Minpuntje (is persoonlijk)is het betalen voor de douche en het tijdslot hierdoor. Onze dochter had een koude douche omdat ze de kraan verkeerd gedraaid had naar koud en toen ze het in de gaten had waar het aan lag was de tijd op. Was wel zielig. Wellicht een pauze knop er op zetten? Verder genoten van de prachtige omgeving die de Betuwe te bieden heeft. Je waant je in zuid Frankrijk!
2 anos ás